2022-ieji. Madingiausios plaukų spalvos

Plaukai – vienas iš moters aksesuarų, galintis pakeisti bet kokį įvaizdį. Nors ir žinome, kad plaukų puoselėjimui reikia skirti tiek pat laiko ir dėmesio, kiek veido odos priežiūrai, kažkodėl plaukai dažnai būna pamiršti. Kad būtum madinga, tiesiog būtina sekti plaukų šukuosenų bei spalvų tendencijas. Jūsų patogumui „Douglas“ plaukų priežiūros ekspertė išskiria 4 plaukų spalvas, kurios bus madingiausios ateinančiais metais.

 

 

Šokoladas su karamele 
 
Tamsesnis plaukų atspalvis puikiai atsiskleidžia su šviesiomis sruogomis. Toks plaukų dažymas optiškai padidina plaukų apimtį, taip pat ši spalva suteikia daugiau šviesos veidui. Kad ir šviesintos sruogelės atrodytų sveikos, rekomenduojama naudoti maitinamuosius kondicionierius. Maitinamasis kondicionierius atstato pažeistus plaukus ir suteikia švelnumo bei blizgesio plaukams.


 

 

 

Išskirtinė varinė
 
Tai viena populiariausių plaukų spalvų ne tik rudenį, bet ir žiemą. Kai šaltuoju metu viskas nublanksta, ši spalva išskirs iš minios, neliksi nepastebėta. Tiesa, šios spalvos priežiūrai rekomenduojama atkuriamoji dažytų plaukų kaukė, kuri saugo plaukų spalvą ir rūpinasi jų ryškumu.


 

 

 

Auksinė platininė
 
Pastarųjų metų spalva favoritė – platininė blondinė. Ši spalva bus populiari ir ateinančiais metais. Tai – labai šilta ir daugiausiai šviesos atspindinti blondiniška plaukų spalva. Svarbiausia žinoti, kad šviesius plaukų tonus išsaugoti padeda šampūnas su violetiniu atspalviu.


 

 

 

Shiraz vyno raudona
 
Iš populiariausių plaukų spalvų paletės neišnyko ir raudona. Šią ryškią spalvą rekomenduojama rinktis drąsioms asmenybėms – jeigu nori būti dėmesio centre ši plaukų spalva skirta būtent Tau. Plaukų spalvos grožį padės palaikyti blizgesio suteikiančios purškiamosios priemonės su vitaminais, kurios atgaivina plaukus, suteikia jiems gyvybingumo, drėkina ir saugo nuo terminių pažeidimų. 


 

Ne veltui sakoma, kad plaukų spalvą pakeitusios moters niekas nesustabdys. Užkariauk 2022 metus su atsinaujinta ir madinga spalva.


 

plaukams

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!