Jaukiausios dovanos iš RITUALS

Artėja stebuklingas metas, o aš jam ruošiuosi iš anksto ir labai atsakingai. Ranka ant popieriaus lapo išrašau svarbiausių žmonių vardus ir galvodama apie kiekvieną planuoju kokią dovaną šiemet jiems įteiksiu. Ne pirmus metus esu maloniai apsėsta Rituals magijos... Šios kompanijos produktus ne tik naudoju pati, bet ir su dideliu džiaugsmu dovanoju. Rituals vyrauja visur - nuo automobilio kvapo, jaukių žvakių namie iki puošniai išsirikiavusių kūno priežiūros priemonių vonios lentynėlėje. Sutikite, Rituals priemonės ne tik nuostabiai kvepia, bet ir puošia mūsų aplinką.

Šiemet rinkdama dovanas nudžiugau pamačiusi naują rinkinių pakuočių dizainą, kurios tapo dar tvaresnės, perdirbamos, bet ir išskirtinai gražios. Beje, niekada neišmetu rinkinių dėžučių, jose laikau atvirukus ir kitas mielas smulkmenėles.

Kaip išsirinkti, kai šiemet Rituals kolekcijoje yra net 5 rūšių rinkiniai? Neabejoju, kad pataikysite su bet kuriuo, bet susipažinę iš arčiau apsispręsite paprasčiau. Nėra vienos taisyklės kaip išsirinkti tinkamiausią, bet pažvelgus į rinkinių sudėtį bei dydį, kurių yra net 3 (mažiausias – Small dydžio su kelionėms tinkamo dydžio talpomis, vidutinio Medium dydžio ir prabangaus Large dydžio) – pažadu, viziją turėsite!

Pradėkime nuo rinkinio, kuris skirtas vyrams. Ach... juk jiems taip nelengva įtikti, ir dažnai jiems kaip ir nieko nereikia. Neabejoju, Rituals Homme odos priežiūros rinkinys privers šypsotis kiekvieną. Šioje šventinėje dėžėje yra viskas, ko reikia sportuojančiam, keliaujančiam ar tiesiog darbuose paskendusiam džentelmenui. Rituals Homme Foaming Shower Gel kūno prausimosi gelis – gaivus kedro kvapas  ir vitamino E kompleksas - puikiai stimuliuoja protą bei kūną. Puikus pasirinkimas energingos dienos pradžiai. Dar vienas itin svarbus produktas kasdienėje rutinoje -  Rituals Homme 2-in-1 Shampoo & Body Wash šampūnas ir kūno prausiklis –du viename produktas: plaukų ir kūno prausiklis giliai valo ir pasižymi subtiliu vėsinamuoju poveikiu. Dar vienas, maloniai nustebinęs produktas - L'Essentiel Eau de Parfum medienos aromatas vyrams - kardamono gaiva išryškina šiltas pikantiškas pačiulio natas ir kreminius santalo tonus. 

Labai šiltas ir gaivus aromatas. Rinkinio sudėtį vainikuoja kūno losjonas vyrams – turbūt kaip ir veido priemonės taip ir kūno losjonai yra įtraukti vis dar ne į visų vyrų odos priežiūros rutiną, o veltui. Odai reikia drėkinimo, o kai dar toks aromatas skleidžiasi kartu – tikiu, įpročiai pasikeis. Dovanokite artimam draugui, vyrui, kolegai ar tiesiog sau malonias akimirkas naudojant Rituals Homme liniją, skirtą vyrams.

Toliau norėčiau pasidalinti savo patirtimi atrandant rinkinius moterims, kurių yra net 4 skirtingos linijos: geltonoji – The Ritual of Mehr, rožinė - The Ritual of Sakura, raudona - The Ritual of Ayurveda ir žalioji - The Ritual of Jing. Neabejotinai šios pakuotės yra tokios gražios, kad norėtųsi jas visas sudėti po eglute, bet jei vis dėlto norisi išsirinkti tą vienintelę liniją – kviečiu į Rituals magijos kelionę kartu.

The Ritual of Sakura yra linija, nuo kurios prasidėjo mano draugystė su Rituals kosmetika. Galėčiau ją vadinti nesenstančia klasika. Man šis aromatas tinka visiems metų laikams, dažniausiai jį dovanodama žinau, kad neprašausiu. Japoniškos vyšnios ir ryžių pieno aromatas persipina lengvo saldumo ir gaivaus švelnumo akordais. Neįkyru, jauku ir švaru.  

 

Keturi produktai, kurie kaip ir ankstesniame rinkinyje – skirti tiek kasdienei kūno odos priežiūrai, tiek namų jaukumui kurti. Švelniai putojančios prausimosi putos The Ritual of Sakura bei prausimosi ritualą papildantis kūno kremas. Pastarąjį vertinu dėl itin malonaus odos drėkinimo. Aksominis švelnumas sudėtyje tūrintis antioksidantų, vitamino E ir azijinės centelės. Rinkinyje yra ir šveitiklis, kuris yra praturtintas maitinamuoju kvapiu ryžių pieno ir vyšnių žiedų deriniu, žinomu dėl savo subtilaus ir elegantiško kvapo. Man labai svarbi vonios kambario atmosfera, tad atlikdama šiuos sielai ir kūnui malonius aromatus būtinai užsidegu žvakę ir klausausi raminančios muzikos. Pojūčiams sustiprinti rinkinyje rasite ryžių pieno ir vyšnių žiedų aromato namų kvapą.

The Ritual of Jing – žalioji linija, ją dar tik atrandu, tačiau dovanų sąraše yra kelios, Jing produktų, gerbėjos draugės, kurias pradžiuginsiu per šias Kalėdas. Šią liniją apdovanočiau už nuostabiai subalansuotą ramybės ir vidinės taikos jausmą, kurį sukuria riešutinio lotoso bei zizifo savybės. Puikiai tiks pavargusiai sielai ir kūnui atgaivinti bei suteikti harmonijos.

 

Pastebėjau, kad The Ritual of Jing Foaming Shower Gel kūno prausimosi putos ilgam išlaiko aromatą ant odos. Man tai vienas švelniausių dušo gelių, kokį esu bandžiusi. Rinkinyje taip pat yra kūno šveitiklis. Šis šveitiklis turi kreminį pagrindą, sudarytą iš smulkių bambuko dalelių. Labai švelnus, tad naudoti jį galima ir jautresnėse vietose kaip kaklas ar krūtinės sritis, kur mūsų oda itin plona. Na ir paskutinis akordas – kūno tepimas kremu. Galbūt dėl raminamųjų Jing aromato savybių, o gal dėl itin minkštos kremo tekstūros – norisi šį kremą tepti sukamaisiais judesiais, kad jaukiai įsiskverbtų į odą. Ir į sielą... Na ir paskutinis rinkinio produktas – namų kvapas The Ritual of Jing Mini Fragrance Sticks, jį pastatau tose erdvėse, kuriose leidžiame daugiausiai laiko, neįtikėtinai ramina ir pakelia nuotaiką!

Na ir mano Kalėdų žvaigždė – The Ritual of Ayurveda! Raudonas, aromatingas, neabejotinai šventiškas dovanų rinkinys. Indiškos rožės ir saldžiųjų migdolų kvapas prabangiose pakuotėse – nustebins kiekvieną. Nepamainomi produktai ilgiems žiemos vakarams, padedantys palaikyti pusiausvyrą tarp kūno, proto ir sielos.

 

Tereikia mažo lašelio dušo gelio The Ritual of Ayurveda Foaming Shower Gel, kuris akimirksniu pavirsta į lengvas putas.  Saldžiųjų migdolų ir indiškų rožių ekstraktas skleidžia gana intensyvų kvapą, tad jis tikrai patiks saldesnių kvapų gerbėjams. Kūno šveitiklis The Ritual of Ayurveda Body Scrub turi lengvai juntamą vėsinamąjį poveikį, kuris maloniai atsiskleidžia karštoje vonioje. Dėl jame esančių aliejų oda akimirksniu tampa sudrėkinta ir glotni. Užtikrinti visokeriopai drėgmei ir maitinimui ritualą vainikuoju kūno kremu. Jaučiu kaip po viso šio Ayurveda ritualo oda atgauna pusiausvyrą. Šis dovanų rinkinys mane žavi produktų įvairiapusiškumu, nes šalia kūnui svarbių priemonių jame rasite ir sielą raminančią žvakę. Man tai yra visiška vidinės harmonijos sintezė!

grožio ritualai odos priežiūros ritualai vonios putos vonios ritualai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!