Kosmetika su CBD. Ką reikėtų žinoti?

Kosmetikos rinkos olimpe nuolat sužimba vis nauja žvaigždė. Paskutiniuosius keletą metų populiarumo aukštumas bando įveikti kanapių aliejus. Ar jis vertas “laurų vainiko”? Pasiaiškinkime!

Vieni pirmųjų kanapių aliejaus naudą grožiui ir sveikatai ėmė nagrinėti amerikiečiai. Amerikos eksperimentinės biologijos federacijos atlikti klinikiniai tyrimai patvirtino, jog kanapių aliejus (Cannabis Sativa seed oil - išgaunamas iš augalo sėklų) turi ne vien stiprų antioksidacinį poveikį. Jis turtingas gausybe itin reikalingų riebiųjų rūgščių, jų tarpe Omega 3-6-9. Labai svarbu, jog šiame aliejuje jų santykis pats naudingiausias sveikatai. Šios „statybinės medžiagos“ sudaro apie 80% aliejaus sudėties ir yra tiesiogiai susijusios su odos grožiu bei jaunatviška išvaizda. Kanapių aliejuje gausu amino rūgščių, baltymų, ląstelienos, vitaminų (A, B grupės, C, D, E) ir mikroelementų - tikras „grožio aukso puodas“!

 

Daugeliui iš mūsų žodis kanapė sukelia ironišką šypseną. Ne paslaptis, jog pirmoji asociacija - marihuana. Bijančius priklausomybių skubu nuraminti - jokio narkotinio poveikio kosmetika su iš kanapių išgautomis medžiagomis tikrai nesukels 😊. Kontrolė tuo klausimu labai griežta ir į kosmetikos priemones leidžiama dėti tik psichoaktyvaus poveikio neturinčius augalo junginius. Žinomiausias iš jų yra CBD (kanabidiolis). Tai vienas iš daugiau nei 100 kanapėse randamų kanabinoidų. Kas mėgsta skaityti sudėtis, dar gali sutikti ir CBG - kanabigerolį, kuris, beje, taip pat aktyviai kaip ir kiti kanabinoidai, adaptuojamas medicinoje, ypač vėžio prevencijos programose. Medicinos laboratorijose atliekami tyrimai, tiriantys CBG antibakterinį poveikį... Kanabinoidai - ateities medicinos natūralios medžiagos! Na, o psichoaktyvioji kanapių medžiaga, kuri gera reputacija pasigirti negali, yra tetrahidrokanabinolis - THC. Štai jos legaliuose kosmetikos ir maisto produktuose rasti nepavyks  😉.

Pavojus eliminuotas, tad peržvelkime, kuo gi kosmetika su kanapių aliejumi galėtų būti naudinga grožiui:

  • Vitaminai E, D, A, C saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, stabdo priešlaikinio senėjimo požymius;
  • Riebiosios rūgštys- maitina, minkština, stropiai rūpinasi natūralaus apsauginio barjero funkcija;
  • Stipriai drėkina ir neleidžia drėgmei išgaruoti;
  • Dėl itin turtingos sudėties atstato trūkstamų medžiagų balansą, kad gyvybinės funkcijos veiktų maksimaliu pajėgumu;
  • Atstato odos tonusą;
  • Labai tinkama vyrams po skutimosi!

Kanapių aliejus tinkamas net lepiausiai odai. Jis tikras sausos odos draugas. Kadangi yra vienas sausiausių aliejų (neturi tradicinio aliejų riebumo), lengvai ir giliai įsigeria. Puiki pagalbinė priemonė ne vien odai- stiprina plaukus, suteikia jiems blizgesio, rūpinasi nagų būkle…

Galima būtų vardinti ir vardinti… Mane pačią visuomet labiausiai įtikina, kai produktas tiriamas, testuojamas ir naudojamas medicinoje. Reiškia, yra dėl ko... Mes dar tikrai išgirsime neįtikėtinų šio augalo galių, nė kiek neabejoju… O kolkas, galiu džiaugtis draugių ir klienčių atsiliepimais. Ne vienai iš jų ši kosmetika tapo ilgai ieškotu sprendimo būdu turėti laime švytinčią odą 😊.

Jaučiant, kaip sparčiai vėsta orai ir žinant, kokį stresą tai kelia mūsų odai, gal atėjo laikas ir į jūsų Grožio rutiną įtraukti šį nepaprastai žavų pagalbininką? Malonių atradimų!!! 😊


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!