Po ilgos žiemos odai trūksta švytėjimo? Patariame, kaip jį susigrąžinti!

Atraskite švytėjimo suteikiančią odos priežiūros rutiną ir paruoškite savo odą pavasariui. Po atšiaurios žiemos jūsų odą reikia atgaivinti. Toliau pateikiame keletą patarimų.

 

Pavasaris – puikus metas pasigražinti!

Panašu, kad ilgos žiemos dienos nelepino mūsų odos. Nors norėtume pasigirti, kad metai prasidėjo džiaugiantis nepriekaištinga veido oda, tačiau tikrovė gali būti kita. Tikėtina, kad pastaraisiais mėnesiais smulkios raukšlelės, netolygus odos atspalvis, odos blankumas, paraudimas, sausumas ir tamsios dėmės lydėjo mus dažniau nei norėtume pripažinti. Tačiau dar ne vėlu pradėti 2021-uosius iš naujo! Odos paruošimas sezoninėms permainoms - puikus būdas pasitikti pavasarį džiaugiantis gaiviu veidu!

Odos priežiūros rutina:

Pirmas žingsnis – rūpintis savimi. Laikykitės reguliaraus miego režimo ir kiekvieną naktį miegokite bent 8 valandas, kad atsipalaiduotumėte ir pailsėtumėte. Pabusite jausdamiesi puikiai, o teigiamas poveikis matysis jūsų veide. Taip pat nepamirškite gerti pakankamai vandens. Jo trūkumas ne tik neigiamai veikia savijautą, bet ir vizualiai atsispindi plaukų ir odos būklėje.

 

Nepamirškite valyti odos, nes tai yra būtina bet kokios odos priežiūros rutinos dalis! Odos valymui naudodami „Biotherm Biosource“ valomąjį putojantį prausiklį pašalinsite nešvarumus, negyvas odos ląsteles ir riebalų perteklių. Ši procedūra stimuliuoja odos audinius, suteikia odai gaivumo, ji atrodo tolygesnė. O svarbiausia - visai nesausina.

 

Panaudoję veido prausiklį, papildykite odos priežiūros rutiną Lancôme Tonique Confort“ toniku. Šis švelnus it šilkas tonikas pagamintas iš tokių produktų, kaip akacijų medus ir saldžiųjų migdolų ekstraktas. Jis švelniai nuvalo likusius nešvarumus, jei tokių dar liko, sudrėkina odą kartu ją nuramindamas ir tuo pat metu paruošia odą tolimesniems odos priežiūros žingsniams. Produktą galima aplikuoti vatos diskeliu arba tiesiog paskirstyti lašelį jo įsipylus į delną. Tik keli judesiai ir komforto jausmas garantuotas!

 

Kiekvieną pilnavertę odos priežiūros rutiną turi papildyti veido serumas. Jo stipresnė koncentracija ir geresnis įsigėrimas padeda greičiau pasiekti norimą rezultą.

Nepraleiskite progos išmėginti galingąjį serumą Biotherm Life Plankton ™ Elixir“. „Life Plankton ™ Elixir“ yra naujos kartos serumas, kuris veikia konkrečias jūsų odos problemas, nepriklausomai nuo jūsų amžiaus ar odos būklės. Serumas apsaugo, ramina ir atkuria odą, skatindamas ląstelių atsinaujinimo procesą. Paslaptis – didelė Life Plankton ingrediento koncentracija. Serumas labai skalsus ir švelnus. Tepant primena vandenį. Įsigeria be galo greitai. Beje, labai patogi pakuotė – su pipete produkto galima paimti būtent tiek, kiek reikia pagal kiekvieno poreikius.

 

Kad ir koks nuostabus naudojamas serumas bebūtų, jo vieno nepakanka. Pirmiausia dėl to, kad naudojamo serumo suteiktas naudingas savybes reikia odoje “užrakinti” ant viršaus užtepant kremo sluoksnį. Jis ne tik sulaiko smulkias serumo molekules, bet ir atlieka apsauginę funkciją.

Sudrėkinkite odą ir geriau apsaugokite ją nuo saulės poveikio naudodami Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra SPF 20“ kremą. Praturtintas linų sėmenų ekstraktu, biotechnologiniu būdu išgaunamu Prancūzijoje, šis lengvas kremas nuo raukšlių turi trigubą naudą: smulkios raukšlelės atrodo lygesnės, oda tampa stangresnė, tamsios dėmės ant veido tampa mažiau matomos. SPF 20 dar labiau apsaugos jūsų odą nuo kasdienių odos pažeidimų, nes, be jokios abejonės, pavasariui įsibėgėjant saulės bus vis daugiau!

 

Didesnį dėmesį skirkite akių sričiai, nes tai reikliausia, jautriausia sritis, kurioje greičiau atsiranda senėjimo požymių. Kad akys atrodytų jaunesnės, siūlome išmėginti Lancôme Rénergie Yeux Multi-Lift Ultra“ paakių kremą su naujos kartos hialurono rūgštimi. Jis nukreiptas būtent į pagrindinius senėjimo požymius. Malonios, greitai įsigeriančios tekstūros produktas nustebins net ir didžiausius paakių kremų skeptikus. Šis produktas daugelį lenkia dar ir tuo, kad jį galima naudoti aplink visą akies kontūrą – taip, ir ant viršutinio akie voko!

 

Jei dieną odą reikia saugoti, naktį ji intensyviai dirba ir regeneruojasi. Tad ir stipresnės sudėties produktai yra kaip tik tai ko reikia.

Drąsiai galima sakyti, kad kai kurie iš veiksmingiausių odos priežiūros produktų geriausiai atlieka savo darbą, kai jūs miegate. Vienas iš jų yra naktinis kremas Biotherm Blue Therapy Uplift“. Kolageno ir raudonųjų dumblių duetas padeda odai stimuliuoti regeneracinius procesus, suteikia stangrumo ir gaivumo.

Tepant nepamirškite ir kaklo bei dekolte zonų - jos nusipelnė ne ką mažiau meilės bei rūpesčio.

Biotherm Lancome Odos priežiūra odos priežiūros rutina veido odos priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!