PIXI - puikiai žino, ko reikia odai

PIXI – iš makiažo pasaulio į odos priežiūrą įžengęs prekės ženklas. Tokie paprastai puikiai žino, ko reikia odai prieš ar po makiažo, o kiti produktai būna verti atidesnio įvertinimo. Išbandžiau, įvertinau ir turiu pripažinti, kad likau nustebinta. Nuoširdžiai.


 


 

Pirmas produktas, kuris palietė mano veidą – makiažo valiklis – prausiklis „Double cleanse“. Taigi, iš tos kategorijos, kurią makiažo meistrai turėjo suprasti. Ir tikrai suprato.

Dvigubas odos valymas (taip pat vadinamas „double cleanse“) – ko gero, geriausias dalykas, kokį gali įprasti daryti savo odos grožiui užtikrinti. Pirma – aliejaus pagrindo prausikliu nuvalai makiažą (prieš tai nereikalingas joks kitas makiažo valiklis, micelinis vanduo ar dar kas nors, ką esi pratęs naudoti), apsaugą nuo saulės, o kitu - vandens pagrindo prausikliu – nuplauni tiek aliejaus likučius, tiek likusius odos nešvarumus. Ir būtent PIXI aliejinis prausiklis (pirma šio produkto pusė) yra vienintelis mano iki šiol bandytas aliejinis prausiklis, kuris visiškai nesudirgino akių. O bandžiau jų tikrai ne vieną (ir turėjau vieną itin mylimą, kuris dabar, deja, nebe toks mylimas). Gali būti, kad prie šio efekto prisideda jo sudėtis be kvapiklių. Antroji „Double Cleanse“ pusė – vandens pagrindo prausiklis – neįprastas, nes itin kreminis. Po nusiprausimo abiem priemonėm, oda lieka labai netikėtai švari, tačiau neišsausinta. Žinau, kad kai kuriems kils noras nieko po to ant odos ir nebetepti...


 


 

Bet ne taip greitai! Tavo odai reikia bent dviejų kitų priemonių – toniko odos pH atstatymui (o ne paslaptis, kad po toniko ir kremo mažiau „reikia“) ir drėkiklio – drėkinimui ir odos praturtinimui aktyviosiomis sudėtinėmis dalimis. PIXI tonikų turi įvairių, juos visus galėčiau sudėti į dvi grupes – aktyvieji (turintys stiprių aktyviųjų sudėtinių dalių) ir drėkinantys. Šįkart mano rankose ir ant mano veido atsidūrė „Rose tonic“. Jis – tikra sensorinė patirtis. Rožių aromatai užburia uoslę, rožinis buteliukas vaizduotei padeda matyti rožes, o itin drėkinanti formulė sukuria malonų jausmą, kai pirštai veidu slysta lyg aksomu. Beje, formulėje nėra kvepalų ir (panašu) dažiklių – tik buteliukas rožinis, tad jei tai tau svarbu – PIXI tonikas gali tapti puikiu pasirinkimu.


 


 

Po toniko laikas drėkikliui. Naudojau „Vitamin-C lotion“. Antioksidantų porcija odai – jame yra ne tik vitamino C, bet ir ferulo rūgšties, kito stipraus antioksidanto. Taip pat sudėtis praturtinta probiotikais, kurie turėtų padėti tavo odos mikrobiomai. Žodžiu, tai – tikras tavo odos apsauginis. Geriausia būtų teptis ryte, kad išnaudotum visas stipriausias vitamino C savybes, puikiai tiks prieš apsaugą nuo saulės ir makiažą. Vasarą (ir dar kokią!) mano riebiai odai šis losjonas yra kiek per sunkus, tad mėgavausi juo naktimis, tačiau ne tokios riebios odos savininkus drąsinu išbandyti jį būtent rytiniame odos priežiūros rituale. PIXI nebūtų PIXI, jei ir šis produktas nenustebintų aromatu. Taip, juntamas gaivus citrusų aromatas, bet aš tikrai jaučiau dar kažkokią „šiltą“ natą, kuri man priminė Kalėdas. Ir negalėčiau pasakyti, koks tiksliai tas kvapas, bet gali neabejoti – tai ne dirbtiniai pridėti kvapai, kadangi kvepalų neradau ir šioje formulėje!


 


 

Jei visos šios aromaterapinės kelionės dar negali pavadinti malonumu, tuomet galim į ritualą įtraukti papildomų produktų. „DetoxifEYE“ paakių kaukės nustebins ne vieną. Gerąja prasme. Paakių kaukės – smagu, bet kiekvienąkart išmetant galybę plastiko po vienos kaukės panaudojimo, truputį suskausta širdį. Šis produktas tą skausmą sumažina – net 30 porų kaukių tupi indelyje, pilname serumo. Mentele paprasta atskirti vieną kaukę nuo kitos ir pasiimti tik vieną vienu metu, o tuomet lieka mėgautis. Sudėtis turėtų patikti tiems, ką vargina paburkę paakiai – čia yra paburkimus veikiančio kofeino. O taip pat drėkinančio agurkų ekstrakto, (ko gero) geriausio grožio produktų ingrediento niacinamido ir aukso. Jei kaukes laikysi šaldytuve, paburkimus mažinantis efektas dar sustiprės. Beje, serumo ant kaukių kažkokiu būdu būna tiek, kad juo palepinti, nuėmęs kaukes, gali visą veidą. Ir jam tai patinka. Man ne visai pavyko išlaikyti kaukes vienoje vietoje – nuo serumo kiekio jos kiek slydo veidu žemyn, bet nėra ko pykti – tik papildoma proga mėgautis kauke iki galo – nelakstyti dirbant namų darbus, o ramiai pabūti vienoje vietoje.

 

Jei išbandysi šias kaukes ir jos laikysis vienoje vietoje, pasidalink su mumis savo pasiekimu @douglaslietuva Instagram – aš tikrai paklausiu – kaip? 😊


 


 

Pabaigai – mano mini manija – veido dulksna. Yra žmonių, kurie jų nesupranta. Nekaltinu, bet (tokią karštą) vasarą man jie puikus atsigaivinimas, o žiemą – papildomas drėkiklis sauso patalpų oro kankinamai odai. Beje, vasarą visas dulksnas laikau šaldytuve – papildoma gaiva tikrai nekenkia.

Pirmas klausimas apie dulksną – kaip veikia purkštukas? Mano laimei – šis veikia puikiai – dulksna tikrai yra dulksna, o ne keisti penki lašai ar dar keistesnė čiurkšlė. Kvapas? Man pasirodė pakankamai neutralus. Poveikis? Neįprastai drėkinanti. Tikrai juntamai. Ne visos dulksnos taip „moka“. Sudėtyje rasi hialurono rūgšties ir avižų. Jei dar negirdėjai apie avižas ant veido, patikėk – jų poveikis nuostabus. Drėkinimas ir švelnus valymas – puikus duetas. Visgi, jei avižos ant veido – ne tau, tuomet pasinaudok jų pliusais mėgaudamasis šia dulksna. Ji puikiai tiks ir prieš makiažą, serumą ar veido kremą – papildoma drėgmė veidui niekada nepakenks.


 

Mano atradimai buvo tikrai sėkmingi, tad nekantrauju, kol viską pabandysi ir tu. Jau bandei? Tuomet produktus būtinai įvertink ir komentuok jų puslapiuose – man labai smalsu, ką apie juos manai.

 

- Evelina - 


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!