Plaukų priežiūros ekspertė pataria: kaip sukurti netvarkingą žemą uodegą

 

Paprastumas - šio pavasario karščiausia šukuosenų tendencija. Užtenka surišti plaukus į žemą uodegą ir atrodysite elegantiškai bei nepriekaištingai. Tarptautinio kosmetikos ir parfumerijos tinklo DOUGLAS plaukų priežiūros ekspertė Laima Kairienė pataria kaip atnaujinti klasikinį „arklio uodegos“ įvaizdį ir suteikti šiai šukuosenai žavesio.

 

Pirmiausia tinkamai paruoškite plaukus

Švelniai iššukuokite plaukus prieš kuriant šią šukuosena. Šaknis padenkite sausu šampūnu ir išmasažuokite į galvos odą. Taip suteiksite plaukams apimties. Tuomet atidžiai iššukuokite plaukus, braukiant juos atgal link kur uodega kris.

 

Prieš surišant plaukus į uodegą, atidėkite ploną sruogą  

Paimkite sruogas iš šonų ir laisvai suformuokite jas į žemą arklio uodegą. Prieš surišant plaukus, atsižvelkite į kur jūs norėtumėte, kad uodega kristų. Plaukus galite suformuoti šiek tiek virš kaklo – taip išryškinsite savo pečius ir nugarą.

Prieš surišant plaukus su gumyte, palikite ploną sruogą palaidą. Su šia sruoga vėliau paslėpsite gumytę. Patartina gumytės spalvą pritaikyti prie savo plaukų spalvos. Taip ši liks mažiau pastebima ir suteiks šukuosenai elegantiškumo.

 

Paslėpkite plaukų gumyte su plona plaukų sruoga

Paimkite nesurištą plaukų sruoga ir apvyniokite ją aplink gumytę. Atkreipkite dėmesį, kad gumytė pilnai pasislėptų po sruoga. Sruogą sutvirtinkite su plaukų laku arba mažai pastebimu segtuku. Tuomet visus plaukus sutvirtinkite laku. Taip suteiksite įvaizdžiui atsparumo ir nepriekaištingumo.

 

Šio įvaizdžio pagrindas – netvarkingumas

Užbaikite įvaizdį lengvai ištaršydamos kelias plaukų sruogas. Taip suteiksite plaukams apimties, o šukuosenai - netvarkingumo. Tuomet sutvirtinkite plaukus laku, kad šukuosena išliktų nepriekaištinga visą dieną.

Profesionalūs patarimai Šukuosena

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!