Q+A: tobula veido rutina - misija „Įmanoma“

Julija
Grožio blogerė
Visi autoriaus straipsniai

Manau, daugelis sutiks - išsirinkti tobulas priemones veido priežiūrai gali būti misija „Neįmanoma“. O kodėl turėtų būti - veido oda yra išties subtilesnė nei kūno oda, jos tipai yra skirtingi, jos ypatumai priklauso nuo lyties, veido oda, kaip ir visas kūnas, keičiasi su amžiumi, yra paveikiama aplinkos, kurioje gyvename ar atsiduriame tik laikinai ir čia tik dalis veiksnių, kuriuos sulyg trisdešimtmečiu galiu skaičiuoti vis dažniau.

Reikia perprasti savo odos ypatumus ir bent šiek tiek išmanyti priemonių rūšis bei veikliųjų medžiagų poveikį, kad ne tik padėtum odai išlikti sveikai, kupinai gyvybės ir, svarbiausia, prastais pasirinkimais jai nepakenktum. Tačiau visiems galioja viena taisyklė be išimties - odą, o ypač veido, prižiūrėti būtina. Šiame veido priežiūros priemonių paieškų kelyje teko išbandyti įvairiausių, negaliu pasakyti, kad radau mylimiausias ir maksimaliai pasiteisinusias, tad mielai išmėginau Q+A priemonės: prausiklis, paakių serumas, veido serumas ir kremas.


 

Iškalbinga pakuotė


 

 

Esu žmogus, kuris į veido priežiūros rutiną žiūri kaip į būtinybę, sunku susigaudyti pasiūlos įvairovėje, tad maloniai nustebino Q+A produktų įpakavimas. Ne tik dėl to, kad jis išsiskiria maloniomis spalvomis ir skoningu, neperkrautu dizainu. Ant pakuočių aiškiai ir paprastai pažymėta, kokiai odai skirtas produktas, kaip jį naudoti. Taigi neprireiks padidinamojo stiklo ir „surask žodį raidžių kratinyje“ sprendimo įgūdžių, kad surastum, perskaitytum ir suprastum informaciją.


 

Prausiklis „Hyaluronic Acid Hydrating Cleanser” ne tik valo, bet ir padeda odai
prisisotinti drėgmės


 

 

 

 

Gelinės tekstūros prausiklis, paskirstytas ant odos, ją apgaubia ir tarsi „prisiklijuoja“ prie odos. Gal ne visiems gali patikti, jog priemonė nėra putojanti, lengva, tačiau tame atradau vieną vertingą aspektą - visi nešvarumai, tokie kaip makiažo likučiai, tarsi ištirpsta gelyje ir lengvai susiplauna kartu su juo. Žinoma, pojūtis po prausimosi malonus - jokio tempimo pojūčio. Tad prausiklis tesi pažadą kas rytą ir vakarą - padeda odai prisisotinti drėgmės.


 

Paakių serumas „Caffeine Eye Roll On” - energijos užtaisas paakių odai


 

 

Itin lengvos tekstūros paakių serumas, kurį patogu naudoti - išskirtinė pakuotė, kuri leidžia patogiai paskirstyti serumą ant paakių, padeda neperkrauti odos per dideliu produkto kiekiu. Iš pradžių pieštukinio tipo tubelė kėlė nepatogumų, kadangi burbuliukas sunkiai sukosi, tačiau pasinaudojau pakuotėje rastu patarimu (taip taip, dėžutėje radau raštelį šiuo klausimu) ir prieš priemonę tepant ant paakių odos, burbuliuką patrinu į plaštaką, leidžiu jį apgaubti serumui, tada viskas veikia puikiai. Šis paakių serumas paakių sritį turėtų veikti kaip rytinis espresso puodelis kūnui ir mintims - atgaivinti, panaikinti paburkimą ir patamsėjimą aplink akis, bet su tuo neturiu didelių problemų, tad džiaugiuosi tiesiog pamaitinta, tonizuota paakių oda.


 

Lengvutis veido serumas „Peptide Facial Serum”


 

 

 

Vėl negaliu nepagirti - dėmesys, kurį gamintojas skiria detalėms, kad produktų naudojimas būtų patogus. Labai patiko, kad serumo pipetė yra lenkta, tad patogu jį užlašinti tiesiai ant veido be baimės, jog jis nulašės pro šoną tiesiai ant marškinėlių. Lengvas vandens pagrindo serumas akimirksniu įsigeria į odą, pavyksta smagiai paskirstyti ant veido, kaklo, dekolte zonų. Asmeniškai man nepatinka, kai susigėręs veido serumas tarsi palieka plėvelės efektą ir tempia odą, kaip nutinka su šiuo serumu, tačiau supratau, kad viską išsprendžia paskutinis šios vedo priežiūros rutinos žingsnis - išties nuostabus veido kremas „Collagen”.


 

Veido kremas „Collagen Anti-Age Face Cream” - kur tu buvai anksčiau?


 

 

 

 

Esu įsitikinusi, radau veido priežiūros priemonę, kuri tikrai įeis į mano favoritų sąrašą. Šis kremas yra išties sodrus, riebios tekstūros, paskirsčius ant veido tarsi ištirpsta ir padengia veidą apsaugančiu ir lepinančiu sluoksniu. Veidas įgauna blizgesį, susigeria per ilgesnį laiką nei kiti kremai, tad nesinorėtų ant jo naudoti makiažo iš karto, tačiau man to ir nesinori daryti dėl akivaizdaus teigiamo efekto. Kreme esantis kolagenas, išgautas iš jūros dumbliu, išties gerai padirbėja - mano sausa veido oda prisotinta drėgmės, minkšta, tiesiog aksominė.

Taip ir norisi vis apžiūrėti ir paliesti.


 

Labai teigiamai vertinu tai, kad produkcija yra veganiška, tad tikras džiaugsmas ne tik veganams, bet ir visiems, kurie siekia draugiško santykio su aplinka. Be to, nepajutau jokio šios produkcijos kvapo, arba jis yra labai silpnas - tai irgi puikus ženklas, kadangi papildomi kvapai neerzina nei uoslės, nei odos.

Apibendrinant, visi produktai sukūrė gerą veido odos priežiūros patirtį ir tikrai tenkinantį efektą. Šis produktų derinys mano atveju pasiteisino, drąsiai jį rekomenduočiau toms, kurios turi sausą odą ir siekia išvengti raukšlelių susidarymo. Iš siūlomų Q+A produktų išties lengvai veido odos priežiūros rinkinuką susidarys ir kitokios odos savininkės.

 

Kviečiu į Q+A pasaulį!


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!