Senėjimą lėtinantis sprendimas su COLLISTAR Magnifica

“Niekada nesakyk niekada”- pamenat tokį posakį? Gyvenimo ironija - kuo labiau „bręsti“, tuo labiau tuo įsitikini, nes visi „niekada“ kažkaip nepadoriai vis ima priminti apie save. Taip man buvo kažkada, kai tėvai vertė tapti mokytoja. Oi, maištavau... Mokytoja? Aš? Niekada!!! Tai vat ir prašom, rezultatas: negaliu nusėdėti ko nors nepasimokius ir nejaučiu pasitenkinimo, jei tuo nepasidalinu.

O tą norą dalintis žiniomis šįkart išprovokavo atnaujinta ir mūsų rinkoje galų gale atsiradusi naujoji Collistar veido priežiūros linija MAGNIFICA. 😉. Pradėkime pamoką 😊.

 

Kartais paskęstame rutinoje ir atrodo, kad viskas tik aplink tą pačią ašį sukasi. Stop stop stop, turiu gerą naujieną - pažiūrėkite kiek veiksmo kosmetikos rinkos progrese. Niekas nestovi vietoje, pagreitis toks, kad plaukai “garbanojasi”...  Šiandien mano dėmesys ir žinios- brandžios jaunystės moterims. Taigi, ką tokio ypatingo mums pasiūlė žavieji italai? 😉

Pasirodo, jie gali pakerėti ne vien grožiu, bet ir inovatyviais sprendimais. 

Collistar ėmėsi absoliučios visų linijų “rekonstrukcijos”, sustiprindami tvarumo, ekologijos, produktų saugumo momentus, nusprendė išsigryninti ir tapti visiškai “Made in Italy” prekės ženklu (todėl prekyboje neliko pleistrų, kuriuos užsakydavo Korėjoje). Atsirado nauji, iki tol nenaudoti ingredientai, pvz. veido valiklių -prausiklių linija su prebiotiku INULINU (ilgai laukiau tokių medžiagų aktyvesnio naudojimo kosmetikos gaminiuose).

 

Bet mano dėmesį patraukė kita veiklioji medžiaga, esanti Magnifica linijoje, tai - SEZAMINAS. Mėgstu iššūkius… Štai, ką išsiaiškinau: SEZAMINAS - labai naujas ingredientas kosmetikoje (dažniausiai naudojamas sezamo aliejus). Jis išgaunamas iš sezamo sėklų (vienoje sėklytėje jo yra tik 0.5%). Sezamino užduotis - pagreitinti naujo adipocito susiformavimą iš kamieninės ląstelės. Adipocitai - riebalinio audinio ląstelės, kurių funkcija yra riebalų kaupimas (atlieka ir daugiau, bet ši mums aktualiausia).

 

Mes kalbam apie brandžių moterų odos priežiūrą. Pabandykit prisiminti, kokiame veide raukšlelių gylis ir kiekis matomai didesni: kaulėtos struktūros, „sausame“ ar putlesniame? Odos anatomija jau kita pamoka, tik priminsiu, kad bėgant laikui, mūsų poodinis riebalinis audinys natūraliai retėja ir ima smukti žemyn, kartu su oda. Supaprastintai mes tai vadiname „veido gravitacijos procesu“. Taigi, riebalinio audinio ląstelių formavimasis sulėtėja, atimdamas iš odos putlumą, elastingumą... Ir štai, ATRADIMAS: naujasis sezaminas, suaktyvina adipocitų formavimąsi ir skatina jų užsipildymą riebalais. Dėl to oda tampa ne tik putlesne, bet ir automatiškai pasitempia. Sušvelnėja giliosios veido linijos (pvz. marionetės linijos - raukšlės, kurios leidžiasi nuo lūpų kampučių žemyn), gražėja veido kontūras. Suprantama, tai ne plastikos chirurgija, tačiau be geros profilaktinės bazės ir plastikos chirurgai matytų daugiau „siaubo filmų“ 😉.

Dar viena įdomybė, jog mimikos raukšlelėms suvaldyti, Collistar įvedė dar vieną naują ingredientą, kurį buvo galima rasti tik profesionalios ir medicininės kosmetikos sudėty - Gamma Aminobutyric Acid (GABA). Medicinoje ji naudojama nevalingiems raumenų traukuliams slopinti. Pastebėta, kad ir puikiai glotnina odą! Štai koks inovacijų pliūpsnis...

Įdomybių trejybę vainikuoja Exclusive release technology - speciali aktyvių medžiagų pernešimo technologija, kad visa tai tikrai įsigertų ir suveiktų!

 

 

Ši linija turi du kremus: lengvesnės ir sodresnės tekstūros, serumą ir paakių kremą.

Mano asmeninis įspūdis tikrai malonus. Pirmiausia, tekstūra. Išbandžiau light versiją ir net sausiems skruostams visiškai pakako komforto. Žinoma, šaltajam periodui rinkčiausi sodresnį. Labai maloniai tepasi, reikia nedidelio kiekio. Serumas labai lengvutės pienelio tekstūros, susigeria akimirksniu, nereikia “medituoti”. Ši linija turi švelnų, moterišką, gaiviai vaisinį aromatą. O jau ką kalbėt apie indelių spalvą- ciklameno atspalvis tarp armijos kitų buteliukų, tikrai traukia akį 😊

Beje, vos neužmiršau svarbaus momento - šiuos produktus, kaip atstatantį kursą, drąsiai rekomenduočiau panaudoti toms, kurios numetė svorio ar susidūrė su sunkiu gyvenimo periodu, kai stresas nori nenori palieka žymes ir mūsų odos grožiui.  Tikrai greičiau susitvarkys reikalai 😉.

SKAMBUTIS!!!! 😊

Šiandienos pamoka baigta… Dėkoju už dėmesį! Tikiuosi, informacija bus naudinga jūsų akiračiui plėsti. 😉


 

brandžios odos priežiūra Collistar Collistar Magnifica collistar veido priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!