SISLEY Black Rose linija - kokybė, efektyvumas, inovacija

Dirbu tokį darbą, kad pokalbiai apie grožį, odos priežiūrą ir kosmetikos priemones, neišsenka net pasibaigus darbo dienai ar savaitei😊. Paskutinioji  diskusija draugų rate buvo apie tai, kuo skiriasi prabangi- Luxury klasės kosmetika nuo tradicinės, pigesnės. Ar verta investuoti, jei poveikis panašus ir plastinės chirurgijos efekto padovanoti neįgali nei viena? Taip, tiesos yra, bet… Jeigu atsirastų galimybė savęs neriboti, ką rinktumėtės: pasiplaukioti valtele ar pabandyti pasiekti horizontą esant grakščioje jachtoje; sėdėti pakelės užeigoje ar mėgautis vakariene prabangiame restorane su vip aptarnavimu; klausytis koncerto kultūros namų salėje ar mėgautis muzikos galia La Scaloje?

Procesai panašūs, poreikiai patenkinti, tačiau kelias į juos emociškai visiškai skirtingas. Mes, žmonės, turim nepaprastą galią jausti emocijas. Jos įtakoja mūsų nuotaikas, mintis, sprendimus; jos spalvina būtį ir kuria mūsų VIDINĘ VERTĘ. Tai kodėl nepadovanoti sau kitos kokybės, jeigu galimybės leidžia? Ir tai ne tuštybė (nepainiokim), tai pagarba sau! Panašiai ir su kosmetika. Maloniai nuteikia ir nuostabi pakuotė, ir neatkartojami aromatai, ir žinojimas, kad besistengdamas jau nusipelnei sau padovanoti kažką prabangaus 😉. Svarbūs ir kai kurie techniniai Luxury kosmetikos gamintojų privalumai:

 

      - Galimybė turėti nuosavas laboratorijas su visa šiuolaikine moksline baze;

      - Visuomet tik aukščiausios kokybės ir inovatyvūs aktyvieji ingredientai (naujieji mokslo atradimai);

      - Galimybė kurti ypatingas medžiagų transportavimo į gilesnius odos sluoksnius sistemas;

     - Galimybė kurti formules, kuriose viskas suderinta taip, kad medžiagos veiktų aktyvuodamos viena kitą ir suteiktų maksimalų rezultatą...

Ir kas gi šįkart žengs „podiumu“? Pristatau jau žinomą prekės ženklą „Sisley Paris“ , kurio istorija įspūdinga, kaip ir patys produktai (labai rekomenduoju pasiskaityti internetinės parduotuvės aprašuose). Mane „užkabino“ ši info: ... „Sisley Paris” mokslininkams suteikia absoliučią kūrybos laisvę, jiems nėra jokių nei laiko, nei išlaidų apribojimų tam, kad kuriant būtų išpildyti svarbiausi „Sisley Paris” principai – kokybė, efektyvumas, inovacija. Dėl to kai kurių produktų kūrimas užsitęsia iki 10 ar 12 metų“...


 

 

 

Prabangus maitinamasis aliejus nuo raukšlių „Black Rose Precious Face Oil“, pasižymintis parengiamosiomis, maitinančiomis ir jauninančiomis savybėmis. Lengvos aliejinės tekstūros, greitai susigeriantis, dovanojantis ypatingą minkštumo pojūtį sausiems skruostams. Atostogos su saule dar bus, taigi, taupau jį odai atstatyti po saulės vonių! Ir jis turi ypatingą paslaptį, apie kurią vėliau 😉.

 

 

Black Rose Beautifying Emulsion - drėkinamoji kūno emulsija. Akivaizdu, jog išskirtinis Sisley bruožas - kurti lengvas tekstūras, kurios turi visas, riebesniųjų funkcijas 😊. Oda ir drėgna, ir minkšta, kaip nuo maitinančio kremo. Susigeria greitai ir dovanoja aksominio švelnumo odos efektą. Taip, ji nuostabi!

 

 

Black Rose Skin Infusion Cream veido kremas - kuriame pirmą kartą panaudota trijų rūšių rožių galia odos jaunystei puoselėti. Poveikis nenustebino, tikiu Sisley: gaivus veidas, skaisti oda, veidas įgavo tarsi „vidinį“ švytėjimą. Tačiau tekstūra išprovokavo „wow“ įspūdį. Nepaprasta jausti, kaip kreminė tekstūra ant veido transformuojasi į kažką neįtikėtinai gaivaus (tikrai panašu į rasos lašą), net jauti vėsą ant odos.

Meistriška formulė.

 

 

Išbandžiau kultinę jų liniją „Black rose“, kurios ašimi yra Aistringos Juodosios Rožės galia, itin reta medžiaga kosmetikoje.  Populiariąją stangrinamąją veido kaukę Black Rose Cream Mask žinau jau senokai. Nuo jos prasidėjo linijos su Juodąja Rože istorija (bei mano pažintis su „Sisley“ 😊). Ji atsirado  2011 m., per rekordinį laiką tapo kultiniu produktu (5 metus pirmoje vietoje „Kaukių” kategorijoje Prancūzijoje). Pasaulyje jos parduota 1 000 000 vienetų. 

 

 

Black Rose Eye Contour Fluid - ATRADIMAS!!! Retokai fluido tekstūra patenkina mano sausų paakių poreikį, o šios komforto pakako. Jis kaip 112 pavargusiai paakių zonai - akimirksniu atgaivina, suteikia prabangaus švytėjimo, panaikina “užsimiegojusių” akių simptomus, raukšlelės aplink akis tampa mažiau matomomis. Nokautas - antgalis… Keramikinė galvutė sukurta taip ergonomiškai, kad absoliučiai atkartoja pirštų judesius (idealiausiai iš visų bandytų). Keramikos vėsa- tikras SPA rytinėje procedūroje. Jūs, dievaži, nusipelnėte tai patirti!


 

Luxury klasės kosmetika, ne vien kosmetika. Tai gerokai daugiau: tai - vertė, tai - statusas, tai - kokybė, tai - svajonė, tai - EMOCIJA!!! Ir kaip vyšnią ant torto pabaigai palikau savo stipriausią išgyvenimą, naujausią asmeninį atradimą, kuriuos padovanojo ši pažintis. Manasis netikėtumas - kvapų žabangos 😊:

 

Aromaterapijos prasme, ši linija, laki, kaip moteriškumas. Regis, bazinės medžiagos tos pačios, tačiau kiekvieno produkto aromatas vis kitaip svaigina. Neįtikėtina aromatinių emocijų puokštė… Paakių kreme - romantiškos meilės gaida, veido kaukėje - saldaus sapno ramybė ir gaiva; kūno kreme - prabangaus moteriškumo dvelksmas, veido kreme - emancipacijos ir užtikrintumo dulksna… Visgi, absoliučiai į emocinį nokautą nukėlė veido aliejaus aromatas - magija, mistika, paslaptis; kažkas, kas perkelia į kitą realybę, kur sėdi karališkame soste, jautiesi pasaulio valdove ir esi verta ja būti!!! 

Net amą atima... Ir visas šis įspūdis atsiskleidžia tik užtepus ant odos, kaip kometa - akimirką švysteli ir dingsta, palikęs tą magišką afektą (natūralių aliejų aromatas greitai išsisklaido nuo odos). Įdomiausia, kad visuomet sakiau, jog kvapų pasaulis - ne mano pasaulis. Tenka pripažinti savo neteisumą. Privalom išlaukti TOS pažinties akimirkos ir niekada nenustoti ieškoti (kaip visko, kas ypatinga gyvenime 😉)...

Taigi, linkiu jums mylėti save, suprasti, jog esate verti geriausio, perkelti save kitą kokybę... Gal šiandien, gal rytoj, ne tai svarbiausia... TA akimirka pas visus ateina tada, kai reikia... Svarbu nepraleisti progos mėgautis augimo  ir atradimų keliu... Grožio priežiūros rutinoje taip pat 😉


 

Sisley

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!