SISLEY kosmetika - lyg antra oda

Julija
Grožio blogerė
Visi autoriaus straipsniai

Kad ir kokias veido odos problemas ar netobulumus norėtume užmaskuoti kosmetika, vienas svarbiausių kokybiško makiažo rodiklių - natūraliai švytinčios ir gaivios odos efektas. Individualiai parinktas makiažo pagrindas, tinkami skaistalai ir akcentą suteikiantis lūpdažis yra šio tikslo pagrindas.


Sisley produkcija puoselėja natūralaus įvaizdžio ir pojūčio filosofiją, todėl ne tik išlygina veido odą, bet ir padeda jai neišsausėti. Taigi, Sisley dekoratyvinė kosmetika neįkalina odos sunkaus makiažo gniaužtuose, o makiažas su priemonėmis Phyto - Teint Nude makiažo pagrindu ir Phyto Blush skaistalais patiks mėgstantiems itin lengvą ir natūralų įvaizdį.


 

Lengvas ir malonus Phyto -Teint Nude skystas makiažo pagrindas


 

 

Pirma mintis, pagalvojus apie šį makiažo pagrindą - lengvas, plonytis, malonios kreminės tekstūros. Nors vandens pagrindu sukurta priemonė yra skysta, ją lengva paskirstyti net pirštais. Išties nedidelis makiažo pagrindo kiekis padengia veidą tolygiu sluoksniu, sukurdamas minkštos, gyvybės kupinos odos įspūdį.

Odos spalva natūraliai sulyginama, paslepiami smulkūs nelygumai. Nustebino, kad nors ir naudojau vieną šviesiausių atspalvių (00N Pearl), veidas nepasidarė „plokščias“ su būtinybe papildomai kontūruoti. Man, kaip sausos odos savininkei, tikras atradimas, jog šį gaivų ir švytintį efektą lydi išties didelis komforto jausmas - jokio tempimo, išsausėjusių vietų ar išryškėjusių raukšlelių net po kelių valandų su Sisley makiažo pagrindu.


 

Phyto Blush skaistalai - paprasta naudoti


 

 

Vis tik detalėse - tikroji magija. Phyto Blush skaistalai dieninį makiažą pakelia į kitą lygį. Naudojant kartu su Sisley makiažo pagrindu, veidas įgauna jaunatviškumo ir atrodo išbaigtai. Net nedraugaujantiems su skaistalais ir kontūravimą suprantantiems kaip nepažintą žemę, šiuos skaistalus naudoti bus lengva - mano naudota Golden Rose atspalvio priemonė pasidengia lengvu sluoksniu, skruostams suteikdama subtilią spalvą ir švytėjimą primenantį spindesį.

Norintiems ryškesnio efekto, priemonę reikėtų skirstyti iki norimo efekto. Maloni smulkmena - patogi dėžutė su veidrodėliu ir jai skirta įmautė, su kuria makiažą nešiotis rankinėje ne tik smagiau, bet ir saugiau.


 

Lūpdažis Phyto Lip Twist - lūpas lepinantis makiažo akcentas


 

 

Idealus sprendimas negalintiems išsiversti be lūpų balzamo, bet norintiems sukurti ryškesnį įvaizdį. Maloniai dengiantis lūpas, blizgus ir gana intensyvios spalvos - mano naudotas tonuotas balzamas Phyto Lip Twist, Soft Berry atspalvio.

Smagu, kad lūpdažis yra pieštuko formos, kuri leidžia patogiai padažyti lūpas, o pati priemonė puikiai išlaiko griežto kontūro iššūkį net kelias valandas.

Sisley - švytinti ir gaivi, lengvai sukuriama ir visai dienai malonų komforto pojūtį teikianti antra oda. Tobulos priemonės darbo dienai, kai reikia atrodyti gražiai, tvarkingai, bet neperkrautai.

Neįpareigojančios priemonės, lengva buvo pasidažyti, gražiai paskirstyti (man ypač su skaistalais būna reikalų 😅). Tai turbūt pirmos priemonės, su kuriomis tikrai mačiau gaivią ir skaisčią odą. 


 

makiažo pagrindas Sisley Skaistalai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!