Sofistikuotos, laisvos ir vitališkos moters aromatas – HUGO BOSS Alive

Kada Tu jautiesi gyva?

Pabudus ryte puikiai išsimiegojus? Kai pavyksta į pasiekimų sąrašą įsirašyti dar vieną jų? Kai apkabina mylimasis ar pro kojas, besiglaustydama, praeina katė? Kai siurbteli puodelį mėgstamos kavos, ar pašėlusiai  koncerte? Kad ir kas įkvepia ir budina Tavo jusles, ryškumo jam prides HUGO BOSS Alive aromatas.

Pirmosios į natų paradą žengia vaisinės obuolių, juodųjų serbentų, prisirpusių slyvų natos, tačiau scenoje ilgai vienos nelieka, iš paskos jų,  papildydamas kompozijciją žengia cinamonas, tik čia jis - šiltas ir nuosaikus, tam, kad paryškintų ir sušvelnintu savo aksomu pirmąsias pasklidusias natas.

Netrukus, pajuntamas ir unikalus bei itin natūralus Madagaskaro vanilės aromatas, kuris yra skiriamasis šio kvapiojo vandens bruožas, jo herojės spinduliuojamo gyvenimo džiaugsmo simbolis.

Netrukus, pasijunta ir pamatinės, giliosios kompozicijos natos - Indijos arabinių jazminaičių ir čiobrelių, kininių puskiparisių, santalų, alyvmedžių ir nutkinių geltkiparisių , kurios užbaigia suformuodamos pilną, gaivos bei gilumo balanso įspūdį.

Viršutinės natos: obuoliai, slyvos

Vidurinės natos: vanilė, jazminai

Bazinės natos: mediena

Visa kompozicija bendrai, sudaro neįprastą, tačiau harmoningą visumą. Tai aromatas, kuris subtiliai šiltas, tačiau su gaiviais, akordais. Gaiviųjų natų skambesys artomate subtilus, todėl aromatas unikalus, tačiau pritaikomas kasdien.

 

 

 

Klasikinį HB Alive aromato buteliuką dabar sutiksite pasidabinusį aukso žvaigždelėmis. Dailus lengvai krintančių žėrinčių detalių dizainas panašėja į nuostabiausiai fejerverkais tviskantį dangų! Švelniai rausvas kvapo eliksyras simbolizuoja tą tyrą viltį ir ramų žinojimą, jog Tu gali viską, nepaisant nieko!

 

Pirmyn! Būk vitališka, savita ir spindinti gražiausiomis savo spalvomis!


 

Hugo Boss

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!