Spindinti veido oda su ONE.TWO.FREE!

Spindinti oda – sveikai atrodanti oda. ONE.TWO.FREE! puikiai žino, ko reikia, kad toks rezultatas būtų greitai ir veiksmingai pasiektas.

Šiandien siūlau pasižvalgyti po naujausią ONE.TWO.FREE! asortimento dalį ir kartu paieškoti, kas odos priežiūros rutiną pavers malonumą keliančiu procesu.

 

Valymas

Trokštamo rezultato siekimas visada turi prasidėti nuo švarios odos. Kasdien prausti ir pašalinti makiažą nepakanka. Tiesiog būtina reguliariai naudoti ir valomąsias veido kaukės. ONE.TWO.FREE! Cleansing Clay Mask tikrai pelnytai turėtų atsidurti kiekvienoje vonios spintelėje. Paprastai molio kaukes mėgsta riebesnės odos savininkės, o sausai odai renkasi kitas gilaus valymo alternatyvas. Ši kaukė yra be galo švelni, bet tuo pas metu efektyviai valo poras, asorbuoja riebalų perteklių, jei tokio yra, o rezultatas – gaivi, švytinti, sveikai atrodanti oda.

Beje, šios kaukės sudėtyje yra antioksidantų. O tai labai svarbu, norint apsisaugoti ir sumažinti laisvųjų radikalų daromą žalą.

 

Oda – naktinė darbininkė

Kartais atrodo, kad vis dar yra nuvertinamos naktinės priemonės ir jų poveikis. Kol mes miegame, oda pradeda intensyviai dirbti. Naudodamasi proga, kad nereikia slėptis nuo saulės, aplinkos taršos ir kitų agresorių, ji pradeda regeneracinius procesus ir bando atsinaujinti. Kaip tik tuo metu mes galime jai padėti ir visą procesą paspartinti. Pirmiausia tobulai pašalindami viską, kad per dieną ant odos buvo susikaupę, o tada – panaudodami tinkamą naktinį kremą. Naktinės priemonės tuo ir išsiskiria, kad jų koncentracija didesnė, tad ir poveikis intensyvesnis.

ONE.TWO.FREE! Overnight Glow Cream intensyviai drėkina veido odą. Tuo rūpinasi sudėtyje esanti hialurono rūgštis. Taip pat biologiškai fermentuoti mineralai ir fermentuotos mielės skatina kolageno gamybą, o tai labai svarbi regeneracijos dalis. Ryte oda atrodo tikrai kokybiškai pailsėjusi, sveikai švyti.

 

Makiažo fiksavimas

Gaiviai ir spindinčiai gali atrodyti ne tik pati oda, bet ir sukurtas makiažas. O jis, ypač šiltuoju metų laiku, daug greičiau nubėga. Taigi net nekyla abejonių, kad svarbus ne tik paties makiažo atlikimas, bet ir jo užfiksavimas bei to užfiksavimo suteikiamas efektas. Juk visai nesinori, kad gaivi, spindinti oda taptų matinė. O tai, netinkamai pasirinkus, gali tikrai nutikti.

ONE.TWO.FREE! Super Glow Setting Spray ne tik puikiai fiksuoja makiažą, bet ir drėkiną odą. Priemonėje yra mažų šviesą atspindinčių dalelių, tad rezultatas visada garantuoja spindinčios odos efektą. Kas man itin patinka, tai kad šio fiksatoriaus sudėtyje yra rožių vandens. Jos ne tik pamalonina skaniu aromatu, bet ir puikiai tinka atsigaivinti dienos metu. Todėl kartais naudoju net tada, kai esu be makiažo. Tiesa, ir pati dulksna itin smulki, todėl tolygiai pasiskirsto.

 

Įdegis

Saulė, deja, yra viena didžiausių mūsų odos priešių. O kartais taip norisi to lengvo, spindinčio įdegio... Gerai, kad gyvename laikais, kai tam įdegiui įgauti saulė visai nereikalinga. Svarbu tik pasirinkti tinkamą savaiminio įdegio produktą.

ONE.TWO.FREE Self-Tan Drops nuo įprastų savaiminio įdegio priemonių skiriasi keliais dalykais. Pirmiausia naudojimu. Šios priemonės norimą lašiukų kiekį reikia tiesiog įlašinti į naudojamą dieninį ar naktinį kremą. Lašiukų skaičius priklauso nuo trokštamo intensyvumo. Jei pirmą kartą baisu, galima pradėti nuo vieno mažo lašelio ir kelias dienas iš eilės procedūra pakartoti. Taip vis stiprinant efektą. Toks metodas tiesiog tobulas norint apsisaugoti nuo netolygaus įdegio ir zebro dryžių.

Dar vienas be galo didelis šios priemonės pranašumas – nauda odai. Tai ne tik spalva, bet ir suteikiamas papildomas drėkinimas bei natūralaus odos barjero stiprinimas. Beje, be porų užkimšimo.

 


ONE.TWO.FREE! moto – maksimaliai švarus grožis. Tai kokybiški, saugūs ingredientai tarp kurių nerasi sulfatų ar mineralinių aliejų. Ir galiausiai – pakuotes perdirbamos. Taigi savo rankose laikai produktus, kurie rūpinsis ne tik tavimi, bet ir tavo aplinka.

 

Fermentuoti ingredientai

ONE.TWO.FREE! švarų grožį papildo ir fermentuoti ingredientai. Kuo tai ypatinga? Fermentacijos metu naudojamų ingredientų molekulės suskaidomos, tad joms daug lengviau prasiskverbti per odą ir patekti į gilesnius jos sluoksnius. Taigi produktai nugula ne tik ant odos paviršiaus, bet ir leidžiasi žemyn taip demonstruodami geresnius rezultatus.

Nori sužinoti daugiau? Skaityk BLOG'o straipsnį Vienas, du, trys ir tavo oda spindi!

glow makiažas one two free spindinti oda švytinti oda švytintis veidas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!