Susipažink su SENSAI naujienomis

Pastarąsias 2 savaites kiekvieną rytą į savo veido odos priežiūros rutiną įtraukiau du naujus produktus, kuriuos pristato nuostabus prekinis ženklas SENSAI.

Noriu pasidalinti su Jumis savo patirtimi.

Silky Purifying Gel Wash

Essence Day Veil SPF30

Mūsų veido plaukelių folikulai, kaip ir galvos plaukų folikulai, turi savo riebalines liaukas, kurios gamina odos riebalus. Tokie natūralūs riebalai maitina mūsų plaukus, juos sutepa, kad šie blizgėtų ir būtų elastingi. Lygiai tas pats yra ir su mūsų veido oda. Jai taip pat reikalingas tam tikras riebalų kiekis, kad ji išliktų sveika bei elastinga. Tačiau kas nutinka, kai šio sebumo ant mūsų veido odos lieka per daug? Atsakymas labai paprastas - susidaro perteklinių riebalų kamščiai, yra užkemšamos veido poros. Naujasis SENSAI gelinis prausiklis puikiai išvalo jau užsikimšusias veido poras. O natūralius veido riebalus skaidančios ir tirpinančios savybės neleidžia poroms užsiteršti ateityje.

Manau, daugelis laukiame pavasario, šilumos ir ryškių saulės spindulių. Tačiau, kad ir kaip gera būtų kaitintis saulutėje, niekada nereikia pamiršti apie savo odos apsaugą. Juk neapsaugota oda gali išsausėti, prarasti elastingumą, atsirasti raukšlelių.

Didelę apsaugą (SPF30) užtikrinanti naujoji SENSAI dieninė esencija leis ramiai džiaugtis saulės spinduliais, saugos veido odą nuo išsausėjimo bei pristabdys senėjimo procesus. O ypatingos Optical Lamella technologijos dėka saulės šviesa ir toliau galės prasiskverbti ir suteikti odai natūralaus švytėjimo.

 

Norint naudoti šią esenciją kaip papildomą priemonę apsaugoti veido odą nuo kenksmingų saulės spindulių, ją galima tepti ant savo įprastai naudojamų veido priežiūros produktų (serumo bei kremo). Jeigu nakčiai naudoji stiprias maitinančias/drėkinančias priemones, ją gali naudoti kaip makiažo pagrindą ir tepti iš karto nupraususi veidą ir nuvaliusi jį toniku/losjonu. Tačiau man visgi tobuliausias pojūtis yra tuomet, kai prieš tepant esenciją patepu odą drėkinančiu lengvos tekstūros serumu. 

Malonaus kvapo, primenančio prabangius kvepalus, priemonę labai lengva paskirstyti ant odos. Ir visai nesvarbu, ar prieš tai oda buvo patepta kitu serumu/kremu, ar tepama ant švariai nuvalytos odos. Susigeria akimirksniu ir leidžia džiaugtis šilko švelnumo oda.

Patogus ir stilingas buteliukas, alsuojantis estetika ir švara, puikiai derės bet kokiame vonios kambaryje. Ir jeigu kartais dozatoriai gali išvaryti iš proto, kai niekaip nepavyksta paimti reikiamo produkto kiekio, tai su šiuo tikrai nekils tokių problemų. Visuomet išsispaudžia tobulai tiek, kiek reikia.

Man tikrai dar niekada nebuvo taip malonu saugotis nuo žalingo saulės spindulių poveikio :)

 

Švara kvepiantis skaidrus gelinis prausiklis kas rytą atgaivins veido odą.

Sudrėkink pirštus, įspausk nedidelį kiekį prausiklio ir tolygiai paskirstyk ant veido. Kelias minutes švelniai masažuok ir nuplauk vėsiu vandeniu. 

Jeigu vakare nereikia nuprausti makiažo, šį prausiklį tikrai gali naudoti ir vakare. Odos nešvarumus, susikaupusius per dieną, jis nuplauna puikiai.

Džiaugtis dar geresniu rezultatu galėsi, jeigu kartu su šiuo prausikliu naudosi ir veido valymo prietaisą. Tik noriu priminti, jog veido valymo prietaisą reikia atsirinkti pagal savo odos tipą ir nenaudoti kasdien prietaisų, kurie itin stipriai šveičia veido odą. 

 

 

 Praėjo dar tik dvi savaitės, o aš jau džiaugiuosi glotnesne, skaistesne ir lygesne oda. Tikrai labai įdomu, kokių rezultatų sulauksiu toliau! 

Mes kiekviena esame verta bent trupučio prabangos...

 

Gintarė

Sensai serumas SPF30 švelnus veido prausiklis veido prausiklis Veido serumas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!