DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: MATIS prabangus eliksyras su ikrais

Kam šis produktas skirtas?

Visapusiškam odos puoselėjimui

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Savo sudėtimi. Prancūziškų ikrų ekstraktas skatina visas odos funkcijas, drėkina, maitina, remineralizuoja. Tai totalaus poveikio ingredientas nuo senėjimo 😊 Taip pat ikrai puikūs antioksidantai: saugo odą nuo išorinių pavojų (užterštumo, saulės pažaidos). Bet tai dar ne viskas. Dar vienas stiprus ingredientas - daržinė gailutė. Ji mažina raukšles, didina odos tankį ir stangrina. Naudojama augalo viršutinė dalis, kuri gausi aliejų. Todėl ir tekstūra unikali: serumo - aliejaus. Taip pat prie komforto prisideda avokado aliejus. 

 

Kaip naudoti?

Tepti keletą lašų ant švarios veido ir kalo odos prieš kremą. Tinka ryte ir vakare. Reika labai mažai - puikiai susigeria.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiks reikliai sausai brandžiai (nebūtinai) odai. O jutimine prasme patiks tiems, kas mėgsta aliejines tekstūras.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems kas nemėgsta aliejinės tekstūros.

 

 Koks kvapas?

Vos juntamas gėlių 😊 Šiltas, aksominis dvelksmas.

 

 Kokia tekstūra?

Lengvo aliejaus

 

Koks pirmas įspūdis?

Labai mėgstu sluoksniavimą. Dažnai prieš kremą naudoju du serumus. Ne todėl, kad tikėčiausi dvigubo poveikio, bet labiau dėl tekstūrų. Aliejų vengiu, nors oda sausa. Bet šis serumas - aliejus mane visiškai pakerėjo. Žinoma, pirmą kartą jo šliūkštelėjau tikrai per daug 😊 Bet paskui supratau, kad iš tikrųjų reikia vos poros lašų. Jausmas ant odos lyg būčiau susupta į kokoną - labai malonus. Tepu prieš kremą ir tikrai užtenka jo vieno - antro serumo nebereikia. Pastebėjau, kad ir kremo reikia mažiau. Oda jau būna gavusi dozę malonumo 😊 Dar pabandžiau su šiuo serumu daryti masažą. Tobulas! Čiuožykla nepasidaro, bet piršta slysta puikiai. Taigi, dar vienas didelis pliusas. Na, o pojūčiai ilgiau panaudojus irgi nuostabūs: oda tvirtesnė, skaistesnė ir tiesiog labiau laiminga 😊


 

drėkinamasis veido serumas matis serumas Veido serumas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!