DOUGLAS EKSPERTO PASIRINKIMAS: MakeUpForEver Reboot makiažo pagrindas

Kam šis produktas skirtas?

Odos maskavimui ir atspalviui suteikti

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Tai ne vien makiažo pagrindas, bet ir odos puoselėjimo priemonė. Tekstūra minkšta, dengimas natūralus- vidutinis. Pažangi technologija - kompleksas „Active Care Matrix“ suteikia odai visišką komfortą (glotnina, drėkina, stangrina ir skaistina). Specialūs biopolimerai apgaubia odą ir dovanoja lakštinės kaukės pojūtį. Ženšenis, joponinė kamelija ir japoninė gyvatbarzdė - nėra įprasta makiažo priemonėse. Bet šie ekstraktai odai labia naudingi 😊

 

Kaip naudoti?

Ant švarios paruoštos odos tepti pudrą pirštais, teptuku arba kempinėle. Jei norisi stipresnio dengimo, galima sluoksniuti.

 

Kam šis produktas patiks?

Toms moterims, kurios iš kreminės pudros tikisi daugiau: nori natūralaus efekto, bet gero maskavimo. Tuo pačiu, kad oda gautų naudingų ingredientų.

 

Kam jis gali nepatikti?

Toms kurios mėgsta stipraus dengimo ir visiškai matinio efekto pudras. Ši pudra labiau satininio, lengvai švytinčio užbaigimo.

 

Koks kvapas?

Nėra nieko neįprasto: švelnus pudrinis kvapas

 

Kokia tekstūra?

Ne per skysta, minkšta. Reikia nedidelio kiekio. Lengvai skirstosi ant odos ir tolygiai dengia.

 

Koks pirmas įspūdis?

Ši kreminė pudra mano kosmetinėje atsirado neseniai. Esu labai išranki pudroms ☹ Tai lemia mano odos ypatumai - ji plona ir sausa. Stipraus maskavimo kreminės pudros vargina odą, subėga į raukšles ir visą dieną persekioja jausmas, kad norisi kuo greičiau nusiprausti. Ši pudra maloniai nustebino ir atitiko visus mano lūkesčius: maskuoja pakankamai, dengiasi lengvai, išsilaiko visą dieną. Ir svarbiausia, kad nesijaučia ant odos 😊 Vakare net pamirštu, kad esu su pudra. Tik besiruošdama vakariniam odos priežiūros ritualui pamatau, kad įtartinai gražus veidelis 😊😊😊

 

 


 

MAKE UP FOR EVER makiažo pagrindas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!