EKSPERTO PASIRINKIMAS: BIOTHERM Blue Therapy Red Algae

Kam šis produktas skirtas?

Visiems kam reikia ypatingos odos priežiūros senėjimo požymiams sumažinti

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Unikaliais ingredientais. Taurieji raudonieji dumbliai, kolageno peptidai, Life Plankton probiotikų frakcijos... Tai puikus gamtos ir mokslo derinys. Dumbliai - viena galingiausių gamtos dovanų odos senėjimo požymiams mažinti. Sudėtyje net 35 naudingos odai medžiagos (vitaminai, amino rūgštys, lipidai, mikroelementai...).

 

Kaip naudoti?

Nedidelį kiekį kremo sušildyti ant pirštų pagalvėlių. Tepti nuo lūpų kampučių link išorinių akių kampučių “piešiant šypsenėles ant veido”😊 Kaktoje - nuo centro link smilkinių. Užbaigiant ritualą, spustelėti odą pirštais ir išlenkti juos (tarsi veidą glostytų bangos) – tokiais judesiais masažuoti veidą nuo centro į šonus ir nuo žandikaulio linijos iki kaktos.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems, kam reikia gero drėkinimo ir stangrinimo.

 

Kam jis gali nepatikti?

Jis tinka visų tipų odai, bet dėl turtingos tekstūros gali nepatikti riebios odos savininkams.

 

 Koks kvapas?

Gaiviai saldokas. Nėra sintetinių pridėtinių aromatų.

 

 Kokia tekstūra?

Švelniai rožinė maistinga ir stangrinanti.

 

Koks pirmas įspūdis?

Prabangos ir komforto. Man labai patinka kremai, kurių tekstūra tarsi transformuojasi. Kremas sodrus ir turtingas, bet sušilęs tarp pirštų, virsta besvoriu ir lengvai susigeria. Nereikia įdėti daug pastangų, kad oda priimtų. Tikrai malonus jausmas 😊 Rožinė spalva odai suteikia gaivumo ir sveiko švytėjimo. Bet ne blizgesio 😊 Taigi, dar vienas malonus atradimas. Na ir pojūtis. Įdomus jausmas, kada norisi odą glostyti- ji švelni ir tokia lyg „patempta“ į viršų. Daugeliui su amžiumi (arba nukritus svoriui, po ligos) oda pradeda „čiuožti“ žemyn, įsirėžia kelios gilesnės raukšlės. Lyg ir viskas gerai: mes dar jauni ir gražūs, o pojūtis sako, kad kažkas pasidavė žemės traukai 😊 Šis kremas padeda odai nepasiduoti fizikos dėsniams... O ko daugiau reikia? Komforto ir patempimo jausmą lydi gera nuotaika ir pasitikėjimas savimi 😊

Puiku, kad yra atskiri kremai dienai ir nakčiai. Juk puikiai žinome, kad odos bioritmas skiriasi. Todėl ir priemonės turi būti atitinkamos😊


 

Naujasis kremo pakuotės dizainas pamažu pakeis įprastą "kremo indelio" rūbą. Ikoniškasis kremas lieka toks pats puikus, o novatoriškesnis dizainas labiau atspindi prekinio ženklo idealogiją į tvarumo kryptį – perdirbtos ir perdirbamos pakuotės, eko-dizaino plastikinis dangtelis bei jokio svorio padidėjimo.

Senas dizainas

Naujas dizainas


 

Biotherm odos stangrinimas stangrinamasis veido kremas stangrinimas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!