EKSPERTO PASIRINKIMAS: SENSAI Lash Lengthener 38 °C tušas

Viktorija
Makiažo ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kam šis produktas skirtas?

Tiems, kas nori žvilgių, ryškiai juodų blakstienų, stulbinančio ilgio ir nepriekaištingo išsilaikymo visą dieną.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Šiam tušui nuvalyti neprireiks demakiažo priemonės - jis nuplaunamas šiltu vandeniu! Atsparus prakaitui, drėgmei ir odos išskiriamiems riebalams, tad dienos eigoje išvengsite “pandos akių” efekto! Tušo šepetėlis išsiskiria iš kitų, nes visi tušo šereliai yra trikampio formos, kurie sugeba paimti didelį kiekį tušo ir padengti kiekvieną blakstieną, kad ir pačias trumpiausias, tolygiu sluoksniu. Taip suteikia blakstienoms išsiskiriančio ilgio ir žvilgio.

 

Kaip naudoti?

Kad pasiekti stulbinančio efekto, pradėkite dažyti nuo išorinių akies kampučių, kylant nuo blakstienų augimo linijos aukštyn iki pat galiukų. Taip dažant po truputį “keliaukite” link vidinio akies kampo.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems, kas nori ypatingai ryškių, ilgų blakstienų ir ilgai išliekančio efekto; turintiems “nusileidusį” akies voką ar ypatingai aktyvią veido mimiką (dėl ko tušas ima byrėti dienos eigoje). Taip pat tiems, kieno akys jautrios, nes šiam tušui nuvalyti nereikia makiažo valiklio.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems, kam patinka ypatingai natūralus efektas (visgi, savo darbinėje praktikoje tokių klientų nesu sutikusi).

 

Koks kvapas?

Priemonė bekvapė, todėl neerzins nei akių, nei nosies. 

 

Kokia tekstūra?

Kreminė, sunkesnio ir tvirtesnio vaško tekstūra, kuri greitai džiūsta ant blakstienų, tad galite lengvai sluoksniuoti, siekiant išgauti norimą efektą.

 

Koks pirmas įspūdis?

Esu senai jau įsimylėjusi Sensai prekės ženklą, jų sukurti produktai žavi mane kiekvieną kartą. Prisipažinsiu, mano favoritas Sensai Volumiser tušas, kurį galiu pavadinti ,,meilė iš pirmo žvilgsnio”. Jį naudodama neįsivaizdavau, ką galima dar tokio nuostabaus sukurti, kad prilygtų, o galbūt net pralenktų šį tušą. Na ir atėjo ši diena, kai išbandžiau Sensai naujausią tušą – Lengthener. Nuostabus! Blakstienos tampa tokios juodos, žvilgios, o blakstienų ilgis – kosmosas! Šį produktą galima sluoksniuoti, nes jis nesulipina blakstienų kuokšteliais. O nuostabiausia, kad dienos eigoje blakstienos atrodo lyg ką tik padažytos.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!