EKSPERTO PASIRINKIMAS: veido serumas kapsulėse iš ELIZABETH ARDEN

Kam šis produktas skirtas?

Skaisčios odos išvaizdos išsaugojimui ar atstatymui, o ypač pigmentacijai, kolageno susidarymo palaikymui ir apsaugai nuo oksidacinės pažaidos. O jei trumpiau – ieškantiems patikimo vitamino C serumo. Ir ne tik – šis serumas sudėtyje turi net tik superherojų vitaminą C, bet ir keramidų, o šie itin svarbūs odos barjerui palaikyti. Tai ypatingai svarbu šaltuoju metų laiku, kai mūsų odą kankina ypatingi sauso/drėgno, šalto/šilto oro kontrastai.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Vitaminas C garsėja savo nestabilumu, tad jei ilgai naudoji tą patį produkto indelį, sudėtinga visą vitamino C galią išsaugoti iki pabaigsi visą produktą. Šis serumas ypatingas tuo, kad itin koncetruotą vitaminą C rasi vienkartinėse dozėse. Jas patogu naudoti, pasiimti porą su savimi į trumpas keliones, o svarbiausia – nereikia svarstyti, kiek produkto turėtum naudoti vienu kartu. Vitamino C derinys su keramidais taip pat išskirtinis, o geriausia dalis – šiame serume naudojamas vitaminas C yra tirpus riebaluose, tad aliejinis serumo pagrindas padeda efektyviai veikti aktyviajai medžiagai.

 

Kaip naudoti?

Ryte (ir vakare) imk vieną kapsulę, švelniai pasuk jos „snapelį“ ir atidarius minkštą kapsulę, lašink tris lašus į delną. Šiuo kiekiu tepk veido odą, o likusį kiekį vėl išspausk į delnus ir tepk kaklo ir dekoltė sritis, kurioms meilės reikia ne mažiau, nei veido odai. Vitaminą C tradiciškai rekomenduoju naudoti bent ryte (taip išnaudosi visą jo antioksidacinį potencialą), bet serumas puikiai tinka naudojimui ir vakare, ar tik vakare.

 

Kam šis produktas patiks?

Ieškantiems stipraus pagalbininko odos priežiūros rutinoje. Ypač patiks sausesnę odą turintiems, kamuojamiems saulės sukeltų odos atspalvio pakitimų, nukankinusiems savo odos barjerą perdėtu šveitimu ar per mažu drėkinimu. Taip pat tiems, kam patinka vienos dozės idėja – ji sukelia savotišką palaimą, nes pakuotėje greitai pastebėsi mažėjantį kapsulių kiekį, o galvos niekad nekankins mintis apie tinkamą produkto kiekio pasirinkimą. 

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems, kam nepatinka aliejai. Nors tai sausasis aliejus ir po jo užtepimo tikrai nesijausi lyg apsipylęs aliejumi, tačiau tas riebumo jausmas egzistuoja ir jis patinka ne visiems. Dažniau nepatinka riebios ar mišrios odos savininkams, tačiau jiems turiu patarimą – rekomenduoju išbandyti šį serumą vakarais, kai mažiau erzina aliejus ant veido, o jei naudoji itin lengvą gelinį veido drėkiklį, tuomet serumą tepk ne prieš, o po veido kremo. 

 

Koks kvapas?

Vos juntamas, net beveik atrodo, kad priemonė bekvapė. Kvapas juntamas tik pačioje pradžioje ir greitai pranyksta, tad tikrai lengva jo net nepastebėti. 

 

Kokia tekstūra?

Sausasis aliejus – tepimo metu juntamas aliejaus riebumas, tačiau priemonei pradėjus susigerti, pojūtis labiau aksominės odos, nei pateptos aliejumi. 

 

Koks pirmas įspūdis?

Net neatidarius pakuotės jau įsivaizdavau, kad tai puikus serumas žiemos laikotarpiui. Vitaminas C, keramidai ir gausybė emolientų – puikus kokteilis odai žiemos metu, kai dažniau vargina išsausėjimai (net riebiaodžius), oda praranda spindesį ir turim puikų šansą kovoti su pigmentacijos problemomis, kurių prisikūrėme praėjusią vasarą.

Jo aliejinis pagrindas žiemos metu neturėtų erzinti net tų, kuriems aliejus ant veido skamba košmariškai. Man tokia tekstūra asocijavosi su itin prabangiu veido SPA ritualu (ypač, jei atlieki judesius, kurių moko pakuotėje esanti instrukcija) ir itin svarbios drėgmės „užrakinimu“ odoje. Juk aliejus tai ir atlieka – tarsi užkloja odą apsauginiu sluoksniu, kuris neleidžia pabėgti odos ir ją drėkinančių produktų drėgmei. Tiesa, jei naudoji serumą ryte, turėsi skirti laiko jo susigėrimui prieš tepant SPF apsaugą, kitaip bus susilpnintas apsaugos poveikis (odos priežiūros ABC – SPF apsaugas geriausiai pašalina aliejinio pagrindo priemonės).

Itin patiko bene neegzistuojantis serumo kvapas ir tai, kad serumas padalintas dozėmis. Tai, mano nuomone, turi bent 5 pliusus:

  • Patogu naudoti, ar pasiimti su savimi reikiamą kiekį į išvykas
  • Indelyje aiškiai matau progresą – mažėjantį kapsulių kiekį. Mane tai motyvuoja reguliariai naudoti produktą.
  • Dozė parinkta taip, kad esi priverstas nepamiršti kaklo ir dekoltė oda
  • Man atrodo higieniškiau
  • Padeda išlaikyti vitamino C potencialą kiekvienoje kapsulėje atskirai

Man aliejaus pagrindo serumas sukuria dar ir švaros įspūdį – kiekvieną kartą tepdama šiuo serumu veidą, prisimindavau pirmą savo odos priežiūros žingsnį (valymą aliejaus pagrindo prausikliu) ir jie atrodydavo itin susiję – vienas padėjo nuvalyti nešvarumus, kitas – „užrakinti“ drėgmę teikiančius produktus toje švarioje odoje. Po tokio ritualo jaučiuosi padariusi viską, ką galiu vardan gražesnės veido odos išvaizdos.


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!