Stangrumą ir švytėjimą atstatyti padedanti veido odos priežiūros rutina

Žiūrėk trumpą video pamoką ir sužinok, kaip lengvai gali padėti odai susigrąžinti švytėjimą ir stangrumą.

 

Naudoti produktai:

CLINIQUE All About Clean Rinse-Off Foaming Cleanser

Valomosios veido putos ne tik švelniai ir efektyviai šalina nešvarumus bei makiažą, bet ir drėkina, puoselėja odą. Užtenka nedidelio produkto kiekio, kad juo būtų padengtas visas norimas plotas.

 

SENSASponge Chief

Kempinėlė veidui valyti - ekologiška, higieniška ir be galo patogi priemonė odai prausti ar nuo jos pašalinti kaukės likučius. Rankšluostėlį primenanti kempinėlė sušlapinus suminkštėja ir yra itin švelni.

 

LANCÔME Tonique Confort

Veido tonikas rūpestingai nuramina, drėkina net ir sausą, jautrią odą. Dėl sudėtyje esančių migdolų ir medaus ekstraktų galima justi, kokia švelni bei lygi oda tapo. Idealiai tinka ir brandesnei odai.

 

LANCÔME Renergie Multi-Lift Ultra Double-Wrapping Cream Mask

Lakštinė veido kaukė, kurioje yra net 20gr. veido kremo! Produktas padeda pastangrinti ir sugrąžinti švytėjimą pavargusiai veido odai. Kaukė yra iš dviejų dalių, todėl ją dar lengviau naudotis.

 

CLINIQUE Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye cream

Stangrinamasis, su raukšlėmis kovoti padedantis paakių kremas. Šis produktas puikiai apsaugo ir taip jautrią, ploną odelę nuo aplinkos daromos žalos, ją atstato. Stimuliuojama natūrali kolageno gamyba, kas svarbu norit išvengti raukšlėlių. Taip pat sukuriamas tarsi apsauginis barjeras, kuris leidžia ilgiau išlaikyti drėgmę.

 

ORIGINS Super Spot Remover

Klaidinga galvoti, kad spuogeliai - tik paauglių problema. Jie dėl įvairiausių priežasčių aplanko skirtingo amžiaus odos savininkus. Vienas iš būdų su tuo kovoti - lokaliai veikiantys produktai. ORIGINS veido želė nuo spuogų ramina odą, sumažina raudonį ir po truputį džioviną kylantį svečią. Dėmių šalinimo technologija neleidžia susidaryti odos spalvos pokyčiams ir padeda taisyti jau esamus.


Daugiau įkvėpimo ieškokite:

Instagram: https://www.instagram.com/douglaslietuva

Facebook: https://www.facebook.com/DouglasLietuva 


 

Clinique Lancome Odos priežiūra odos priežiūros rutina odos stangrinimas origins Sensai video pamoka

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!