Vienas, du, trys ir tavo oda spindi!

Dabartiniais, didelės pasiūlos, laikais, odos priežiūros priemones išsirinkti gali būti ne tokia jau ir lengva užduotis. Kartais visai gerai, kai pats gamintojas aiškiai surikiuoja naudotinų priemonių eiliškumą. ONE.TWO.FREE!

Šį kartą noriu apžvelgti Vokietijoje pagamintą kosmetiką ONE.TWO.FREE! Trijų žingsnių odos priežiūros sistema, kuri niekada neleis pasiklysti tarp lentynoje stovinčių buteliukų armijos.

ONE.TWO.FREE! moto – maksimaliai švarus grožis. Tai kokybiški, saugūs ingredientai tarp kurių nerasi sulfatų ar mineralinių aliejų. Ir galiausiai – pakuotes perdirbamos. Taigi savo rankose laikai produktus, kurie rūpinsis ne tik tavimi, bet ir tavo aplinka.

Fermentuoti ingredientai

ONE.TWO.FREE! švarų grožį papildo ir fermentuoti ingredientai. Kuo tai ypatinga? Fermentacijos metu naudojamų ingredientų molekulės suskaidomos, tad joms daug lengviau prasiskverbti per odą ir patekti į gilesnius jos sluoksnius. Taigi produktai nugula ne tik ant odos paviršiaus, bet ir leidžiasi žemyn taip demonstruodami geresnius rezultatus.

 

PIRMAS žingsnis – valymas

Numeriu 1 pažymėtas prausiklis Favourite Foaming Cleanser. Tikrai labai maloniai putojantis, švelniai valantis produktas. Gelinės tekstūros prausiklis drėgnai masažuojant į odą pradeda putoti, dėl to man puikiai tiko jį naudoti kartu su veido valymo aparatu. Gera žinia ta, kad nusiprausus nesijaučia jokio tempimo ar sausumo (kas dažnai būna naudojant putojančius prausiklius). Visgi svarbu paminėti, kad šis produktas turi gana stiprų aromatą.

 

ANTRAS žingsnis - paruošimas

Numeriu 2 mano rutinoje pažymėtas Super Glow Serum. Ką pavadinimas žada, tą ir duoda – švytėjimą. Pirmiausia apie tekstūrą: labai lengva, skalsi, net vandeninga. Reikia tikrai nedaug. Vos vienas, daugiausia du, pompos spustelėjimai ir veidas su kaklu padengti. Tiesa, tik užtepus reikia keliolika sekundžių palaukti. Pradžioje ant odos juntamas lipnumas, kuris netrukus dingsta. Puikus rezultatas.

 

TREČIAS žingsnis - priežiūra

Numeriu 3 pažymėtas Hydra Power Gel-Cream. Tiktai be proto maloni tekstūra. Produktas gan tirštas, bet patepus atrodo liejasi lyg vanduo. Tikrai labai greitai įsigeria. Oda lieka gerai sudrėkinta, putli ir gyvybinga. Pasakiškas jausmas.

Tiesa, tikrai labai sausai odai šis produktas gali pasirodyti kiek per lengvas, tačiau visoms kitoms jis puikiai patenkins poreikius.

Tiesa, kaip ir šios linijos prausiklis, šis kremas turi gana stiprų, saldoką, gal net gėlinį aromatą.

 

Galiausiai, taip pat 3 numeriu pažymėtas Eye Wonder Cream. Svarbu nepamiršti ir tos jautrios odelės po akimis, ką, deja, daug kas padaro. Pirmiausia dėl to, kad šioje zonoje oda yra plonesnė ir čia daug greičiau išryškėja tiek nuovargio, tiek amžiaus žymės. ONE.TWO.FREE! paakių kremas lyginant su veido kremu, yra kiek tirštesnis, tad užtenka vos vieno mažo lašelio. Hialurono rūgštis atstato drėgmės balansą, o Syn-Coll peptidas stimuliuoja kolageno gamybą. Puiki kombinacija drėgnai ir jaunatviškai odai puoselėti.

Vienas, du, trys ir tavo oda spindi! Viskas paprasta.

 

Tapk geriausia savo versija!

 

drėkinamasis veido kremas drėkinamasis veido serumas hialurono rūgštis veido prausiklis veido priežiūros rutina

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!