Viskas apie PAYOT paakių kremus: kurį kada rinktis?

Pastaruoju metu girdžiu vis daugiau dvejonių dėl paakių kremo reikalingumo. Gal galima naudoti tiesiog tą patį veido kremą? Taip, galima, jei oda yra tobula ir jai nereikalinga jokia papildoma pagalba. Jei, vis dėlto, šioje delikačioje zonoje pastebi nepageidaujamus amžiaus ženklus, ratilus ar kitokią diskoloraciją, paakių kremas būtinas. Taigi apie tai detaliau ir pakalbėkime – kokios problemos dažniausiai pastebimos paakių srityje ir kaip jas sėkmingai išspręsti.

Apie paakių odą

Paakių oda yra net 10 kartų plonesnė nei veido oda. Būtent šioje zonoje greičiausiai pasimato nuovargis ir pirmosios raukšlės, o naudojama netinkama priemonė šią situaciją gali tik pabloginti. Pvz., paakių zonoje naudojamas aliejų savo sudėtyje turintis veido kremas gali iššaukti paburkimą ar net turėti įtakos raukšlių susidarymui. Suveikia elementari gravitacija ir sunkesnės, lengvai neįsigeriančios tekstūros produktas tempia ir taip ploną odą žemyn.

Dėl tos pačios priežasties ne ką mažesnę svarbą turi ir priemonės aplikavimo būdas. Bet kurį produktą reikia tepti itin švelniai. Geriausia bevardžiu pirštu tapšnojamaisiais judesiais.

Jei trūksta drėgmės

 

Hydra 24+ Regard Glaçon drėkinamasis paakių kremas

Glaçon: ledo kubelis

 

Pats universaliausias PAYOT paakių kremas. Skaidrus, lengvas, gaivus ir greitai įsigeriantis. Oda gerai sudrėkinama, atrodo šviesesnė ir pailsėjusi. Metalinis rutuliukas maloniai vėsina, padeda geriau įmasažuoti priemonę. Puikiai tinka visoms amžiaus grupėms ir poreikiams.

Jei kamuoja tamsūs ratilai ir nuovargio žymės

 

My Payot Regard paakių želė

Pati priemonė atrodo lyg perlamutrinė. Masažuojama tirpsta ir tampa panaši į vandenį. Taip pat greitai įsigeria, o odai suteikia gaivumo ir skaistumo. Palyginus su Hydra 24+ Regard Glaçon, My Payot Regard iš karto po aplikavimo suteikia ir juntamą stangrumą bei lygumą. Geresnį įmasažavimą užtikrina ir trys metaliniai rutuliukai, kurie vėsindami ne tik įmasažuoją produktą, bet ir padeda sumažinti paburkimą.

Jei kamuoja raukšlės ir reikia apsaugos

 

Blue Techni Liss Regard lyginamoji chrono želė paakiams

Ši priemonė tiek savo tekstūra, tiek spalva, tiek įsigėrimu labai panaši į My Payot Regard. Vis gi Blue Techni Liss Regard ne tik atgaivina, šviesina paakių odą. Jis apsaugo nuo mėlynosios šviesos, kas aktualu kiekvienai šių laikų moteriai. Taip pat lygina jau esančias ir padeda išvengti naujų raukšlelių.

Nuo aptartų produktų skiriasi ir aplikatorius. Šį kartą tai ne burbuliukas, o švelniai lenktos formos masažuojamasis metaliukas.

Jei kamuoja ir raukšlės, ir tamsūs ratilai

 

Roselift Collagène Regard stangrinamasis paakių kremas

Sukurtas specialiai brandžiai odai. Iš visos ketveriukės šis pačios turtingiausios tekstūros ir yra gana tirštas. Iš indelio geriausiai imti ne pirštu, o mentele ar kokiu pagaliuku. Švelniai patepus oda greitai atgauna drėgmę ir atrodo skaistesnė, lygesnė, pailsėjusi.

Sudėtyje esantys peptidai skatina kolageno gamybą. Hialuronas užtikrina drėgmės balansą ir putlumą. Šių ir kitų veikliųjų medžiagų dermė leidžia džiaugtis visapusišku rezultatu.

Dar daugiau – šį kremą galima tepti ir ant akies voko!


APIE PAYOT

PAYOT ženklo įkūrėja Nadia Payot buvo viena pirmųjų savo kartos moterų, kuri tapo gydytoja. Būtent tai ir kitoks požiūris į moteris įkvėpė ją savo medicinines ir mokslines žinias panaudoti grožiui ir jo puoselėjimui.

1920-taisiais, įkvėpta šokio ir judesio poveikio odai, Nadia Payot sukuria 42 žingsnių masažo sistemą, kurie grožio salonuose yra naudojami iki šiol. Tai lyg mankšta veidui, kuri užtikrina ilgalaikį poveikį.

PAYOT yra vieni pirmųjų, kurie atidarė savo vardo SPA.

PAYOT sukuria unikalią odos priežiūros priemonių liniją. Ji, naudojama kartu su nurodytais masažo judesiais, suteikia daug geresnį efektą ir ilgalaikį poveikį.

PAYOT produktų dizainas sukurtas taip, kad atspindėtų grakščias moteriškas linijas. Dabar šis linkis yra atpažįstamas visame pasaulyje.


 

paakiams paakių kremas paakių priežiūra payot tamsūs paakiai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!