Posts with tag

nišiniai kvepalai

Naujienų apžvalgaTHE LOBSTER aromatas - kelionė į saulėtą vasaros pakrantę

Pirmoji pažintis su šiuo aromatu įvyko neįprasto renginio metu. Buvau pakviesta į išskirtinių vynų ir nišinių kvapų degustaciją. Ar tai gali būti suderinama? O taip! Šis aromatų vakaras pakeitė kvapo suvokimą, atrandant naujas formas jam pajusti. Sutikite, kad tiek vyną, tiek mylimą aromata reikia surasti… per uoslę, per istoriją, per žinias. Viena iš atradimo formų gali būti muzika, skirtingi jos stiliai, kurie nukelia į tolimus kraštus, pažadina prisiminimus ir suteikia jausmams dar ryškesnių spalvų. Kiekviena akimirka, kurią girdime ir užuodžiame priklauso tik mums ir ji liks tik su mumis. Uodžiant vieną nišinį aromatą po kito, į salę įėjo JIS! Kitoks, savitas, užburiantis ir tą vakarą mane nukėlęs į viduržemio jūros pakrantę...nes būtent tokia muzika lydėjo THE LOBSTER kvapą. Pirmieji kvapo natų akordai vėlyvą lapkričio vakarą nukėlė mane į saulėtą vasaros pakrantę. Tas jausmas tiesiog užbūrė. Taip aš atradau savo vakaro favoritą.

BlogasVynas ir kvepalai arba užburiantis vakaras aromatų pasaulyje

Uoslė – viena svarbiausių žmogaus juslių, kuri daro žmogaus pasaulio suvokimą gilesnį ir turtingesnį. Deja, jos vertę šiandienos realijų kontekste ne vienas galėjome patirti ne pačiomis maloniausiomis aplinkybėmis. Iš šio paprasto suvokimo ir gimė unikali ,,Douglas“ ir AMKA ,,Vyno kambarys“ kolaboracija – jungtinė gėrimų bei nišinių aromatų degustacija. Renginys suteikė patirtį, kuri leido sugretinti, atrodo, itin skirtingus, tačiau kartu ir panašius prabangos atributus – vyną ir nišinius kvepalus. Įspūdingos vynų degustacijos metu dalyviai galėjo gėrimus bei kvepalus pajusti per vieną prizmę – renginio rišamąja grandine tapo uoslė.

PatarimaiNišiniai kvapai – ką vertėtų žinoti

Nuo senų laikų kvapai yra viena iš žmogaus įvaizdžio ir asmenybės atskleidimo detalių, kuri subtiliai padeda perteikti save. Nišiniai kvapai yra kuriami ieškantiems unikalaus, išraiškingo aromato, perteiksiančio kūrėjo mintis ir istoriją. Kūrimo procesas, kvepalų pateikimas ir jų koncepcija – tai 3 esminiai skirtumai tarp nišinių ir komercinių kvepalų.

BlogasApgaubk save saldžiu lengvumu

Tarsi nuo debesies ant debesies su pačiu populiariausiu Nobile 1942 aromatu...

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!