Straipsniai kategorijoje

Naujienų apžvalga

Naujienų apžvalgaLUMENE Nordic Sensitive [HERKKÄ] - šio sezono jautrios odos išsigelbėjimas

Kaip jautiesi, kai lapkritį (ir dalį gruodžio) džiaugiesi sniegu, o artėjant Kalėdoms jis nutirpsta? Jausmų linksmieji kalneliai. Taip pat jaučiasi ir tavo oda.

Permainingas oras net ir ne itin jautrią odą priverčia išsausėti. Šaltas vėjas, sniegas, lietus... rodos visos rudens/žiemos sezono orų prognozės pranašauja odos apsauginio barjero susilpnėjimą. Tuomet odą ima tempti, ji šerpetoja, rausta, kartais niežti. Ir tai laukia net riebiaodžių.

Naujienų apžvalgaCOLLISTAR Attivi Puri Retinol - jaunystės eliksyro formulė

Jau senokai nevaikštinėjome itališkos mados podiumu... Ir net jei neturite polinkio akylai sekti grožio rinkos naujovių ir jas įsigyti, įgimtas žmogiškas smalsumas neabejotinai inspiruoja pasidomėti. O man labai malonu būti gerųjų naujienų pranašu. „Naująja kolekcija“ šįkart mus nori nustebinti jau pažįstamas italų prekės ženklas „COLLISTAR“.

Naujienų apžvalgaKINETICS Ascendance kolekcija - rudenį kviečia eksperimentuoti

Gražūs ir prižiūrėti nagai gali padėti pasitikėti savimi ir išreikšti savo asmenybę. 

Jau visiems gerai žinomi ir jau begalo pamilti - KINETICS nagų lakai, kurie pirmiausia išsiskiria savo kokybe. Gelio efektas ir jo išsilaikymas tikrai nepalieka abejingų. Juk būtent dėl to dauguma šį prekės ženklą ir pamilo.

Naujienų apžvalgaISADORA lūpų balzamas, kuris keliaus su tavimi visur ir visada!

ISADORA yra vieni tų, kurie nepaliauja džiuginti naujienomis ir kiekvieną sezoną padeda pasitikti nepriekaištingai atrodant. Šis kartas ne išimtis.

Naujienų apžvalgaCOLLISTAR - saugo ne tik odą, bet ir jūros ekosistemą

Vasaros sezonui jau įgavus pagreitį noriu priminti apie apsauginio kremo nuo saulės svarbą. Tai priemonė, kuri privalo tapti kiekvieno draugas iki pat vasaros pabaigos, o tobuliausias scenarijus – visus metus! COLLISTAR grožio filosofija – naudoti mokslą kaip saugų sąjungininką, kuriant tvarų ir efektyvų grožio prekės ženklą. Šis kartas nėra išmtis! Pristatau naujuosius COLLISTAR apsaugos nuo saulės sąjungininkus - Eco-Compatible - Protective Sun Cream apsauginis kremas nuo saulės su SPF 30 ir SPF 50. 

Naujienų apžvalgaPriversk odą šypsotis su LUMENE Nordic-C [Valo] naujienomis

Nardžiau facebook‘o platybėse ir akį patraukė frazė: „...tegul šypsena tampa tavo rytine makšta...“ Hmmm, mintis viliojanti. Ir, matyt dėl įtaigos, šalia buvo įkelti du paveikslėliai- besišypsančio, laimingo veido ir niūroko, be gyvasties. Tik tiek ir tereikėjo, kad akimirksniu apsispręsti - renkuosi tokią mankštą. Šypsenos nutviekstas veidas atrodo gyvybingas, laimingas, žavus ir... neturintis amžiaus. Besimėgaujant spindinčiomis akimis ir plačia šypsena, apie tai net mintys nekyla. 

Naujienų apžvalgaSISLEY „L‘eaux Revees“ kolekcija arba kuo kvepia prabangi svajonių pabėgimo vasara?

Jei galėtumėte akimirksniu persikelti į savo tobulą atsipalaidavimo ir meditacijos vietą, kur pabūtumėte vien su savimi ir tuo, kas Jus įkvepia bei kur norisi išgyvenamą akimirką ištęsti iki begalybės, kur ji būtų? Provanso idilėjė? Atogrąžų miške ar paslaptingame gėlių sode? Po mitais apipinta Korsikos saule ar magiškoje svajonių šalyje? Ir taip, tai tikrai nėra neįmanoma, jei leidiesi suviliojamas ir vedamas naujosios SISLEY „L‘eaux Revees“ kolekcijos aromatų vyrams bei moterims (unisex).

Naujienų apžvalgaSustangrink kūną su COLLISTAR naujiena

Mėgstu COLLISTAR kūnui skirtus produktus. Jie visada turi tobulą kvapą, tekstūrą ir rezultatą. Šį sezoną esu labai karingai nusiteikusi paruošti kūną atostogoms ir susikurti naują kūno priežiūros rutiną, kuri nebus užmiršta vos iššaus rugsėjo 1d.

Naujienų apžvalgaGrožio miegas su COLLISTAR

Jei tavo vonios kraštas per siauras galybei buteliukų, kurie ten apsigyvena, turiu puikių naujienų. Dabar galėsi visiems šeimos nariams skirti vieną prausiklį. Kaip?

Naujienų apžvalgaLumene TYYNI Nordic Clear linijos naujienos probleminei odai

Per tradicines metų šventes vis “pakutena” mintis - tradicijos yra blogai ar gerai? Iš vienos pusės - gyvename moderniame ir žaibišku greičiu besikeičiančiame pasaulyje. Informacijos ir naujienų tiek, kad kur jau čia leisi sau stabtelėti ir skirti laiką tam, ką jau ir taip visą gyvenimą darai. O jei ką nors praleisi? Iš kitos pusės… Tradicijos - tai, kas patikrinta, ko lauki, kas džiugina tiesiog dėl to, kad yra, kad suteikia progą sustoti ir pasimėgauti… Ir kiek begalvotum, suvoki, jog idealiausia yra “aukso vidurėlis” - turėti tradicijas, kurias galim apipinti modernumu…

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!