Galvos odos priežiūra

 

Galvos odos priežiūra

 

Subalansuota galvos oda yra plaukų grožio pagrindas. Štai kodėl ji nusipelno tiek pat dėmesio! Dalinamės galvos odos priežiūros patarimais ir pristatome produktus, kurie gali padėti atkurti tavo galvos odos mikrobiomą, kad tavo plaukai galėtų spindėti.

 

Galvos odos šveitimas

 

Švelnus cheminis odos šveitimas su tokiais ingredientais kaip salicilo rūgštis pašalina riebalų perteklių, susikaupusias ląsteles ir negyvas odos ląsteles. Mechaniniai šveitikliai atlieka tą pačią funkciją ir skatina galvos odos kraujotaką smulkiomis šveičiamomis dalelėmis, kurios gali būti, pavyzdžiui, iš cukraus, jūros druskos ar celiuliozės.

 

Galvos odos serumai

 

Galvos odos serumuose yra koncentruotų ingredientų, stiprinančių tavo galvos odos mikrobiomą. Peptidai ir hialurono rūgštis gerina galvos odos drėgmės lygį, aminorūgštys ir keratino baltymai stiprina plaukus, o kofeinas gali padėti stimuliuoti plaukų folikulus ir palaikyti natūralų plaukų augimą.

 

Šampūnai

 

Renkantis šampūną, taip pat turėtum atsižvelgti į savo galvos odos poreikius. Sausai galvos odai rekomenduojamos švelnios ir drėkinančios formulės. Jei skalpas jautrus, riebus ir linkęs pleiskanoti, geriausiai tiks raminančios ir riebalų kiekį reguliuojančios priemonės.

 

Aliejai plaukams

 

Maitinamieji aliejai gali būti naudingi ne tik tavo plaukams, bet ir galvos odai. Daugelis natūralių aliejų turi raminančių savybių ir juose gausu antioksidantų. Tai gali padėti mikrobiomui atkurti pusiausvyrą.

Kaip tai daryti tinkamai: dar drėgnus plaukus padalink į dalis, ant odos užlašink kelis lašus aliejaus ir įmasažuok. Palik bent valandą arba naudok kaip naktinę kaukę, o kitą rytą išplauk.

 

Masažo įrankiai

 

Galvos masažai su specialiais masažo šepečiais skatina kraujotaką ir taip gali palaikyti natūralų plaukų augimą. Jie taip pat padeda pašalinti pleiskanas ir susikaupusias formavimo priemones, o taip pat puikiai tinka galvos įmasažuoti šampūnams ir skalpo priežiūros priemonėms.

Kitas pliusas: galvos masažai taip pat gali padėti sumažinti įtampą galvos ir kaklo srityje.

 

 

aliejus plaukams galvos odos šveitiklis pažeistų plaukų priežiūra plaukams plaukų aliejus plaukų priežiūros priemonės plaukų serumas serumas plaukams valomasis plaukų šampūnas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!