Vasariškai lengvas makiažas su ISADORA

Karštomis vasaros dienomis norisi lengvo, šiek tiek patobulinančio, tačiau visiškai neapkraunančio makiažo. Šį tikslą pasiekti padės makiažo priemonių perliukai iš ISADORA.

 

Tobulai atrodanti veido oda

Tobulai atrodanti veido oda yra tolygaus atspalvio ir sveikai švyti. ISADORA Nature Enhanced Flawless kompaktinis makiažo pagrindas yra kaip tik tai, kas tokį rezultatą padės pasiekti itin greitai ir lengvai. Odos spalva yra švelniai sulyginama. Tekstūra lengva ir visiškai neapkraunanti. Be to, priemonę labai patogu visada su savimi turėti rankinėje ir švelniai pasikoreguoti dienos metu atsiradusius trūkumus. Tam puikiai pasitarnauja dėžutėje esantis veidrodėlis ir kempinėlė. Kreminis ir švelnus makiažo pagrindas dengiasi ir skirstosi labai lengvai, o patepta oda atrodo natūraliai. Aš, tik tobulesnė.

 

Skvarbiam žvilgsniui

Viena populiariausių makiažo priemonių, kuri įvardijama kaip ta vienintelė, be kurios sunkiai įsivaizduojama diena – blakstienų tušas. Tikrai kiekviena turim labai aiškų įsivaizdavimą, ko iš išsirinkto produkto tikimės. Jei trokšti ilgio – ISADORA Nature Enhanced Length yra tai, ką privalai išbandyti.

Silikoninis ir plonas šepetėlis padeda pasiekti kiekvieną, net ir mažiausią blakstieną nuo pat šaknų, jas iššukuoti ir padengti tamsiai juoda spalva.

 

Jei norisi akims suteikti papildomo žavesio, labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į vienos spalvos akių šešėlius. Vien ja padengtas akies vokas visam makiažui suteikia charakterį, o pačios akys dar labiau išryškėja. Saulėtomis dienomis ypač gražiai atrodo metalo blizgėjimą turinčios spalvos. Šešėliai tepasi tolygiai ir kremiškai, blizgučiai susilieja su spalva ir tampa jos dalimi, nebyra. O judant atspindi šviesą ir pasakiškai žvilga bei keičiasi.

ISADORA dabar papildė savo asortimentą ir vandeniui atspariais vienspalviai akių šešėliais, tad galima drąsiai kurti įvairiausius įvaizdžius nebijant, kad jį paveiks prakaitas, ašaros ar netikėtai užklupęs lietus.

 

Saldžioms lūpoms

Vasara yra tobulas metas paeksperimentuoti su lūpų dažais. Daugiau laiko praleidžiame lauke, tad ir šypsenas po neatskiriama kasdienybės dalimi tapusiomis kaukėmis slėpti reikia kiek rečiau.

Pirmiausia, ką galime padaryti dėl savo lūpų, tai jas palepinti. Net ir pats geriausias lūpų dažas neatrodys be priekaištų, jei juos tepsime ant sausų, suskeldėjusių lūpų. Dėl to reikia nepamiršti reguliariai pašalinti negyvąsias odos ląsteles ir gerai pamaitinti odą.

 

Lūpų šveitikliai vis ryškiau išsikariauja sau vieta kosmetikos pasaulyje. Jau galima rinktis iš didelės jų gausos. ISADORA Clean Start Exfoliating pirmiausia išsiskiria savo forma ir patogiu naudojimu. Pieštukinis lūpų šveitiklis labai palengvina ir pagreitina visą procesą. Tereikia švelniai tepti lyg lūpų balzamą ir cukraus dalelės padarys savo darbą. Dar vienas privalumas – nereikia nuplauti. Tai leidžia džiaugtis patogiu naudojimu bet kur ir bet kada.

Jei veido kaukes naudoti yra įprasta, į lūpas dėmesį atkreipia ne visi. ISADORA savo asortimente turi dėmesio vertą lūpų kaukę Overnight Revitalizing. Ji veikia naktį, kol ramiai ilsimės. Tekstūra primena balzamo ir kremo kombinaciją, higieną padeda išlaikyti kartu esanti speciali mentelė, o jausmas iš karto nepalyginamai malonesnis. Be abejo, ir ryte tepami lūpų dažai dengsis daug tolygiau.

 

Ryškioms lūpoms

Kaip gi be spalvų... O dar geriau, jei spalvą galima suderinti su priežiūra. ISADORA Smooth Color drėkinamasis lūpų balzamas ne vienai taps nepamainomu kiekvienos dienos palydovu. Lengvai valdomas pieštukinis produktas ne tik suteikia malonų komforto jausmą, bet ir sutiekia švelnų atspalvį. Nerėkiantį, bet subtiliai viliojantį. Dar vienas pliusas – šis produktas gali būti naudojamas kaip lūpų dažų bazė. Pasirinkta spalva tepsis tolygiau, o išliks ilgiau.

Jei jau prakalbome apie lūpų dažus, dabar pats metas prisiminti ir ryškesnes spalvas. ISADORA, apart klasikinių lūpų dažų, siūlo išbandyti ir šiek tiek kitokią jų formą. Liquid Blend Soft Matt – tai skysti matiniai lūpų dažai kepinėlėje. Itin patogus, lengvas naudojimas be rizikos per daug užtepti. Lūpų dažai prisipumpuoja į vietoje paprasto aplikatoriaus esančią švelnią kempinėlę, kuri leidžia tiksliai paskirstyti net ir ryškiausius atspalvius. Ne ką mažesnės svarba tenka ir tam, kad suteikiamas matiškumas visiškai nesausina lūpų, o išsilaikymas nepriekaištingai ilgas.

 


TRŪKSTA ĮKVĖPIMO? ISADORA komanda parengė kelias trumpas pamokėles!

 

1. Liquid Blend Soft Matt lūpų dažai ir Single Power akių šešėliai

 

2. Nature Enhanced Flawless kompaktinis makiažo pagrindas ir Nature Enhanced ilginamasis blakstienų tušas

ilginamasis blakstienų tušas Isadora ISADORA lūpų dažai lūpų balzamas lūpų kaukė sausas makiažo pagrindas skysti matiniai lūpų dažai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!