Grožio rutina vyrams

 

 

Visapusiška rutina jam

Vyrų grožio puoselėjimas žingsnis po žingsnio

 

Vos keli žingsniai iki išpuoselėtos ir stilingos išvaizdos: mes parodysime, kaip to pasiekti ir kurie produktai gali pakeisti tavo patrauklumą puoselėjančią rutiną.

 

Valiklis

1 žingsnis

 

Valiklis yra pirmas žingsnis kuriant gerą kasdienę odos priežiūros rutiną. Gelis, kremas, putos? Tavo pasirinkimas! Svarbiausia, kad jis būtų švelnus. Idealiu atveju formulė taip pat turėtų turėti ir puoselėjamųjų savybių.

 

Serumas

2 žingsnis

 

Ant ką tik nuvalytos odos užtepk serumą, parinktą pagal tavo asmeninius odos poreikius. Serumai pasižymi tiksliniais didelės koncentracijos ingredientų deriniais, tačiau paprastai turi lengvą tekstūrą ir lengvai įsigeria.

 

 

Drėkiklis

3 žingsnis

 

Geras drėkinamasis kremas yra būtinas kiekvieną dieną! Jis papildo tavo odos drėgmės rezervuarą ir stiprina natūralų apsauginį barjerą. Tai užtikrina gaivią, gyvybingą ir lygią veido spalvą.

 

 

Skutimasis ar barzdos priežiūra

4 žingsnis

 

Ilga ar trumpa: tavo barzda nusipelno savo atskiro žingsnio! Pagrindinis produktas turėtų būti barzdos aliejus, kuris išlaiko tavo barzdos plaukus švelnius ir elastingus bei tuo pačiu rūpinasi oda.

 

Plaukų formavimas

5 žingsnis

 

Dabar suteik savo plaukams formą: pasirink priemonės tekstūrą pagal savo plaukų ilgį ir pageidavimus ir formuok savo šukuoseną. Trumpesniems plaukams naudok vašką arba gelį, priklausomai nuo pageidaujamo fiksavimo; jei turi ilgesnius plaukus, pasirink plaukų laką ar purškalą. Jei nori, išbandyk ir apimtį suteikiančią ar stiprinančią priemonę! 

 

Kvepalai

6 žingsnis

 

Paskutinis tavo kasdienės rutinos prisilietimas prie tavo įvaidžio yra tavo asmeninis aromatas! Jau turi? Pirmyn! Jei dar ne, ieškok savojo aromato mūsų rekomendacijose ir papildyk savo stilių šiuo svarbiu akcentu.

barzdos priežiūra barzdos skutimas drėkinimas odos drėkinimas plaukų priežiūra veido prausiklis Veido serumas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!