EKSPERTO PASIRINKIMAS: ERBORIAN daugiafunkcinis naktinis veido aliejus

Laima
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kam šis produktas skirtas?

Visų tipų 20+ metų odai

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Tai dvifazis naktinis veido aliejus, kurio sudėtyje net 17 augalų ekstraktai: juzu citrinos, žaliosios arbatos, ramunėlių, ženšenio, saldymedžio, azijinės centelės, bambuko, kalpokės ir kt., kurie padeda odai atsistatyti nakties metu. O hialurono rūgštis ir skvalanas pasirūpina odos minkštumu ir drėgme. Taip pat yra PTA rūgščių - jos padeda sumažinti negyvųjų ląstelių sluoksnį. Taigi, tai multifunkcinis produktas. Išskirtinis gamintojo požiūris į koncentracijas: jei jau dėti veikliąją medžiagą, tai su kaupu 😊

 

Kaip naudoti?

Prieš naudojimą suplakti. Tepti kelis lašus ant veido ir kaklo odos vakarais prieš kremą arba vietoj kremo.

 

Kam šis produktas patiks?

Patiks tiems kas mėgsta naudoti vieną produktą visoms odos problemos sumažinti.  

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems kas visiškai nemėgsta aliejinių tekstūrų. Bet šis aliejus pojūčiu ant odos visiškai neprimena to jausmo...

 

Koks kvapas?

Švelnus jaukus žolelių.

 

Kokia tekstūra?

Dvivazė - vandens ir aliejaus. Todėl prieš naudojimą reikia nepamiršti suplakti.

 

Koks pirmas įspūdis?

Kadangi esu išbandžius bene visus Erborian produktus, tai žinojau, kad galiu tikėtis puikaus Korėjos gamtos ir prancūzų technologijų derinio, neramino tik tekstūra - nesu aliejų gerbėja... Bet šį kartą labai klydau ir buvau maloniai nustebinta. Visus dvifazius produktus reikia suplakti. Bet daugeliu atvejų jutimine prasme aliejus vis tiek ima viršų, bet šiame produkte jis tiesiog ištirpsta. Tepant ant odos jaučiasi malonus slydimas, bet vėliau puikiai susigeria. Ant jo galima tepti naktinį kremą, bet man nereikia: komforto užtenka. Pirmus kartus net čiupinėjau savo odą 😊 Įdomus minkštumo ir tuo pačiu stangrumo jausmas.

Tokie pojūčiai. O kokie pokyčiai? Iš tikrųjų reikia suprasti, kad diena prasideda nuo nakties. Todėl ši priemonė ir skirta nakčiai. Jos paskirtis padėti odos regeneracijos procesams. Kai mes miegame, oda dirba😊Dienos metu odai reikia stipraus drėkinimo ir apsaugos, todėl ir svarbu prisitaikyti prie jos ritmo ir naudoti atskiras priemones skirtingam paros laikui. Mano odos pokyčiai pasimatė labai greitai: rytais ji atrodė gaivesnė, skaistesnė ir labiau pailsėjusi. Išsilaikė tas pirminis stangrumo jausmas. Oda lyg patempta, bet neįsitempusi - net sunku nupasakoti - reikia patiems patirti!

Taip pat ne mažiau nustebino produkto pakuotė. Tiek pirminė, tiek antrinė pakuotės yra perdirbamos- džiaugiuosi, kad vis daugiau gamintojų apie tai pagalvoja. Bet Erborian net visą edukacinę medžiagą pateikė pakuotės viduje - tereikia ją išlankstyti 😊 Labai patogu!

Žinau, kad Erborian ruošia dar daug naujienų - su nekantrumu jų lauksiu. Tikiuosi, kad jūs taip pat 😊


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!