Straipsniai kategorijoje

Patarimai

PatarimaiKaip prižiūrėti išsausėjusią rankų odą?

Šaltas, šildomas oras, atšiaurus vėjas ir dažnas rankų plovimas – žiemos sezonas itin apkrauna rankų odą. Kad jos liktų minkštos, gali pasikliauti intensyviai drėkinančiomis ir maitinamosiomis priemonėmis. Mes dalijamės priemonėmis, kurios apsaugos nuo sausų, skilinėjančių rankų.

PatarimaiMisija – sveiki plaukai žiemą su PURING.

Čia šiltas patalpų oras – čia jau šaltis lauke...

Temperatūrų skirtumai, šalikai ir dar gausa veiksnių kiekvieną žiemą alina plaukus. Todėl šaltuoju sezonu, jais reikia ypatingai rūpintis: suteikti daugiau dėmesio, tinkamai pridrėkinti, pamaitinti, apsaugoti. Plaukų drėkinimas čia ypač svarbus! Netekę reikiamo natūralios drėgmės kiekio, plaukai gali prarasti elastingumą, gyvybingumą, tapti trapūs ir lengviau pažeidžiami, dėl ko vėliau ima elektrintis, lūžinėti ar skilinėti.

PatarimaiTavo išskirtinis žiemos makiažas

PatarimaiSausos odos priežiūra žiemą

Žiemą tavo oda gali būti sudirgusi, pavyzdžiui, dėl šalčio, vėjo ir sauso šildančio oro. Švelnios valomosios ir intensyviai drėkinančios odos priežiūros priemonės stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo. Štai odos priežiūros gelbėtojai išsausėjusiai odai šaltuoju metų laiku.

PatarimaiPlaukų priežiūros gidas žiemai

Ledinė temperatūra, sausas šildantis oras, daug trinties dėl kepurių ir šalikų: šaltasis sezonas reikalauja daug iš tavo plaukų! Išsiaiškinkime, kokių produktų tau reikia dabar, kad tavo plaukai spindėtų ir žiemą.

PatarimaiSužinok, kaip rūpintis lūpomis žiemą

Ar žiemą vargina išsausėjusios, suskilinėjusios lūpos? Tada padenk jas gausiai! Mes parodysime, kaip.

PatarimaiKaip apsaugoti odą slidinėjimo atostogų metu

Kad ir kaip lauktume slidinėjimo atostogų, šaltis, vėjas ir UV spinduliai yra stresas mūsų odai. Kuo arčiau kalnų viršūnių, tuo didesnis saulės spindulių poveikis. Be to, sniegas atspindi apie 90 % saulės spindulių. Todėl visi slidininkai privalo turėti aukštos apsaugos nuo saulės produktus ir gerai suderintą odos priežiūros režimą.

Patarimai2023 metų populiariausieji

PatarimaiNaujųjų metų makiažo įvaizdis

PatarimaiPajusk magiją

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!