Kaip apsaugoti odą slidinėjimo atostogų metu

 

Kaip apsaugoti odą slidinėjimo atostogų metu

 

Kad ir kaip lauktume slidinėjimo atostogų, šaltis, vėjas ir UV spinduliai yra stresas mūsų odai. Kuo arčiau kalnų viršūnių, tuo didesnis saulės spindulių poveikis. Be to, sniegas atspindi apie 90 % saulės spindulių. Todėl visi slidininkai privalo turėti aukštos apsaugos nuo saulės produktus ir gerai suderintą odos priežiūros režimą.

Apsauga nuo saulės kalnuose

Nepamiršk!

 

Kremas nuo saulės su dideliu apsaugos nuo saulės faktoriumi visada turėtų būti tavo lagamine – šviesiai odai reikalinga net iki SPF50 apsauga. Specialiai šalčiui sukurtos formulės turi daugiau riebalų ir aliejų ir apsaugo odą nuo išsausėjimo. Geriausia kremą nuo saulės pasitepti pusvalandį prieš išeinant ir pakartotinai tepti kas dvi valandas. Nepamiršk kremu nuo saulės patepti ausis ir kaklą!

 

Papildoma lūpų priežiūra

 

Lūpų oda ypač plona, ​​todėl esant dideliam šalčiui ji gali greitai pasidaryti šiurkšti ir skilinėti. Maitinamasis lūpų balzamas su drėkinamaisiais aliejais ir vašku suteikia apsaugos ir drėgmės pojutį. Kelionėms tinka specialūs lūpų balzamai su dideliu apsaugos nuo saulės faktoriumi. Vakare taip pat gali pamasažuoti lūpas švelniu lūpų šveitikliu, o jį nuplovus - palepinti lūpas kauke.

PADĖK SAVO ODAI ĮGAUTI ATSPARUMO!

Odos priežiūros pagrindai

 

Norint užtikrinti, kad tavo oda atlaikytų ekstremalias oro sąlygas, gali ją sustiprinti ir intensyviai drėkinti specialiai sukurtomis priežiūros priemonėmis. 

kūno odos priežiūra Odos priežiūra odos priežiūra žiemą veido odos priežiūra

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!