ULTIMATE REPAIR - plaukų atkūrimas per 90 sekundžių?

WELLA PROFESSIONALS Ultimate Repair yra prabangiausia šio prekės ženklo linija, kuri yra skirta atkurti plaukus iš vidaus ir iš išorės. Plaukai atgauna blizgesį ir minkštumą. Išmėgink šią liniją ir pamatyk stulbinantį rezultatą! Keli žingsniai link tobulų plaukų.

 

 

1 ŽINGSNIS
PLOVIMAS


Intensyvaus poveikio šampūnas pažeistiems plaukams. Kreminės tekstūros šampūnas su lengvai putojančia formule švelniai ir efektyviai valo plaukus. Atkuria, sustiprina ir pamaitina pažeistus plaukus.


Naudojimas: tepkite ant drėgnų plaukų, leiskite suputoti ir nuplaukite.

 

 

2 ŽINGSNIS
KONDICIONAVIMAS

 

Intensyvaus poveikio kondicionierius pažeistiems
plaukams. Kondicionierius giliai maitina, stiprina ir atstato pažeistus plaukus, kad jie būtų glotnūs ir sveiki.


Naudojimas: tepkite ant švarių, drėgnų plaukų per plauko ilgį ir ant galiukų. Palikite veikti nuo 30 s iki 3 min. Kruopščiai nuplaukite.

 

 

3 ŽINGSNIS
ATKURIMAS

 

Pažeistus plaukus per 90 s atkuriantis nenuplaunamas purškalas. Prabangus nenuplaunamas purškalas su AHA ir OMEGA-9 stiprina, glotnina ir atkuria plaukus tiek viduje, tiek išorėje. Matomi rezultatai jau po pirmo panaudojimo.


Naudojimas: purkškite 5-15 paspaudimų ant rankšluosčiu nusausintų, švarių plaukų ir švelniai iššukuokite. Palikite 90 s prieš formuodami. Nenuplaukite ir formuokite kaip įprasta.

 

 

4 ŽINGSNIS
APSAUGA

 

Apsauginis 5in1 nenuplaunamas serumas pažeistiems plaukams. Profesionali plaukų apsauga nuo lūžinėjimo, UV spindulių, karščio iki 230°C, mechaninių pažeidimų ir šiaušimosi.


Naudojimas: 1-4 produkto paspaudimus tepkite ant švarių, rankšluosčiu nusausintų plaukų per plauko ilgį ir ant galiukų. Nenuplaukite.


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!