Tamsūs paakiai: maskavimas ir priežiūra

 

 

Pagalba tamsiems paakiams

 
Tamsūs ir paburkę paakiai yra keli nuovargio požymiai, kuriuos dažniausiai norime paslėpti. Turime jums tobulus odos priežiūros ir makiažo pagalbininkus, kad paakių zona būtų švytinti!

 

 

Akių priežiūros priemonės pabudusiam žvilgsniui


Plonai paakių odai reikia ypač intensyvios priežiūros. Tokie ingredientai kaip hialurono rūgštis ir keramidai suteikia daug drėgmės ir vizualiai stangrina odą. Kofeinas ir vitaminas C suteikia akių zonai ypatingo švytėjimo ir gali išlyginti netobulumus.

 

  

ATRASK DAUGIAU

 

 

Papildomos priemonės


Tamsūs paakiai ar paburkimai dažnai atsiranda ryte, nes miegant sulėtėja limfos apytaka. Čia gali padėti tokie įrankiai kaip gua sha akmenys ar rožinio kvarco voleliai. Švelnus masažas skatina limfos tekėjimą, mažina patinimą ir turi raminamąjį poveikį.

 

 

ATRASK DAUGIAU

 

 

Spalvos korekcija


Priklausomai nuo atspalvio, galite paslėpti tamsius paakius naudodami spalvų korekcijos priemones. Mėlyni tonai paslepiami šiltais geltonais ir oranžiniais atspalviais. Geltoni tonai išnyksta naudojant šaltus violetinius atspalvius.

 

 

Greiti pagalbininkai


Kreminiai maskuokliai su maitinančiais ingredientais akimirksniu padengia tamsius paakius ir suteikia spindesio. Korektorius gali būti 1-2 atspalviais šviesesnis nei tavo pagrindo spalva.

 

 

 

ATRASK DAUGIAU

akių priežiūra paakiams paakių priežiūra tamsūs paakiai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!