Sausos odos priežiūra žiemą

 

Sausa oda žiemą

 

Žiemą tavo oda gali būti sudirgusi, pavyzdžiui, dėl šalčio, vėjo ir sauso šildančio oro. Švelnios valomosios ir intensyviai drėkinančios odos priežiūros priemonės stiprina odos barjerą ir apsaugo nuo drėgmės praradimo. Štai odos priežiūros gelbėtojai išsausėjusiai odai šaltuoju metų laiku.

 

Švelnus odos valymas

 

Švelnios, drėkinančios tekstūros priemonės idealiai tinka sausos odos valymui žiemą. Palik prausiklį, nesvarbu, ar tai valomasis pienelis, kremas ar aliejus, trumpam įmasažuojant i į odą. Tada nuplauk drungnu vandeniu. Tonikas su raminančiu alaviju pašalina nešvarumų likučius, subalansuoja odos pH ir paruošia ją kitai odos priežiūros procedūrai.

 

Drėkinamieji serumai

 

Užuot sausą odą užklojus itin storu kremo sluoksniu, gali naudoti serumą kaip hidrostimuliatorių. Šiuose švelnios tekstūros, universaliuose serumuose yra labai koncentruotų ingredientų, tokių kaip hialurono rūgštis arba niacinamidas, kad būtų užtikrintas tikras drėkinimas. Tiesiog užtepk ploną sluoksnį ant šiek tiek drėgnos odos prieš naudojant dieninį ar naktinį drėkinamąjį kremą. Sluoksniavimas - efektyviau, nei vienas storas sluoksnis. 

 

Maitinamieji kremai

 

Sodrios tekstūros maitinamieji kremai yra palaima nuo šalčio stresą patiriančiai odai. Tokie ingredientai kaip skvalanas, glicerinas ar keramidai suteikia odai daug drėgmės ir stabilizuoja odos barjerą. Sausai odai puikiai tinka ir maitinamieji aliejai, tokie kaip migdolų, simondsijų ar argano aliejus. Vakare gali tepti plonu sluoksniu drėgną odą arba du lašus įmaišyti į dieninį kremą.

 

 

Lepinanti kūno priežiūra

 

Žiemą kūnui naudinga ir švelni, ir intensyvi priežiūra. AHA šveitikliai su glikolio arba pieno rūgštimi ypač švelniai pašalina negyvas odos ląsteles. Po to sodrus kūno losjonas ar maitinamasis kūno aliejus padaro odą švelnią, net ir labai sausą, niežtinčią odą.

Daugiau apie odos priežiūrą žiemą

 

Kurie ingredientai ypač efektyviai prižiūri tavo odą žiemą? O į ką reikėtų atkreipti ypatingą dėmesį savo dienos ir vakaro odos priežiūros rutinoje? Sužinok čia!

išsausėjusi oda kūno odos priežiūra odos drėkinimas Odos priežiūra odos priežiūra žiemą

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!