Pasiruošk PRIDE

  

Turinio kūrėjas @alexanderbardou sukūrė išskirtinį ir nepriekaištingą PRIDE įvaizdį su sidabriniais akių šešėliais, pasteliniais nagais ir rytietišku aromatu, kuriame dera gaivios ir šiltos natos. Ar jau žinai, kas privers tave sužibėti PRIDE mėnesį? Mūsų svarbiausi produktai plaukams ir makiažui, kurie suteiks įkvėpimo!

 

  

PRIDE tavo akyse

RYŠKUS AKIŲ MAKIAŽAS

 

Žinai, kas esi, ir žiūri į priekį: parodyk tai akių makiažu, kuris spinduliuoja energija ir gyvenimo džiaugsmu. Mūsų mėgstamiausia išvaizda? Blizganti pistacijų žalia kartu su šviežiai rožine!

 

Spalvos tavo nagams

NAGŲ LAKAS IŠSKIRTINIAMS ĮVAIZDŽIAMS

 

Spalvingi ar blizgūs – šių produktų dėka tavo nagai pritrauks visų žvilgsnius per PRIDE mėnesį! Pasirink sau tinkamiausią spalvą arba nudažyk kiekvieną nagą skirtingai, pavyzdžiui, vaivorykštės spalvomis.

 

Tobulai švytintis veidas

SVARBIAUSI AKCENTAI

 

Tavo asmenybė pati ryškiausia, bet truputis skaistalų ar blizgučių niekada nepakenks! Atrask mūsų mėgstamiausius produktus tobulam veido pagrindui su šiek tiek išskirtinumo.

 

Laikyk iškeltą galvą

PLAUKŲ PRIEŽIŪRA IR FORMAVIMAS

 

Paskutiniai PRIDE įvaizdžio žingsniai? Tavo plaukai! Tokie, kokie tau patinka labiausiai: ilgi, trumpi, spalvoti ar natūralūs. Išrinkome geriausius plaukų priežiūros ir formavimo produktus.

 

Didžiuokis savimi!

 

Sužinok daugiau apie išskirtinius produktus ir PRIDE judėjimo istoriją!

 

išskirtinis makiažas Makiažas makiažas festivaliui

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!