TOP produktai iš HUDA BEAUTY

 

Maskuokite, fiksuokite ir sukurkite tobulumo efektą su #Fauxfilter Concealer maskuokliu ir Easy Bake Loose Setting Powder pudra. Šis makiažo duetas užtikrina, kad akių srityje nesusidarytų raukšlelių ir kad akys būtų išraiškingos ir nuostabios. Jūs žaviai atrodysite visą dieną.

 

 

 

„Jei norite, kad be didelių pastangų jūsų akys atrodytų žaviai, turiu puikų makiažo duetą, kuris padės tai pasiekti. Jis užtikrins, kad visą dieną gležna paakių oda atrodytų tobulai – be raukšlelių ir tolygiai padengta. Patikėkite, pasibaigus dienai jūsų paakiai atrodys taip pat gerai, kaip ir tada, kai pirmą kartą užtepėte „Ultimate Huda Beauty Undereye“, – sako Huda Kattan

 

Maskuoklis

 

#FAUXFILTER Luminous Matte Liquid Concealer maskuoklis lengvai susilieja ir padengia odą. Jis neleidžia susidaryti raukšlelėms ir išlieka nuo ryto iki vakaro.

 

Pateisindama savo pavadinimą, ši novatoriška, ilgalaikė odos maskavimo priemonė sukuria švelnaus fokusavimo, #FAUXFILTER efektą, paslėpdama netobulumus – nuo dėmių iki tamsių paakių ratilų, ir suteikia švytintį matinį paviršių. Maskuoklis tolygiai padengs odą ir nesusilies į smulkias linijas ar raukšleles. Jis yra atsparus prakaitui ir vandeniui, neteplus ir nesukurs nemalonių balsvų atspalvių nuotraukose.

 

Be to, ši veganams tinkama formulė suteikia odai maitinančių ir drėkinančių ingredientų, įskaitant saldžiųjų migdolų aliejų ir vitaminą E. Dideliu ir minkštu aplikatoriumi itin lengva tepti odą. Yra 29 atspalvių, tinkančių bet kuriai odai. Tai puikus pagrindas mūsų Easy Bake Baking & Setting Loose Powder pudrai.

 

Kodėl mums patinka ši priemonė:

✓ 29 atspalvių, kuriuos galima ir maišyti

✓ Minkštas fokusavimo #FAUXFILTER efektas

✓ Spindintis matinis efektas

✓ Drėkinamoji formulė

✓ Nesukrenta 14 valandų

✓ Atsparumas prakaitui ir vandeniui, gerai laikosi

 

Pudra

 

Užfiksuokite maskuojamąją priemonę su Easy Bake Baking & Setting Loose Powder – tai lengvai pigmentuota, itin šilkinė pudra, kuri užfiksuoja makiažą ir suteikia nepriekaištingą tobulumo efektą.

 

Puikiai tinka fiksavimui, todėl makiažas visą dieną išlieka tobulas, o poros, smulkios raukšlelės ir blizgesys paslepiami. Be to, nuotraukose nesusidaro balsvų atspalvių! Ši rafinuota makiažo užbaigimo pudra yra aštuonių švelnių atspalvių. Ji nesukrenta, suteikia tik šiek tiek blizgesio, kad veidas būtų švytintis, bet aksominis.

 

 

Kodėl mums patinka ši priemonė:

✓ 8 švelnūs pigmentuoti atspalviai

✓ Nepriekaištingo tobulumo efektas

✓ Šviesi, aksominė oda

✓ Fiksuoja makiažą

✓ Absorbuoja blizgesį 

✓ Nesukuria balsvų atspalvių

✓ Nesukrenta

 

FIKSAVIMAS 101: 3 žingsniai, kaip pasiekti, kad paakiai atrodytų tobulai

 

Esate naujokė makiažo fiksavimo srityje? Jūsų apatiniai akių vokai yra puiki vieta pradėti. Atlikite šiuos tris žingsnius, kad jūsų akys būtų išraiškingos, be raukšlelių ir išliktų tokios visą dieną.

 

„Šį dinamišką duetą taip paprasta naudoti, jis itin universalus ir ilgai išliekantis! Tobulai atrodantys ir išraiškingi akių vokai? Esu sužavėta!“ – Huda Kattan

 

 

 

 

1 veiksmas | MASKAVIMAS

Užtepkite #FAUXFIlTER Luminous Matte Liquid Concealer ant paakių ir išsklaidykite drėgna „Basic B“ kempinėle. Galite padengti nuo vidutinio iki pilno sluoksnio, priklausomai nuo to, kaip norite atrodyti dienos metu. Laukia ilga naktis? Padenkite stipriau. Reikia tik švelnaus potėpio? Padenkite lengviau. 

 

2 veiksmas | FIKSAVIMAS

Panaudoję maskavimo priemonę, Easy Bake Baking & Setting Loose Powder pudrą ant paakių tepkite pudros pagalvėle arba drėgna makiažo kempinėle (pasirinkite patys!). Palaukite 3–5 min., kol užsifiksuos.

 

3 veiksmas | SUKURKITE TOBULUMO EFEKTĄ

Švariu, puriu šepetėliu pašalinkite pudros perteklių, kad veidas atrodytų tobulas. Jūs esate nepakartojama!

Makiažas maskavimas

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!