Misija – sveiki plaukai žiemą su PURING.

Čia šiltas patalpų oras – čia jau šaltis lauke...

Temperatūrų skirtumai, šalikai ir dar gausa veiksnių kiekvieną žiemą alina plaukus. Todėl šaltuoju sezonu, jais reikia ypatingai rūpintis: suteikti daugiau dėmesio, tinkamai pridrėkinti, pamaitinti, apsaugoti. Plaukų drėkinimas čia ypač svarbus! Netekę reikiamo natūralios drėgmės kiekio, plaukai gali prarasti elastingumą, gyvybingumą, tapti trapūs ir lengviau pažeidžiami, dėl ko vėliau ima elektrintis, lūžinėti ar skilinėti.

Todėl pirmiausia – svarbu, kad pasirinktumėte tinkamas kasdienės priežiūros priemones, kurios padėtų „išžiemoti“, išlaikant sveiką plaukų struktūrą ir išvaizdą!

Itališka dvasia kvėpuojantis prekės ženklas „Puring“ žiemai turi paruošęs puikią drėkinimo ir maitinimo balansą išlaikančią Hydrargan liniją. Receptas štai toks!

---

Pirmas žingsnis – Puring HYDRARGAN šampūnas, praturtintas plaukus puoselėjančiais arganų ir linų sėmenų aliejais, švelniai išplauna galvos odą, drėkina ir neapsunkina plaukų šaknų. Visa tai lydi fantastiškas kvapas ir maloni tekstūra – kad galvos trinkimas kiekvieną kartą būtų lyg mažytė SPA procedūra namuose.

---

Toliau – kondicionierius. Kondicionierius yra ta priemonė, be kurios neapsieina nei vienas galvos plovimas. Ji tiesiog privaloma ir ne tik šaltuoju sezonu. Puring HYDRARGAN kondicionierius efektyviai prisotina plaukus drėgmės ir mažina vėlimąsi, plaukai tampa lengviau iššukuojami, bet neapsunkinami. Beje, malonios kreminės tekstūros kondicionierius tinka ne tik tiesiems, bet ir banguotis ar garbanotis linkusiems plaukams, kurie iš prigimties yra sausesni ir linkę pūstis.

---

O kas po galvos plovimo? Nenuplaunamos priemonės užtikrins drėgmės išlikimą plaukuose! Į plaukų drėkinimo produktų rikiuotę žengia Puring HYDRARGAN dvifazis nenuplaunamas kondicionierius – jis pasižymi maitinančiu ir drėkinančiu poveikiu, padeda atpalaiduoti plaukus ir paruošti juos bei suteikia papildomą apsaugą. Ant drėgnų plaukų reikėtų užpurkšti nedidelį kiekį priemonės ir plaukai taps minkštesni, glotnesni, o svarbiausia – neapsunkinti!

Toks kondicionierius labai tinka, kai norisi atgaivinti plaukus – dienomis, kai galvos plauti lyg ir nereikia, o plaukai praradę išvaizdą ir „guli“ kažkaip ne taip. Tai ypač pasitarnauja garbanų atgaivinimui, kai jos susiguli po miego ir praranda gražų kritimą – dvifazis kondicionierius puikiai atstato drėgmę ir garbanos tampa pastebimai gyvesnės bei minkštesnės.

Naudojant tokio tipo priemonę, produktą reikia pasistengti paskirstyti kuo tolygiau per visą plaukų ilgį ir nepamiršti galiukų – tada išdžiovinus džiugins akivaizdūs rezultatai: elastingi, pridrėkinti, tolygiai krintantys ir prabanga žvilgantys plaukai.

---

Užbaigimui – daugiau dėmesio patiems galiukams. Puring HYDRARGAN serumas ne tik papildomai apsaugos nuo lūžinėjimo, stiprins plaukų galiukus, bet ir suteiks daugiau spindesio plaukams. Jį galima naudoti tiek ant drėgnų, tiek sausų plaukų.


 

Nepamirškite šaltuoju sezonu besipučiantys, besielektrinantys ir spindesį praradę plaukai visada yra ir sausi plaukai, o tai reiškia, kad juose trūksta natūraliųjų aliejų ir drėgmės!

Prisotink plaukus taip reikalingos drėgmės,

Linkėjimai

PURING


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!