EKSPERTO PASIRINKIMAS: JOICO apimties suteikianti plaukų pudra

Laima
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Kam šis produktas skirtas?

Įvairioms šukuosenoms, kai norima suteikti papildomos apimties.

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Tai purškiamoji pudra, kuri ne tik formuoja plaukus, bet ir apsaugo nuo neigiamo aplinkos poveikio. Specialios technologijos dėka plaukai nepritraukia nešvarumų- ilgiau išlieka švarūs ir nepažeisti.

 

Kaip naudoti?

Purkšti tiesiai į plaukų šaknis, palaukti keletą sekundžių ir pirštų pagalvėlėmis įtrinti priemonę tuo pačiu “pakedanat” sruogas.

 

Kam šis produktas patiks?

Tiems kas nori bet kuriuo dienos metu suteikti plaukams apimties.

 

Kam jis gali nepatikti?

Storų, tankių, besipučiančių plaukų savininkams - jiems apimties paprastai būna net per daug 😊

 

Koks kvapas?

Švelnus vos juntamas.

 

Kokia tekstūra?

Purškiamos labai smulkios pudros. Purkštukas Natural spray, todėl priemonė patenka tiesiai ten kur reikia - į plaukų šaknis.

 

Koks pirmas įspūdis?

Šį kartą man pirmojo įspūdžio neužteko 😊 Pagavo azartas išbandyti įvairiems plaukams. Pradėjau, žinoma, nuo savęs. Mano plaukai labai ploni. Jų daug, bet jie mikroskopinio plonumo ir švelnūs kaip kūdikio ☹ Tad manęs visiškai nedžiugina nuolat prisiplojęs pakaušis 😊 Naudoju įvairias formavimo priemones, todėl su dideliu smalsumu išbandžiau šią pudrą. Patiko! Reikia tik keleto papurškimų į sklastymus arčiau šaknų, pirštais įtrinam ir viskas. Pavyko plaukus pakelti ir suteikti tokią ne visai tvarkingą, žaismingą šukuoseną. Taigi, su plonais plaukais susitvarkė puikiai. O kaip būtų su storesniais?

Keliaujam pas kolegę, kurios plaukai nuostabaus grožio: stori, sunkūs, lygūs... Ech, net pavydu. Bet moterys yra moterys ir tikrai nelengva rasti visiškai patenkintą savaisiais. Kadangi plaukai sunkūs, prie šaknų jie greitai sukrenta. Todėl eksperimentas nr. 2 buvo laiku ir vietoje. Na ir šiuo atveju priemonė pasiteisino, tik reikėjo daugiau papurškimų ir kruopščiau atskirti sruogas. Efektas taip pat buvo wow 😊

Na ir trečiasis bandymas buvo ant mano vyro galvos (tikrąja šio žodžio prasme). Bet tikrai niekas jo negaudė ir nevertė to daryti 😊 Kartą grįžo iš kirpyklos ir pasigyrė, kad kirpėjas jam barstė kažkokią pudrą. Kokią - žinoma, nepaklausė😊 Tai vėl pasitaikė puiki proga išbandyti Joico. Mano vyro plaukai stori ir tankūs. Dažniausiai formuoja želė pagalba, bet ji suteikia labiau šlapią efektą. Norisi, kad plaukai išlaikytų formą, bet nebūtų kieti ar sulipę. Būtent Joico pudra ir sutvarkė betvarkę ant galvos 😊 Kadangi purumo nelabai reikėjo, tai šįkart pudra suteikė aiškią formą- pakėlė plaukus ir leido jiems tokiais išsilaikyti. Na žinote: tokia šukuosena ne šukuosena, kai perbraukia plaukus tiesiog pirštais atgal ir taip turi būti visą dieną. Taigi, trečias bandymas taip pat pavyko.

Na ir pabaigai truputis gudrybių. Ši pudra tinka ir vietoje sauso šampūno, kai šaknys jau nelabai švarios, bet norisi dar vieną dieną jų neplauti. Puikia absorbuoja riebalus ir atgaivina galvos odą. Bet, žinoma, tai momentinis produktas ir klasikinio šampūno pakeisti neturėtų 😊

Atrodytų gana paprastas produktas, bet veiksmingas ir unikalus. Ne veltui 2021 ir 2022 m. gavo Best of Beauty apdovanojimus kaip puiki formavimo priemonė. Tad drąsiai pirmyn į naują dieną su geriausiais 😊


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!