EKSPERTO PASIRINKIMAS: SENSILIS stangrinamasis šerbetinis veido kremas

Kam šis produktas skirtas?

Visų tipų jautriai raustančiai brandžiai odai

 

Kuo šis produktas išskirtinis?

Pradėkime nuo sudėties. Tai unikalus raminantis kompleksas, kurį sudaro dviskiaučių ginkmedžių ekstraktas, polifenoliai naringeninas ir chalkonas. Šis kompleksas ne vien saugo nuo išorės agresorių, bet ir padeda išlaikyti sveiką odos mokrobiotą. Bet tai ne viskas😊 Odos senėjimo požymius mažina avižų polisacharidai, sojų miltai  ir rausvieji ryžiai. Taip pat yra atlikti net penkių metalų testai (gyvsidabrio, nikelio, kobalto, chromo ir paladžio). Taigi, tikimybė alergijai dar labiau sumažėja. Išskirtinė ir paties gamintojo filosofija: mokslas vadovaujasi griežtu Skin Respect protokolu, kuris apima ne vien stiprius laboratorinius tyrimus, bet ir pagarbą jautriai odai bei aplinkai. Taip pat ne paskutinėje vietoje pojūčiai naudojant šiuos gaminius 😊

 

Kaip naudoti?

Tepti rytais ir/ arba vakarais veido ir kalo odą sukamaisiais judesiais laikantis masažinių linijų.

 

Kam šis produktas patiks?

Jautriai, linkusiai rausti odai. Kai norisi visapusiško kremo visiems odos poreikiams.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tiems kam nėra poreikio raminti odą - tiesiog nepajaus to malonumo (apie malonumus vėliau 😊)

 

Koks kvapas?

Gaivus vos juntamas su trupučiu saldumo. Net sunku apibūdinti. Jis juntamas užsitepus tik kelias minutes.

 

Kokia tekstūra?

Va čia dar viena unikali savybė. Ar teko matyti kremą, kuris skirtas brandžiai jautriai odai, bet būtų gaivios šerbeto tekstūros? Paprastai tokie kremai būna labiau juntami ant odos. O šis kremas išlaiko aukso viduriuką: minkštas, bet gaivus.

 

Koks pirmas įspūdis?

Jau ne kartą esu rašiusi apie savo odą. Ji nėra išskirtinė - sakyčiau tokia kaip daugelio: brandi, plona, kartais kaprizinga ir nežinanti ko nori 😊 Nors oda sausa, bet visiškai nepriima sunkios tekstūros kremų. Todėl jau seniai esu atradusi sluoksniavimą. Va kelis lengvus produktus ji puikiai pasisavina. Taip ir draugaujam. Tik atidariusi šio kremo indelį supratau, kad jis man tiks. Tekstūra ne visai kreminė, bet ir ne gelio. Puikiai tinka šerbeto pavadinimas. O jūs ar mėgstate šerbeto ledus? Aš juos dievinu... Grįžtame prie kremo😊 Taigi, užtepus pojūtis labai malonus ir kiek neįprastas. Pirmas aplankęs jausmas, kad oda atvėso. Ne vien nurimo ir atsigavo, bet ir realiai pasidarė vėsesnė. Pasirodo, gamintojas  yra paskaičiavęs, kad su šiuo kremu odos temperatūra sumažėja net trimis laipsniais! Manau, kad daugeliui jautriaodžių puikiai žinomas odos kaitimo jausmas ir jis tikrai nėra malonus. Prisipažinsiu, tai pirmas kremas, kuris man suteikė tokią malonią staigmeną. Kai kremas susigėrė, vėsumas praėjo, liko gaivos, patempimo ir stangrumo jausmas. Oda švelni, rami ir minkšta. Visapusiškas komfortas! Na o kaip mano raukšlės? Kai oda nuraminta, sudrėkinta ir pamaitinta, raukšlės mažiau matomos. O naudojant kremą ilgiau jos ir išlieka ne tokios gilios. Man išmatuoti sunku, bet gamintojas paskaičiavo, kad po mėnesio jos sumažėja iki 43 proc .- beveik per pusę ir tai puiku 😊

Taigi, reziumuoju😊 Kremas nustebino, palepino mano odą ir suteikė jai visapusišką naudą. Todėl jis pereina iš lentynėlės „išbandyk mane“ į pastovaus naudojimo krepšelį. Turėti priemonę su kuria oda jaučiasi puikiai, yra labai svarbu. Manau, kad ne man vienai.

Na ir dar ne viskas. Tuo pačiu pabandžiau naują Sensilis micelinį vandenį. Su miceliniais valikliais mano santykis nėra paprastas. Retai kuris nedirgina jautrios odos aplink akis. Bet šį kartą man pasisekė - šis puikiai tinka 😊  Manau, kad saldymedžio ekstraktas tam turi įtakos - tai puikus raminamasis ingredientas.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!