Grožio produktai, kuriuos privalo turėti verslo moterys

 

Grožio produktai, kuriuos privalo turėti verslo moterys

 

Įtemptoje biuro rutinoje dažnai nėra laiko giliai įkvėpti ir šiek tiek pailsėti. Puikus priminimas – akimirksniu veikiančios grožio priemonės, kurias gali laikyti po ranka ant savo stalo. Naudokis jomis pasitaikius laisvai akimirkai ir pasimėgauk trumpa pertrauka!

Tobulai tinka ofisui

 

Ypatinga rankų priežiūra

 

Jos – tarsi vizitinė kortelė: išpuoselėtos rankos! Greitai įsigeriantys rankų kremai su gaiviu kvapu rūpinasi oda ir nepalieka likučių ant nešiojamųjų kompiuterių ir panašiai.

 

Express makiažas

 

Norint atrodyti gaiviai, nereikia daug makiažo. Greitas grožio patarimas – rožinio atspalvio lūpų dažai, kuriuos gali naudoti net kaip kreminius skaistalus. Tiesiog pirštų galiukais tepk juo lūpas ir palei skruostikaulius!

 

Greitas atsigaivinimas

 

Naudok gaivias veido dulksnas, kad atgaivintum veido odą (ir atsipalaiduotum). Dulksna drėkina odą ir fiksuoja makiažą. Tai puikus odos gelbėtojas biuruose, kur oras – visuomet sausas!

 

Budrus žvilsnis

 

Per mažai miegojai ar per ilgai žiūrėjai į nešiojamąjį kompiuterį? Vėsinančios paakių kaukės atgaivina akių sritį vos per kelias minutes, sumažina paburkimus ir tamsius ratilus. Patarimas: prieš naudojimą įdėk kaukę į šaldytuvą!

makiažo patarimai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!