Hibridiniai produktai – kas tai?

 

Daugiafunkciniai grožio produktai, kurių tau reikia!

 

Minimalios pastangos ir maksimalus funkcionalumas: atrask daugiafunkcinius produktus, atitinkančius įvairius grožio poreikius ir palengvinančius tavo kasdienybę.

 

Šviesą atspindinti priemonė ir šešėliai

 

Skystos ir kompaktinės šviesą atspindinčios priemonės yra stebuklingai universalios: jos sujungia spindesį tavo akims ir tobulą veido kontūrų paryškinimą! Drąsiai naudok šviesą atspindinčią priemonę, kaip šešėlius ir suspindėk.

 

 

BB ir CC kremai

 

Tonuoti drėkikliai lepina tavo odą drėgme ir suteikia tolygų veido atspalvį – tikri superherojai rytais, kai itin trūksta laiko!

 

Lūpoms ir skruostams

 

Karštas patarimas itin gaiviam ir harmoningam įvaizdžiui: naudok kreminius ar skystus skaistalus ne tik ant skruostų, bet ir ant lūpų. Tiesiog užtepk ir spinduliuok gaiva visą dieną. Tai ypač padeda kelionėse – taip sutaupysi vietos lagamine!

 

 

Odai ir plaukams

 

Į savo plaukų priežiūros rutiną įtrauk maitinamąjį galvos odos serumą, nes gražūs, elastingi plaukai prasideda nuo laimingos galvos odos. Galvos odą taip pat svarbu šveisti, tad kartą per savaitę (ar rečiau pagal poreikį) naudok ir galvos odos švietiklį.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!