Magiškos dovanos iš legendinių prekės ženklų

 

 

Ikoniškų kvepalų rinkiniai elegantiškai ir stilingai moteriai

LANCOME, ARMANI, YVES SAINT LAURENT ir PRADA - elegancija spinduliuojantys produktai, kurie simbolizuoja stiliu ir charakterį. LANCÔME aromatai - yra idealus pasirinkimas moterims, kurios dievina vaisinius ir gėlinius aromatus, spindinčius pozityvumu ir lengvumu. ARMANI aromatai sukurti charizmatiškai jausmingai ir rafinuotai moteriai, įkūnijančiai itališką eleganciją ir stilių. YVES SAINT LAURENT aromatai - šiuolaikinėms moterims su rokenrolo prieskoniu. PRADA aromatai sukurti moteriai, kuri atranda savo stiprybę per švelnumą. 

 

 

Ikoniškieji aromatai jam

Išrinkti aromatą jam - nesudėtinga, jei žinai, kurios natos jam patinka labiausiai. Jei jis mėgsta gaivius ir kultinius aromatus, Giorgio Armani Acqua di Gio, kuriuose dominuoja citrusiniai ir mediniai niuansai, yra tobulas pasirinkimas. Norint pabrėžti drąsą ir pasitikėjimą, rinkis Valentino Born in Roma Uomo, kuriuose gausu aštrių ir medinių natų, puikiai tinkančių vakarui. Jei jis trokšta nuotykių, verta apsvarstyti Prada Luna Rossa Ocean Eau de Parfum. YSL MYSLF Eau de Parfum, su gėlinių ir medienos natomis - yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina unikalumą ir žemiškumą. Armani Code įkūnija vyrišką eleganciją, šiolaikiškumą ir žavesį. 

 

 

Įspudingos dovanos makiažo mylėtojams 

Norėdami išrinkti geriausią makiažo rinkinį ar produktą - pirmiausia atsižvelk į gavėjo makiažo pomėgius ir stilių. Jei ji vertina švytinčios odos efektą ir minimalistinį makiažą, puikiai tiks ARMANI BEAUTY produktai. LANCÔME - puiki dovana mėgstančioms ryškų, romantišką ir elegantišką įvaizdį, o YVES SAINT LAURENT siūlo unikalų ir drąsų produktų asortimentą. 

 

 

Dovanos odos priežiūros entuziastams

Odos priežiūrai skirtos dovanos gali atrodyti kaip tikras iššūkis, tačiau, viskas paprasta - svarbu žinoti odos tipą arba kokio rezultato siekiama. LANCÔME "Rénergie" linija yra puikus pasirinkimas odos senėjimo požymiams mažinti, o BIOTHERM "Blue Retinol" tinka odai stiprinti ir atsinaujinti.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!