MAMOS DIENA: ką padovanoti šiemet?

Kada paskutinį kartą išreiškei mamai padėką už jos rūpestį ir meilę?

Mamos diena – nuostabi proga priminti savo mamai, kaip stipriai ją myli ir brangini tai, ką ji daro dėl tavęs. Šia proga skirk mamai ypatingą dėmesį ir nustebink ją mielomis, bet tuo pačiu ir praktiškomis dovanomis. O kad tai padaryti būtų paprasčiau, DOUGLAS parengė gausybę idėjų, kuriomis nori Tave įkvėpti.

 

 

Tavo mama yra tavo pirmoji nuomonės formuotoja ir grožio etalonas. Elegancija ir grakštumas - tai tik maža jos asmenybės dalis. 

Nustebink mamą kerinčiais aromatas, kurie kaskart džiugins ir primins apie Tave ir dar labiau pabręš jos grožį ir rafinuotumą. 

 

- AČIŪ, mano dievaite! -

 

Tavo geriausia draugė nuo gimimo. Ji visuomet šalia ir visuomet tave palaiko. Nesvarbu, kaip greitai bėga laikas, tavo mama visada bus šalia!

Naujoms mamytėms reikia rūpintis ne tik mažaisiais, bet ir skirti laiko sau. Rinkis iš produktų, kurie padės atsipalaiduoti, atgauti jėgas arba pasilepinti kartu su mažyliu. 

 

- AČIŪ, mano saugotoja! -

 

Ji išminties ir modernumo tandemas! Su mama gali diskutuoti įvairiomis temomis – nuo linksmiausių vakarėlių, grožio paslapčių iki šių dienų aktualijų. Ji – Tavo geriausia palaikymo komanda, skatinanti imtis naujų projektų ir siekti svajonių.  Tavo mama nebijo pokyčių ir visada drąsiai išbando naujienas! Pavasariškos spalvos, nauji aromatai ir priemonės grožio ritualams!

 

- AČIŪ, mano drauge! -

 

Niekas jos nesustabdys! Ji visuomet kontroliuoja padėtį ir turi tobulą patarimą. Tokios super herojės grožis turi būti puoselėjamas. Tavo mama ilgai troško kurio nors produkto, tačiau nedrįso pasilepinti? Išpildyk jos norus! Maisto papildai, veido kaukės ir universalios priemonės visada nudžiugins praktiškas mamas.

 

 

- AČIŪ, mano patarėja! - 

dovanų idėjų gidas Mamos diena

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!