Pasirūpink galvos oda su DRIU BEAUTY

Rūpinantis plaukais vien tik jų išplauti nepakanka. Visiems įprasta naudoti įvairias kaukes, aliejus, kondicionierius, apsauginius purškiklius. Galima sąrašą tęsti ir tęsti. Bet ar nepamiršti pasirūpinti ir galvos oda?

Gaila, bet tik sąlyginiai neseniai dėmesys buvo atkreiptas ir į šią sritį. Visi daugiau kalbėdavo apie jau esančių problemų sprendimą (pvz., plaukų slinkimą ar pleiskanas), bet ne to prevenciją ir tiesiog sveikos būklės palaikymą. Kažkodėl atrodo, kad jei jau ši zona tankiai apaugusi plaukais, tai ji ir neegzistuoja. Pagaliau šiai praktikai ateina pabaiga.

 

Tik iš sveikos galvos odos gali išaugti sveikas ir stiprus plaukas

Galvos oda, kaip ir veido, gali turėti labai įvairių problemų. Jos ne tik kelia jutiminį diskomfortą, bet ir vizualiai pablogina plaukų būklę. Šaltis, karštis, žalingos priemonės ar prastas jų išplovimas – viskas galiausiai palieka ryškų pėdsaką.

 

Galvos odos šveitimas

Vis daugiau žmonių atranda, kaip svarbu yra reguliariai šveisti galvos odą. Daugelis šveitiklių savo tekstūra dažniausiai primena įprastus veido ar kūno šveitiklius. DRIU BEAUTY siūlo nuostabią alternatyvą tiems, kuriems nepatinka grūdeliai plaukuose.

Skubu pasidžiaugti tikru atradimu - Wise Unisex Intensive Scalp Exfoliant – purškiama šveičiamoji priemonė su rūgštimis ir mineralais. Ją naudoti be galo lengva. Išpurški galvos odą, palaikai 30-60min. ir išplauni. Kadangi priemonė rūgštinė, gali atrodyti, kad pats jos laikymas ant odos sukels kažkokį diskomfortą ar graužimą. Dėl to nerimauti tikrai nereikėtų, nes, jei ant odos nėra kokių nors žaizdų, šveitiklis nėra juntamas.

Drąsiai galiu sakyti, kad poveikis juntamas jau po pirmo panaudojimo. Ypač ryškiai skirtumą pajus tie, kurie turi pleiskanų. Jau po pirmo plovimo oda tampa nepalyginamai švaresnė. O naudojant reguliariai (ne dažniau nei kartą per savaitę) palaipsniui juntamas ir bendros geros būklės atstatymas ir jos palaikymas.

Sudėtyje esančios rūgštys padeda švelniai pašalinti negyvąsias odos ląsteles, kontroliuoti sebumo išsiskyrimą. Dar daugiau – mineralai padeda atstatyti apsaugines odos funkcijas. Taip pat svarbu paminėti sudėtyje esantį vitaminą B3. Jis aprūpina drėgme ir antioksidantais. Šis junginys užtikrina, kad galvos oda taptų švaresnė ir apsaugota, o patys plaukai augtų žvilgantys ir stiprūs.

 

Intensyvi galvos odos priežiūra

Norint savo galvos oda pasirūpinti visapusiškai, labai nuoširdžiai rekomenduoju prie šveitiklio prijungti ir galvos odai skirto serumo naudojimą. Ši komanda – tarsi pirmoji pagalba labai įvairioms problemoms spręsti.

Kai oda nušveista ir švari, labai veiksminga panaudoti Wise Unisex Activating Scalp Serum. Taip dar labiau suaktyvinama mikrocirkuliacija, paskatinamas plauko augimas ir tuo pat metu užtikrinama, kad plauko svogūnėlis būtų stiprus ir sveikas. Ši priemonė taip pat yra purškiama, tad jos naudojimas labai greitas ir paprastas. O suteikiamas komforto jausmas kalba pats už save. Beje, šis serumas visai nepalieka riebumo jausmo.

Dalis aktyviųjų ingredientų yra tokie patys, kokius randame ir Wise Unisex Intensive Scalp Exfoliant: vitaminas B, kofeinas, fermentuoti mineralai. Prie jų galvos odos serume dar prisijungia ir prebiotikai, kurie balansuoja odos mikroflorą.

 


DRIU BEAUTY Wise Unisex

DRIU BEAUTY – tai protinga lietuviška kosmetika, kuri jungia natūralumą su mokslu. Jų pagrindinis tikslas yra pasirūpinti, kad visi galėtų džiaugtis optimalia odos būkle. Tam jie turi sukūrę net atskirą kosmetikos linija Wise Unisex. Ji skirta tiek paagliui, tiek moteriai, tiek vyrui. Kad oda būtų subalansuota ir apsaugota nepaisant nei odos tipo, nei lyties, nei amžiaus tarpsnio.


 

Driu Beauty Driu Beauty Wise Unisex galvos odos šveitiklis šveitiklis galvos odai

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!