Sustangrink kūną su COLLISTAR naujiena

Mėgstu COLLISTAR kūnui skirtus produktus. Jie visada turi tobulą kvapą, tekstūrą ir rezultatą. Šį sezoną esu labai karingai nusiteikusi paruošti kūną atostogoms ir susikurti naują kūno priežiūros rutiną, kuri nebus užmiršta vos iššaus rugsėjo 1d. Nežinau kaip jus, bet aš turiu didelį atsakomybės jausmą prieš savo sugalvotas avantiūras ir produktus, kurių pagalbos imuosi. Sąžiningai naudoju naujieną iš COLLISTAR - Anticellulite Thermal Cream with Italian Thermal Water Firming Efficacy anticeliulitinį terminį kūno kremą.

Kuo šis produktas išskirtinis?

Ko gero netradicinė, tačiau efektyvi formulė. COLLISTAR Anticeliulite Thermal Cream išsiskiria savo unikalia sudėtmi, kurioje sutelktas Italijos terminio vandens galingumas. Šis stebuklingas ingredientas žinomas dėl savo gebėjimo gerinti odos tonusą ir elastingumą, mažinti riebalų kaupimąsi ir pagerinti kraujotaką. Tai svarbu siekiant veiksmingai kovoti su celiulitu ir gauti norimus rezultatus.

Kova su celiulitu reikalauja ne tik veiksmingų ingredientų, bet ir intensyvaus drėkinimo bei maitinimo. Šis kremas patenkina šiuos poreikius, suteikdamas odai optimalią drėgmę ir maistines medžiagas. COLLISTAR Anticeliulite Thermal Cream veikia netik papildant odą drėgmės ir maistinių medžiagų, bet ir padedant jai tapti matomai stangresne. Šis kremas stimuliuoja odos tonusą ir elastingumą, suteikiant jai glotnesnę išvaizdą.

Vienas iš papildomų pliusų - šio produkto yra net 400 ml! Tai tobulas kiekis kūno kremui, kurio turėtų užtekti ilgam. Naudoju šiek tiek daugiau, nei 2 savaites ir vis dar turiu daugiau, nei pusę indelio. 

 

Kaip naudoti?

COLLISTAR rekomenduoja naudoti jų paruoštą išskirtinio masažo protokolą, kuris priverčia šiek tiek daugiau laiko skirti sau ir atrasti naują ritualą. Visą instrukciją galima rasti ant pakuotės su nuorodą į mokamąjį video. Šie masažiniai judėsiai padeda lengviau produktui prasiskverbti į odą, išjudinti limfą ir išmasažuoti kojų raumenis. Terminį kūno kremą rekomenduojama pradėti tepti du kartus per dieną, o vėliau – tik kartą. Kremą reikėtų įmasažuoti sukamaisiais judesiais keliaujant į viršų link sėdmenų. Tos akimirkos, kai po ilgos darbo dienos reikėjo atlikti visą kūno puoselėjimo procedūrą – iš pradžių atrode kaip per ilgas procesas, tačiau po poros dienų – tai tapo vieną iš laukiamiausių dienos akimirkų.

Gamintojas rekomenduoja nepamiršti odos šveitimą, kuris turi sustiprinti kremo poveikį. COLLISTAR turi gan platų ir kokybišką kūno šveitiklių pasirinkimą, tad kiekvienas tikrai atras savo. Aš asmeniškai dievinu Firming Talasso Scrub - stangrinamąjį kūno šveitiklį su jūros druskomis ir vyšnių ekstraktu. Jūrinė druska sumaišyta su raudonąja Havajų druska ir maltų vyšnių kauliukų mišiniu - tai tikras SPA namuose.

 

Kam šis produktas patiks?

Tam, kas netingi lepinti savo odą kūno kremu arba losjonu ir skirs tam šiek tiek daugiau laiko atlikti labai malonų masažo ritualą.

 

Kam jis gali nepatikti?

Tam, kas reguliariai nenaudoja kūno kremą ir toks ritualas gali atrodyti kaip prievarta. Prisiminkite, kūnas yra jūsų dalis ir tai mažiausia ką galime padaryti siekiant atsidėkoti jam už sunkų darbą.

 

Koks kvapas?

Kvapas labai gaivus, švarus ir tuo pačiu kremiškas. Labai patiko!

 

Kokia tekstūra?

Tekstūra tobulai pasiduoda sklaidimui ir lengvai įsigeria palikdama šilkinės odos pojūtį, kuris išlieka labai ilgai. Produktas nesuteikia lipšnumo ar diskomforto jausmo.


 

Joks kremas nepadės, jei papildomai nesiimsite papildančių priemonių – stengsitės į savo maisto racioną įtraukti daugiau daržovių, mažinti pridėtinio cukraus kiekį, gerti pakankamai skysčių, daugiau jūdėti, ilsėtis ir sumažinti streso lygį. Pasitelkiant visus šiuos komponentus – pasieksite norimų rezultatų.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!