Blogas

GrožisJOICO - džiaugsmo kupinoms sruogoms

Juk visi žinome tą sveikų, švelnių ir žvilgančių plaukų jausmą, kai šukuoji, lieti pirštais, jauti ant skruostų, pečių. Jei gatvėje su pavydu palydite nuostabių plaukų savininkes, jums verta paskaityti šį blog’ą ir galiausiai - išmėginti JOICO produktus

GrožisCOLLISTAR dekoratyvinė kosmetika veido odos grožiui puoselėti

Turtingą, beveik 40 metų patirtį turinti italų kompanija COLLISTAR, džiugina savo filosofija ir kviečia draugauti - Milane užgimęs prekės ženklas itin vertina tyrimų svarbą, o produktų efektyvumas derinamas su pagarba ne tik odai, bet ir planetai. Kalbant konkrečiai, pasidalinsiu patirtimi išbandant kremines veido pudras, kompaktinę pudrą ir skaistalus.

GrožisQ+A: tobula veido rutina - misija „Įmanoma“

Manau, daugelis sutiks - išsirinkti tobulas priemones veido priežiūrai gali būti misija „Neįmanoma“. O kodėl turėtų būti - veido oda yra išties subtilesnė nei kūno oda, jos tipai yra skirtingi, jos ypatumai priklauso nuo lyties, veido oda, kaip ir visas kūnas, keičiasi su amžiumi, yra paveikiama aplinkos, kurioje gyvename ar atsiduriame tik laikinai ir čia tik dalis veiksnių, kuriuos sulyg trisdešimtmečiu galiu skaičiuoti vis dažniau.

GrožisSISLEY kosmetika - lyg antra oda

Kad ir kokias veido odos problemas ar netobulumus norėtume užmaskuoti kosmetika, vienas svarbiausių kokybiško makiažo rodiklių - natūraliai švytinčios ir gaivios odos efektas. Individualiai parinktas makiažo pagrindas, tinkami skaistalai ir akcentą suteikiantis lūpdažis yra šio tikslo pagrindas.

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!