COLLISTAR Attivi Puri Retinol - jaunystės eliksyro formulė

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Jau senokai nevaikštinėjome itališkos mados podiumu... Ir net jei neturite polinkio akylai sekti grožio rinkos naujovių ir jas įsigyti, įgimtas žmogiškas smalsumas neabejotinai inspiruoja pasidomėti. O man labai malonu būti gerųjų naujienų pranašu 😊.  „Naująja kolekcija“ šįkart mus nori nustebinti jau pažįstamas italų prekės ženklas „COLLISTAR“.

Esu pristačiusi ne vieną gamintojų liniją su retinoliu. Norint odos senėjimo požymių kontrolę perimti į savo rankas, be šios medžiagos būtų sudėtinga išsiversti. Taigi, pristatau jums naujausią itališko „jaunystės eliksyro“ formulę - „Attivi Puri RETINOL“ liniją.

Pradėkime nuo pradžių. Ar žinojote, kad kurti produktus su aktyviaisiais ingredientais - retinoliu, rūgštimis, gali ne kiekvienas kosmetikos gamintojas? Rinkoje galioja griežti, medicininę gamybą atitinkantys standartai, kurių privalu laikytis kosmetikos gamybos gamykloms ir laboratorijoms. „Collistar“ šių standartų laikosi.

Ar įmanoma nustebinti kuo nors nauju, kai ši medžiaga jau seniai naudojama odos priežiūros produktuose? Žinoma! Mokslas nestovi vietoje ir leidžia atrasti naujus derinius bei naujas formas, užtikrinančias saugius ir efektyvius rezultatus!

 

Naujojoje “Attivi Puri Retinol” linijoje - naujos kartos, inovatyvi mums žinomo retinolio forma - retinolio derivatas (HPR). Tai net lepesnės odos itin gerai toleruojama forma, nesukelianti stiprių, mums žinomų pasekmių - odos paraudimo, stipraus pleiskanojimo ar net lupimosi. Aktyvios medžiagos koncentracija atitinka leistinos paros dozės reikalavimus. Taigi, naudojant namuose, produktas išliks saugus jūsų odos grožiui.

Pirmosios retinolio formos be viso to dar būdavo ir itin nestabilios, labai greit oksiduodavosi, prarasdamos poveikio galią. Naujos kartos retinoidai daug stabilesni ir mažiau provokuoja odos sudirgimus.

Ir tai dar ne visos naujienos! Patyrinėkime naujųjų priemonių išskirtinumą:


 


 

Ypatinga naujovė ta, jog be minėtos retinolio formos, jame atrasite PANTENOLĮ. Mano manymu, tai tobulas duetas! Pantenolio griebiamės, kai susižeidžiame. Jis puikiai ramina sudirgusią odą, ypatingai kruopščiai rūpinasi drėgme ir natūralaus odos apsauginio barjero stiprinimu (kuris ir yra gražios bei sveikos odos garantas). Sinergiškai veikdamos, šios dvi medžiagos padeda odai atsinaujinti, saugo nuo raudonio, sumažina sausumo, tempimo pojūtį, puikiai veikia odos senėjimo požymių matomumą!

Man šis serumas patiko dėl lengvos pienelio tekstūros ir dėl to, jog yra bekvapis. Lengvai skirstosi, greit susigeria, nepalieka jokio lipnumo jausmo. Rezultatai? Retinolį naudoju ne vienerius metus, tad sunku būtų vertint tik šią priemonę. Visgi, pailsėjusios, itin minkštos ir švelnios odos efektas buvo akivaizdus 😊.

Naudojau šį serumą ryte ir vakare (pradinukams rekomenduočiau pradėti nuo vakarinės rutinos ir kas antrą dieną, stebėti odos pojūčius). Ir labai sąžiningai tepiausi SPF!!! Beje, prieš makiažą man labai pasiteisinęs produktas: Protective Drops SPF50 apsauginė priemonė nuo saulės. Mano oda sausa, tad po serumo tepiausi kremu. Visgi, jei oda nereikalauja daugiau, kremo galite ir netepti, ryte pakaks šio serumo ir SPF lašiukų.


 


 

Vėl staigmena! Man negirdėta medžiaga - FLORETINAS! Ji išgaunama iš augalų ekstraktų ir yra nepaprastai stiprus antioksidantas (be pastarųjų, amžinių pokyčių žymes, o ypač priešlaikines, irgi būtų sunkoka suvaldyti). Tačiau akcentą šįkart dedu kitur - floretinas ypač tinkamas kovoti su matomos pigmentacijos požymiais, suteikia odai skaistumo efektą. Šis aktyvių ingredientų duetas man itin svarbus (rašiau, kad pigmentacija - mano grožio „rykštė). Jis veikia dviguba jėga, medžiagoms papildant viena kitos poveikį!!! Kas turi pigmentaciją, supranta, kad tai beveik „Sizifo darbas“. Tokie kosmetiniai sprendimai labai palengvina šį sunkų ir nuolatinį triūsą.

Kremą naudoti rekomenduojama tik vakare. Jis bekvapis, pakankamai sodrios tekstūros, tačiau puikiai susigeria ir nepalieka jokio riebumo jausmo ant veido. O jau odos minkštumas rytą... malonumas liesti 😊. Rezultatai priklauso nuo pigmentacijos lygio, senumo, SPF priemonių naudojimo. Ar veikia? Kiekvienam skirtingu laipsniu... Aš šiuo kremu patikėjau!

Ar patiko naujoji itališko grožio formulių kolekcija? 😊

Tikiuosi, tai taps inspiracija ir vėl atrasti kažką naujo... Smalsumas visuomet padovanoja naujų atradimų ir potyrių. Tebūnie visi jie - grožio ir puikios savijautos vardan! O aš pasistengsiu jus laiku informuoti apie visas naujausias tendencijas 😊

 

Iki, Žydrūnė


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!