Blogas

Naujienų apžvalgaCOLLISTAR Attivi Puri Retinol - jaunystės eliksyro formulė

Jau senokai nevaikštinėjome itališkos mados podiumu... Ir net jei neturite polinkio akylai sekti grožio rinkos naujovių ir jas įsigyti, įgimtas žmogiškas smalsumas neabejotinai inspiruoja pasidomėti. O man labai malonu būti gerųjų naujienų pranašu. „Naująja kolekcija“ šįkart mus nori nustebinti jau pažįstamas italų prekės ženklas „COLLISTAR“.

PatarimaiDovanų idėjos: odos priežiūros entuziastams

Kalėdos -  tai laikas, kai tampame magais, gebančiais užburti gerumu, meile, paslaptimi... Laikas, dovanojantis stebuklingą galią prisiliesti prie žmogaus esmės, aktyvuoti sielos virpesius, priversti užmiršti visa, kas slegia ar neramina. Tai ypatinga proga padovanoti akimirkas, kurios neišdildomai įsirašys į mūsų atmintį, sustiprins žmogišką ryšį, leis pajusti savąją vertę. Kalėdos - tai EMOCIJA! Nėra didelių ar mažų emocijų, tai tiesiog nuostabus jausmas, kuriantis šventės pojūtį širdyse. Taigi, nesvarbu kokią dovaną išrinksite, emocijos neturi “dydžių lentelės”

GrožisMagiška aromatų terapija su SMELLS LIKE SPELLS

Mįslė - „Akys jo nemato, bet apie mus jis daug ką pasako“ Kas?

Tiesa, nėra tokios mįslės, berašydama sugalvojau. Bet... šiandien prisilieskime prie jo - KVAPO ir magijos, kurią jis dovanoja, kuri ne vienam mūsų tampa asmeninės išraiškos forma ar net manifestu... Mes apsisiaučiame ja norėdami atrasti naujus pojūčius, sužadinti malonius prisiminimus ar net padėti išsipildyti karščiausioms svajonėms... Saldžiai raganiška kvapo magijos mistika.

GrožisMOKOSH produktai - natūraliau nei natūralu

„Natūraliau nei natūralu“ arba „Duoklė gamtai“. Štai su tokiu manifestu šįkart skubu pas jus ir noriu supažindinti su natūralios kosmetikos prekės ženklu, kuris vilioja ne vien daugybe natūralių veikliųjų medžiagų, bet ir nuostabiais produktų kvapais. Tai lenkų prekės ženklas MOKOSH“. Pavadinimas kilęs nuo senosios slavų deivės Mokosz, kuri buvo žemės, derliaus, vandens ir moterų reikalų globėja.

Naujienų apžvalgaPriversk odą šypsotis su LUMENE Nordic-C [Valo] naujienomis

Nardžiau facebook‘o platybėse ir akį patraukė frazė: „...tegul šypsena tampa tavo rytine makšta...“ Hmmm, mintis viliojanti. Ir, matyt dėl įtaigos, šalia buvo įkelti du paveikslėliai- besišypsančio, laimingo veido ir niūroko, be gyvasties. Tik tiek ir tereikėjo, kad akimirksniu apsispręsti - renkuosi tokią mankštą. Šypsenos nutviekstas veidas atrodo gyvybingas, laimingas, žavus ir... neturintis amžiaus. Besimėgaujant spindinčiomis akimis ir plačia šypsena, apie tai net mintys nekyla. 

GrožisGražus įdegis be saulės? Įmanoma!

Regis, vasara jau vilioja pasikaitinti saulėje, bet... niekaip nelieka laisvo laiko. Įtariu, kad aš tokia ne viena.

O pasižiūrėjus į „išbalusią“ kūno odą, mintį apie besiplaikstančią suknelę iškart „nulaikinu“. Kaip beneigtum, gyvename grožio kulto laikmetyje ir net stiprią asmenybę tie „standartai“ ima ir nejučiomis „pagraužia“

Naujienų apžvalgaLumene TYYNI Nordic Clear linijos naujienos probleminei odai

Per tradicines metų šventes vis “pakutena” mintis - tradicijos yra blogai ar gerai? Iš vienos pusės - gyvename moderniame ir žaibišku greičiu besikeičiančiame pasaulyje. Informacijos ir naujienų tiek, kad kur jau čia leisi sau stabtelėti ir skirti laiką tam, ką jau ir taip visą gyvenimą darai. O jei ką nors praleisi? Iš kitos pusės… Tradicijos - tai, kas patikrinta, ko lauki, kas džiugina tiesiog dėl to, kad yra, kad suteikia progą sustoti ir pasimėgauti… Ir kiek begalvotum, suvoki, jog idealiausia yra “aukso vidurėlis” - turėti tradicijas, kurias galim apipinti modernumu…

Naujienų apžvalgaCOLLISTAR Lift HD+ linija - itališkų rožių magija

Keisti dalykai dedasi mano gyvenime. Pastebėjau, jog pastaruoju metu mane ėmė persekioti... rožės... Prisipažinsiu, ši ilga žiema emociškai lengva nebuvo, tačiau garantuoju, jog rimtų pasekmių nepaliko...  Tai iš kur fobija? Matyt, mano maištingajai sielai, kiekvienas „nepatinka“ ar „niekada“ duoda atkirtį faktu - NEVERTINK VIENPUSIŠKAI, MĄSTYK IR MATYK PLAČIAU... Jums taip nebūna? 

PatarimaiPaauglių oda - kaip ją prižiūrėti?

Paauglytės metas, tai laikas kai būtina pradėti atidžiau prižiūrėti savo odą.

Lytinio brendimo metu „siautėjantys“ hormonai, keičia ir odos būklę. Kadangi, jie iš esmės atsakingi už riebalinių liaukų aktyvumą, tai ir tampa priežastimi atsirasti taip nemėgstamiems inkštirams ir spuogeliams.

GrožisGeras dienos startas su STENDERS Ginger&Lemon kūno linija

Sėdžiu išsišiepusi prie kompiuterio ir žaviuosi, jog gimiau moterimi... Ne ne, prieš vyrus nesu nusiteikusi, čia apie kitką...

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!