Priversk odą šypsotis su LUMENE Nordic-C [Valo] naujienomis

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Nardžiau facebook‘o platybėse ir akį patraukė frazė: „...tegul šypsena tampa tavo rytine makšta...“ Hmmm, mintis viliojanti. Ir, matyt dėl įtaigos, šalia buvo įkelti du paveikslėliai- besišypsančio, laimingo veido ir niūroko, be gyvasties. Tik tiek ir tereikėjo, kad akimirksniu apsispręsti - renkuosi tokią mankštą. Šypsenos nutviekstas veidas atrodo gyvybingas, laimingas, žavus ir... neturintis amžiaus. Besimėgaujant spindinčiomis akimis ir plačia šypsena, apie tai net mintys nekyla 😊. 

Mano galvoje iškart įsisuko minčių ruletė. Nuolat pasakoju, jog oda - labai protingas mechanizmas ir stebuklingo jos gyvybės rato galios labai panašios į žmogaus gyvenimo. Ten ir gimimas, ir brendimas, ir mirtis, ir viso to prasmė (bet šiandien ne apie tai)... Kas galėtų priversti plačiai šypsotis mūsų odą? Negi patiktų ją matyti „liūdną“, papilkėjusią, nuvargusią, be švytėjimo ir laimės? Nemanau 😉

Atsakymą padiktavo vasara ir... mums jau pažįstamas suomiškas prekės ženklas LUMENE su atnaujintais Nordic-C [Valo] linijos produktais. Ten „gyvena“ vitaminas C - viena iš labiausiai ištyrinėtų medžiagų kosmetikos rinkoje. Kaskart, kai tik ima aktyviau šviesti saulė, rekomenduoju apsiginkluoti antioksidantais ir drąsiai mėgautis kiekviena diena be baimės, kad tai paryškins laiko ženklų matomumą veide ar kitus, nenorimus afišuoti, grožio trūkumus. Antioksidantai geba neutralizuoti aplinkos daromą žalą (pvz. atsigauti odai po saulės vonių) . Be šios savybės, vitaminas C turi gausybę kitokių funkcijų: padėti ląstelių medžiagų apykaitos procesams (o po pasikeitusio režimo atostogų metu, kartais oda tai mums primena pvz. smulkiu bėrimu); suteikti odai stangrumo ir elastingumo efektą; padėti turintiems silpnas kraujagysles, ryškesnes pigmentines ar postaknės dėmeles, o svarbiausia- PRIVERSTI ODĄ ŠYPSOTIS!!! Juk stipri, skaisti, švytinti oda ir panaši į besišypsančią 😊. Beje, šiuose produktuose yra naujos kartos vandenyje tirpi vitamino C forma - askorbilo gliukozidas, kuri stabili ir nekelia odos sudirgimo pavojaus. Jis ypatingai stropiai rūpinasi odos skaistumu 😊.

Smalsaujam toliau 😉. Nukeliaukim į labiau magišką augalų pasaulį. „Pirmuoju smuiku“ šiuose produktuose groja laukinės arktinės tekšės ekstraktas. Šios, geltonas avietes primenančios uogos (nors iš tikrųjų tai vaisiai) randamos tik laukinėje gamtoje ir Skandinavijoje vadinamos „Arkties auksu“. Jų augimo vietos nuo seno būdavo saugomos griežtoje paslaptyje. Derlių jos subrandina tik po 7 metų augimo. Beje, vikingai jų visuomet turėdavo tam, kad apsisaugotų nuo skorbuto - vitamino C trūkumo sukeliamos ligos. Taigi, kaip supratot, vitamino C kiekis šiose uogose - ypatingai didelis. Nemažai ir kitų vitaminų bei mineralų.

Švytėjimo suteikianti veido esencija Nordic-C Valo Glow Boost Essence. Lengva rasos lašo tekstūra, malonus aromatas ir greitas susigėrimas. Šis serumas - tai patobulinta buvusiojo versija, todėl suteiks dar daugiau džiugesio tiems, kas su juo jau susipažinęs. O naujiems naudotojams, neabejoju, nepagailės malonių pažinties akimirkų.

Nordic-C Valo Glow Awakening Eye Cream - paakių kremas. Neturinti sudėty kvapiklių, labai lengvutė emulsija, besirūpinanti visais galimais paakių odos poreikiais ir jų būkle, suteikianti energijos bei subtilaus švytėjimo. Puiki priemonė prieš makiažą. Jokio nuovargio, tik laime spindinčios akys! 😊

Ir NAUJIENA, kuri pradžiugino mane techniniu sprendimu- vėsinamuoju metaliniu aplikatoriumi! Skaistinamasis paakių serumas Nordic-C Valo Glow Boost Eye Serum. Koks nuostabus jausmas rytą nubudinti dar snaudžiančią paakių odą šio serumo aplikatoriaus vėsa. Labai mėgstu tokias priemones!!! Tai kaip vėsus dušas, suteikiantis momentinį poveikį.

Keli “geltonosios energijos” lašeliai, švelnūs masažiniai judesiai ir pasaulis tampa ryškiu bei spalvotu 😊 Jei jūsų paakių oda nėra itin sausa, paakių kremo ant serumo galite ir netepti… (beje, aš tuo aplikatoriumi ir smilkinius atgaivinu, kai galvą “spaudžia”. Bet čia tik tarp mūsų, mergaičių 😉)

Štai tokie mano įspūdžiai ir įžvalgos apie Lumene „grožio trenerių“ komandą 😊. Manau, „besišypsanti“, laime spinduliuojanti oda - misija įmanoma...  Jungiamės į „rytinės šypsenų mankštos“ entuziastų klubą? 😉


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!