MOKOSH produktai - natūraliau nei natūralu

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

„Natūraliau nei natūralu“ arba „Duoklė gamtai“. Štai su tokiu manifestu šįkart skubu pas jus ir noriu supažindinti su natūralios kosmetikos prekės ženklu, kuris vilioja ne vien daugybe natūralių veikliųjų medžiagų, bet ir nuostabiais produktų kvapais. Tai lenkų prekės ženklas MOKOSH“. Pavadinimas kilęs nuo senosios slavų deivės Mokosz, kuri buvo žemės, derliaus, vandens ir moterų reikalų globėja.

MOKOSH“ – tai šeimos natūralios kosmetikos studija, įkurta 2013 m. Įmonės įkūrėjos- Ania Didiuk (kosmetologė ir profesionalių salonų bei SPA trenerė) bei jos svainė Ania Rutkowska-Didiuk (psichologė ir verslo praktikė), nusprendusios pagerbti gamtą kuriant natūralią kosmetiką.

Jos sako: „...Džiaugiamės, kad mūsų kosmetika įrodo, jog atsakingai, tausojant aplinką sukurtas natūralus produktas gali būti efektyvus ir suteikti juntamą poveikį odai... Periodiškai vykdome ir švietėjiškas kampanijas, pvz. ekologijos seminarus vaikams, žemės valymo ir pan. veiklas. Mūsų misija- būti darnoje su gamta ne tik kosmetikos ingredientų parinkimu, bet ir visoje socialiai atsakingoje veikloje...“

Tai liudija ir tarptautinis pripažinimas bei daugkartiniai produktų apdovanojimai įvairiose kosmetikos priemonių kūrimo nominacijose. Štai „Harpers Bazaar“,  viename iš straipsnių,  apibūdino „Mokosh“ kaip „pasaulinio lygio lenkų prekės ženklą“. Man pačiai toks sąmoningumo lygmuo- aukštos kokybės rodiklis, todėl džiaugiuosi turėdama galimybę apie tai papasakoti ir, žinoma, išbandyti 😊.

Dažniausiai, labiausiai sužavėjusį produktą palieku pabaigai, kaip vyšnaitę ant torto“. Visgi, šįkart, taktiką keičiu, nes emocijos veržiasi nevaldomai 😊. Pavadinčiau jį - vasaros deimantu! Tai Bronzinantis kūno ir veido balzamas. 

Neįtikėtinai įdomus ir malonus kvapas... Natūralūs apelsinų ir cinamono ekstraktai taip užburiančiai veikia uoslę, kad akimirksniu užmiršti visas negandas. Natūralių aliejų ir drėkinančių ekstraktų puokštė minkština, drėkina ir ramina odą. Ji tampa labai švelnia. Bet svarbiausia, jog tai lengviausiai naudojamas kūno rusvintojas, kokį teko naudoti. Pradžioje net nemačiau, jog tai bronzinanti priemonė ir tepiau jį kaip paprastą kūno kremą (tikrai nesistengiau tepti itin tolygiai). Ir ką gi... kai po poros kartų oda įgavo švelnų atspalvį, nesugebėjau rasti nei vieno netolygaus potėpio.

Taip paprasta dar nebuvo 😊. Šis kremas ypatingai patiks šviesiaodžiams, nes atspalvis atsiranda labai palaipsniui, nėra galimybės „perdozuoti“. Jūs valdote įdegio efekto stiprumą! Dabar suprantu, kodėl šis produktas tapo „Mokosh“ ikonine kūno priežiūros priemone tarptautiniu mastu ir susižėrė ne vieną apdovanojimą... Tegul negąsdina ir salyginai nedidelė talpa, nes skalsumas - dar viena svarbi vertė. Jo reikia itin mažai...


 

 

 

Kvapų gurmanams neabejotinai patiks kūno sviestas. Cinamono, jazminų, gvazdikėlių, damasko rožės, tonka pupelių,kavos, vanilės, čiobrelių ekstraktų kvapų puokštė - kaip kvepalų flakone. Ant kiekvieno odos ji skleidžia vis kitokį, ypatingą aromato šleifą, apgaubia magiška paslaptimi. Šis produktas nuostabiai puoselėja sausą odą (aš juo net pėdas lepinu). Susigeria greitai ir suteikia odai lengvą švytėjimo efektą. Kūną norisi liesti dar ir dar kartą...

 

Išbandžiau ir miksuoto poveikio veido šveitiklį su mineraliniu korundu (tai smulkutis mechaninis šveitiklis) bei papajų ir ananasų fermentais.  Kam norisi „rimto“ odos šveitimo - tai puiki priemonė! Plonesnei, lepesnei odai šio šveitiklio gamintojas nerekomenduoja naudoti dažniau, kaip du kartus per mėnesį (dėl ambrazyvinių dalelių). Atsižvelgiant į tai, kaip jis nušveičia odą, dažniau ir nereikia. Riebiaodžiams jis turėtų palikti puikų įspūdį, nes nušveis ne tik paviršinį negyvų ląstelių sluoksnį, bet enzimų dėka, puikiai išvalys poras. Ir žinoma, vėl užburia neįtikėtina kvapų puokštė: damasko rožė, mėlynės, vanilės, avietės...

Ir pabaigai palikau  priemonę, kuri garsiai šaukia - „Be manęs gyventi negalite!!!” 😊. Tai Tonizuojamoji ir raminamoji veido esencija.

Jos misija - RAMINTI, GAIVINTI, DRĖKINTI IR SAUGOTI! Ar ne su karšta vasaros diena asocijuojasi alavijas ir mėta? 😉 Priemonė atstato odos pH balansą, kuris tiesiogiai susijęs su odos imunitetu. Juo rūpinasi ir biofermentuoti augaliniai ekstraktai. Čia „gyvena“ ir mineralai, kurie saugo nuo UV spindulių poveikio, ir kiti augaliniai ekstraktai, mažinantys laiko paliekamų žymių matomumą. Tai daugiau, nei tonikas! Nė už ką nesinori atsisakyti švelniai vėsinančios gaivos pojūčio 😊. Turiu įspėti, jog dėl aktyvių komponentų gausos, šią esenciją pirmiausia reikia purkšti į delnus, kad nepatektų į akis. Ir tai ne problema, nes pamenat, pasakojau, jog odos lietimas ir glostymas aktyvuoja laimės hormonus… Padovanokit laimės sau ir savo odai 😊.

Štai tiek įspūdžių iš naujosios pažinties… Tikiuosi, jog ir jums norėsis patirti deivės Mokosh skleidžiamą gamtos sukurtą Grožio magiją! Uoskite, lieskite, mėgaukitės rezultatu...

 

 

Jei vasara jau apdovanojo gražiu įdegiu ir norisi šiek tiek lengvesnės tekstūros, malonių pojūčių sau ir odai pasidovanosite su Spanguolių kūno losjonu. Minkštas ir žaismingai nuteikiantis kvapas neabejotinai pakels nuotaiką! Šiame losjone yra azijinės centelės ekstrakto, kurį dievina rytiečiai. Taigi, po saulės vonių jūsų oda bus nuraminta, sudrėkinta, įgaus stangrumo efektą. Beliks mėgautis rezultatu 😊.


 

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!