COLLISTAR Lift HD+ linija - itališkų rožių magija

Žydrūnė
Odos ekspertė
Visi autoriaus straipsniai

Keisti dalykai dedasi mano gyvenime. Pastebėjau, jog pastaruoju metu mane ėmė persekioti... rožės... Prisipažinsiu, ši ilga žiema emociškai lengva nebuvo, tačiau garantuoju, jog rimtų pasekmių nepaliko... 😊 Tai iš kur fobija? Matyt, mano maištingajai sielai, kiekvienas „nepatinka“ ar „niekada“ duoda atkirtį faktu - NEVERTINK VIENPUSIŠKAI, MĄSTYK IR MATYK PLAČIAU... Jums taip nebūna? 😉

O pradžia tokia... Startuojant šiltajam sezonui, gamintojai ima pristatinėti gausybę naujienų. Keletas iš paskutiniųjų mokymų buvo apie kvepalų naujienas ir, kaip taisyklė, belaukiant žydinčių gėlių sezono, kvapuose karaliauja romantiškosios rožės natos. Manyje gimsta „ežys“ ir visa esybe transliuoju - „Tai ne man, ne apie mane, ne mano... niekada“... Ir tuomet prasideda. Mokymai apie vieno kosmetikos gamintojo produktus - dominuojanti veiklioji medžiaga - rožės ekstraktas, kito - rožių aliejus, jau mąstau, kas bus trečiuose... Nenustebinsiu - 100% rožių vanduo... OMG. Kapituliuoju ir neriu į kosmetikos mokslo pasaulį. Kuo gi čia pasidalinus iš naujai atrasto „rožių pasaulio“...

Paskutinės emocijos - karščiausios, be to, pavasaris - laikas stipresnei „grožio injekcijai“, kad grąžintume tonusą žiemos nualintai odai....Taigi, šįkart rožių galiomis mus tegul pavergia atnaujintoji italų gamintojo Collistar Lift HD+ linija. Brandesnės Collistar prekės ženklo gerbėjos šią liniją jau žino. Bet dabar ji kitokia. Progresas akivaizdžiai tapo šio gamintojo priklausomybe. Patenkinsiu jūsų smalsumą 😉. Ir šiaip, pavasaris ir Italija- visuomet tobulas duetas 😊.

Tad kaip tai susiję su rožėmis? Ogi, šios linijos produktuose naudojamą vandenį, jie pakeitė į 100 % itališkų arbatinių rožių vandenį ir priemones praturtino minėtų rožių ekstraktu. Kodėl? Rožių ekstraktas kupinas aminorūgščių, atsakingų už kolageno kokybę (jos yra odos baltymų, tokių, kaip kolagenas, „statybinė medžiaga“). Vienas kitą papildydami, rožių vanduo ir ekstraktas dovanoja odai tonusą, gyvybingą švytėjimą ir stangrumo bei glotnumo efektą. O kur dar emocinis aspektas... Juk rožė - moteriškumo ir meilės simbolis jau tūkstantmečius. Tokia emocija turi įtakos ir vidinei vertei 😉.

Tai patvirtina ir Collistar imtą propaguoti holistinį požiūrį - jog grožio rezultatui vienos grandies puoselėjimo neužtenka. Nėra vieno ingrediento, kuris darytų stebuklus. Veikia VISUMA - mintys, gyvenimo būdas, priemonės, kurias renkamės. Žinoma, jų formulės ir net tepimo būdas.

Lift HD+ linijos inovatyviosios technologijos dovanoja naują odos stangrumo efekto ritualą:

„Tens-Activ®“ suteikia momentinį stangresnės odos pojūtį, o „Lift HD+“ kompleksas rūpinasi odos būklės kokybe ilgalaikėje perspektyvoje. Mėgstu moteris palyginti su gėlėmis, taigi, ir šiuo atveju, jei gėlę palaistote maistinėmis medžiagomis, kitą rytą naujų lapukų juk dar neatsiranda. Tačiau laikui bėgant, jos grožis dėl to atsiskleidžia matomai 😊.

O prie rezultatų efektyvumo pridedamas specialus PRIEMONIŲ TEPIMO PROTOKOLAS, gerinantis ir veido raumenų tonusą (štai koks daugiakryptis grožio puoselėjimo matymas). Ant kiekvienos priemonės dėžutės rasite QR kodą, kuris nuves jus į video medžiagą.

Mane toks matymo ir kokybės kampas labai nudžiugino. Žinoma, jog prisiliečiau ir prie priemonių. Nenuvylė!

Jei esate atsargi, tačiau smalsi, pažintį rekomenduočiau pradėti nuo „aktyviausio veikėjo“- AMPULIŲ

Pavasariop daugumai norisi „wau“ efekto, ieškome aktyvesnio poveikio priemonės. Šio koncentrato šilkinė, lengvutė tekstūra labai lengvai paskirstoma ant veido, greit susigeria. Vos juntamas aromatas (kai jau žinai rožės galią grožiui) atpalaiduoja mintis. Jokio lipnumo pojūčio. Sunku apibūdinti poveikį, pavadinčiau tai pavasarinio tonuso jausmu odai. Ji švyti, atrodo gyvybinga, mažiau matomas veido linijų gylis. Man svarbu, jog nėra tempimo jausmo skruostuose. Viskas itin paprasta - 7 ampulės savaitės kursui. Vieną ampulę reikia sutepti ant veido, kaklo, dekoltė zonos (pamenat - moterys kaklo neturi 😉). Po savaitės kurso, grožis atgaivintas!

Be to, viena iš šių itin koncentruotų ampulių, gali tapti išsigelbėjimu bet kokio amžiaus damai, kuriai po sunkios darbo dienos staiga prireikia sužibėti verslo partnerių ar draugų susitikime, o veidas šaukia - „aš pavargusi“. Štai express priemonė, nuovargį veide padaranti nematomu visam vakarui (tai tik mūsų paslaptis...) 😊.


 

Žinoma, būtų idealu, jog koncentratą „užklotumėte“ tos pat linijos veido kremu. Vienas kitą papildydami jie dovanotų maksimalų komfortą odai.

Lift HD + Lifting Firming kremas tinkamas tiek rytui, tiek vakarui. Kiek beskaitytume apie sudėtines medžiagas, visgi, dažniausiai geriausius vertinimo laurus priemonėms surenka tekstūra. O Collistar tekstūromis žongliruoja drąsiai! Regis, produktas kreminis, bet panašus į sodrų gelį; pirmą akimirką lyg ir sodrus, tačiau akimirksniu ištirpsta ir dingsta odoje, palikęs tik šilkinio glotnumo jausmą. Intriguojanti patirtis 😊.


 

Daugiausia emocijų man pačiai sukėlė paakių kremas: Lift HD + Lifting Eye and Lip Contour Cream. Nenuostabu, nes šioje zonoje laiko poveikis kolkas ryškiausiai matomas. Jaučiu ne tik komfortišką ir labai skalsią tekstūrą, bet atsirado tampresnės, „stabilesnės“ odos pojūtis („Tens-Activ®“ technologija tikrai veikia). Sužavėjo subtilus, kremo dovanojamas odos švytėjimas, po kuriuo puikiai pasislepia „žąsies kojelės“. Be to, jis tinka lūpų „barkodo“ linijų matomumui koreguoti! Tik ant pačių lūpų neverta tepti, ši linija ne apie tai.

Pasibaigus ampulių kursui, pavasarinio tonuso mano veide, greičiausiai pakaks 😊. Nors serumo tekstūra maloni, tačiau nuolat naudoti visus šios linijos produktus dar ne laikas. Gravitacija manęs dar tik tykoja už kampo... Pradžiuginsiu mamą!

O reziumuojant…

Žinot savo veido išraišką, kai esat puikios nuotaikos? Pabandykit pagauti, kaip atrodo geros nuotaikos oda 😉. Mano odai šis trio nuotaiką neabejotinai sukėlė... Tokią... rožinę, švytinčią, maloniai intriguojančią ir labai subtiliai kvepiančią rožėmis... Odos priežiūros priemonėse tai manęs jau visiškai negąsdina 😊

Ne visos fobijos blogos, kai kurios jų veda į atradimus. Gera „MATYTI PLAČIAU“...

To linkiu ir Jums!!! 🌹

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!