Drėgmės pliūpsnis iš SENSILIS

Pavasaris yra puikus metas peržiūrėti savo odos priežiūros ritualą ir atlikti tam tikrus pakeitimus. Šiltėjant orams keičiasi odos poreikiai, tad turi keistis ir priemonės tiems poreikiams patenkinti. SENSILIS HYDRA ESSENCE labai puikiai iliustruoja, ko odai greitai prireiks. Drėgmės, drėgmės ir dar kartą drėgmės.  Siūlau artimiau susipažinti su visais trimis šios linijos nariais.

SENSILIS HYDRA ESSENCE šeimą sudaro veido kaukė ir du veido kremai. Visus juos jungia tos pačios veikliosios medžiagos. Kartu jos sukuria puikų drėkinamąjį, raminamąjį ir apsauginį poveikį.

Veikliosios medžiagos

DRĖKINIMĄ užtikrina hialurono rūgšties ir granatų ekstrakto duetas. Hialuronas plačiai naudojamas įvairiose odos priežiūros priemonėse dėl savo gebėjimo iš aplinkos į odą pritraukti drėgmę. Reikiamas vandens kiekis neleidžia odai suglebti, užpildomos mažos raukšlelės, oda atrodo minkšta, putli ir jaunatviška.

RAMINAMĄJĮ ir GLOTNINAMĄJĮ poveikį suteikia azijinių centelių ekstraktas ir alavijai. Azijinė centelė garsi savo atkuriamuoju poveikiu, kolageno gamybos stimuliavimu. Tai skatina odos atsinaujiną ir regeneraciją

Tuo tarpu alavijo (arba alijošiaus) pristatyti net nereikia. Daug kas šį augalą turi tiesiog ant savo palangės ir prapjovus lapą viduje esantį gelį tepa ant sudirgintos ir kitaip pažeistos odos.

MAITINAMĄJĮ ir APSAUGINĮ poveikį užtikrina sviestmedis. Ne vieną amžių naudojamas gamtos turtas yra be galo vertingas. Sviestmedis padeda atstatyti drėgmės balansą net ir labiausiai išsausėjusiai ar suskerdėjusiai odai. Jis ne tik puikiai maitina, bet ir sudaro apsauginį sluoksnį, kuris užtikrina, kad visos reikalingos medžiagos odoje pasiliktų.

HYDRA ESSENCE veido kremai

Linijoje yra du kremai skirtingiems odos tipams: normaliai/mišriai ir sausai/labai sausai odai. Vis gi reik turėti omeny, kad jie abu gana lengvi. Sausai odai skirtas kremas tikrai nėra toks riebus, kokio gali tikėtis itin sausos odos savininkės. Nepaisant tokios tekstūros yra užtikrinamas gana efektyvus drėkinimas. Dar didelis šio produkto pliusas – patepus oda tapo tikrai akivaizdžiai lygesnė ir švelnesnė. Net šiek tiek priminė odą, kuri yra patepta makiažo baze. Labai patiko toks efektas.

Normaliai/mišriai odai skirtas produktas yra gelinės tekstūros. Labai lengvas ir gaivus. Manau, kad puikiai tiktų net ir labai riebiai odai, kuriai taip pat reikalingas drėgmės užtikrinimas.

Dėl tokio abiejų produktų lengvumo aš juos vis pakaitalioju atsižvelgdama į tai, ko konkrečią dieną mano odai reikia. T.y.: tepu ne pagal odos tipą, o pagal jos būklę. Dar vienas tokios tekstūros pliusas – susigėrimas. Produktas tarsi susilieja su oda, tačiau jos neapsunkina. Dėl to per daug neapkraunant odos keliais storais sluoksniais ant viršaus galima tepti apsauginį kremą nuo saulės. Nepamiršk, kad jis taip pat turi būti neatsiejama tavo rutinos dalis. Ypač, jei planuoji būti lauke.

HYDRA ESSENCE veido kaukė

Drėkinamojoje veido kaukėje be jau išvardytų veikliųjų medžiagų yra ir alfa-bisabololo bei avižų ekstrakto. Bisabololis – natūrali, iš ramunėlių išgaunama medžiaga. Tiek ji, tiek avižų ekstraktas pasižymi raminamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu. Kaip turbūt pastebėjai, visa komponentų visuma yra pritaikyta net ir labai jautriai, sudirgusiai odai.

Kaukė yra labai lengvos, gelinės, šerbetą primenančios tekstūros. Jei užtepsi plonu sluoksniu, pastebėsi, kaip greitai viskas susigeria. Dėl to, bent jau aš, užtepu kiek dosniau. Į šią kaukę pirmiausia tiesiasi ranka, kai norisi nuraminti odą. Pavyzdžiui po ilgesnio laiko saulėje, tad vasarą šis produktas bus tiesiog nepakeičiamas. Arba prieš darant makiažą, kai reikia lygios, gaivios, sveikai atrodančios ir besijaučiančios odos.

Na ir galiausiai apie kvapą. Jo beveik nesijaučia, nors ingredientų sąraše Fragrance ir radau. Gal kiek labiau juntamas lengvas veido kaukės kvapas, bet ją bet kokiu atveju po keliolikos minučių reikia nuvalyti.

Jei ieškai tikrai gero drėkinimo, išbandyk. Rekomenduoju.

 

Tapk geriausia savo versija!

Viktė                                                                                                       

Drėkinamasis kremas drėkinamoji veido kaukė drėkinimas sensilis

GROŽIO PASAULIS DABAR DAR ARČIAU TAVĘS!

Atsisiųsk mūsų programėlę!